Producători

Care e diferenta dintre dulapuri si fisete metalice? Afla care corespund mai bine nevoilor tale
Postat de         0Comentarii
Care e diferenta dintre dulapuri si fisete metalice? Afla care corespund mai bine nevoilor tale

Cand spui OfficeClass, spui birotica si papetarie de prima clasa, la cel mai bun raport calitate-pret! Iar din categoria produselor pentru birou nu puteau lipsi, bineinteles, dulapurile si fisetele metalice.

Aceste piese de mobilier sunt fundamentale in cadrul oricarei firme, companii sau organizatii, indiferent de domeniul de activitate: industrial, comercial, segmentul servicii etc. De ce? Pentru ca orice firma are nevoie de fisete metalice sau de dulapuri – pentru a depozita fie diverse instrumente de lucru si produse, fie diverse acte si documente care trebuie arhivate. Astfel, fisetele metalice, alaturi de dulapuri, isi gasesc utilitatea in orice companie sau firma, indiferent de specificul acesteia sau volumul de munca.

Specificul domeniului de activitate face insa diferenta dintre dulapuri si fisete metalice! Desi in teorie aceste doua piese de mobilier sunt foarte asemanatoare, din punct de vedere practic poti sa ai nevoie mai degraba de fisete metalice sau sa fie mai indicate dulapurile din metal, in functie de caz, nevoi sau preferinte.

Fisete metalice pentru arhivare documente
Fisetele sunt concepute indeosebi pentru sortarea, clasificicarea si arhivarea documentelor specifice unei firme. Astfel, nu exista un loc mai bun prentru bibliorafturile tale de la birou decat un fiset special compartimentat pentru aceasta nevoie: fiset cu 4 sau 3 rafturi, cu 2 rafturi sau cu seif/caseta etc. Optional, poti comanda polite suplimentare tot de la noi. Astfel, cu ajutorul fisetelor metalice iti vei organiza practic si aspectuos spatiul de lucru, vei clasifica si ordona mult mai usor documentele. In felul acesta te vei bucura de un birou ordonat, avand posibilitatea sa fii mai productiv la locul de munca, deoarece vei lucra cat mai rapid si eficient.

Dulapuri metalice pentru depozitare unelte, echipamente si alte produse
In ceea ce priveste dulapurile metalice, acestea pot fi de asemenea folosite pentru depozitarea bibliorafturilor cu documente si acte importante. Insa, spre deosebire de fisetele metalice, dulapurile au si alte intrebuintari:
- depozitarea instrumentelor cu care lucrezi, indiferent de domeniu (echipamente de protectie, scule, ustensile etc.);
depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale;
- stocarea substantelor toxice/periculoase (dulapuri metalice ignifuge termorezistente);
- dulapuri pentru desene/harti;
- dulapuri pentru valori cu pana la 30 de compartimente de tip cusete-vestiar etc.

Toate piesele de mobilier pe care noi ti le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, numai de la producatori de top, precum +Plus Mobilier. Depinde doar de tine, de preferintele si nevoile tale, daca alegi sa optezi pentru fisete metalice sau pentru dulapuri. Ca o concluzie, dulapurile sunt mai potrivite pentru a depozita diverse obiecte, produse, echipamente, scule si instrumente, pe cand fisetele sunt ideale pentru clasificarea si arhivarea documentelor. Constructia durabila din otel a fisetelor metalice si spatiile configurate special pentru nevoile unei companii permit accesul, sortarea si arhivarea in siguranta a dosarelor sau a altor documente.

NOU! Acum poti cumpara fisete si alte piese de mobilier sau articole de birotica si papetarie cu plata in 3 rate fara dobanda, prin Card Star BT. Mai multe detalii, aici: https://www.officeclass.ro/content/10-modalitati-de-plata

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii