Producători

Oferte speciale

3 variante de dulapuri de birou din lemn, pentru work from home!
Postat de     12-03-2021    0Comentarii
3 variante de dulapuri de birou din lemn, pentru work from home!

Munca de acasa nu mai este doar o activitate temporara si nu mai pare doar o solutie de moment, pentru care sa se intrevada un final in viitorul apropiat. Tot mai multe companii si-au anuntat angajatii ca vor lucra de la distanta pana cel putin in vara acestui an, iar altele se gandesc serios sa renunte la spatiile inchiriate si sa normalizeze telemunca.

Aceasta nu este deloc o veste rea, mai ales pentru domenii precum marketing sau IT, in care ideea de "remote" sau "freelancing" pare mai degraba naturala. In orice caz, aceasta schimbare pare sa confirme dictonul conform caruia "tot raul este spre bine", raul fiind, in acest caz, reprezentat bineinteles de pandemie.

Daca in articolele precedente din cadrul acestui blog te-am invatat cum sa iti organizezi biroul, sa-ti alegi scaunul potrivit, sa iti asiguri necesarul de papetarie, ba chiar si cum sa iti pregatesti copilul pentru "school from home", acum a venit timpul sa tratam subiectul "dulap de birou din lemn".

Pe masura ce timpul trece, ajungand deja in cea de-a douasprezecea luna de munca de acasa, se inmultesc si obiectele pe care le strangem si care ne sunt necesare in scop profesional. Intrucat niciodata nu stii cand vei avea nevoie de un anumit document, contract sau anexa, acestea trebuie pastrate intr-un loc sigur, dar care sa indeplineasca si anumite criterii functionale si estetice, in rezonanta cu restul locuintei tale.

Tine lucrurile in ordine, dar nu la vedere!

Desi, in general, suntem specializati in dulapuri si fisete metalice, oferta noastra contine si urmatoarele dulapuri de birou din lemn, la fel de incapatoare, rezistente, placute ochiului, insa mai ales practice.

La OfficeClass.ro, beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret din Romania, livrare rapida si transport gratuit la comenzi de peste 180 de lei (toate produsele pe care ti le vom prezenta in continuare se incadreaza in aceasta categorie).

Prin urmare, daca vrei sa pastrezi actele si alte obiecte de birotica si papetarie in deplina ordine, insa nu la vedere, iti recomandam sa alegi varianta care ti se potriveste, din punctul de vedere al preferintelor, bugetului si spatiului de care dispui:

1. Dulap de birou din lemn, cu 2 polite - pret 547,46 de lei

- dulap prevazut cu 2 polite, una fixa si una variabila pe inaltime;
- dimensiuni: 80 x 36 x 115 de centimetri;
- combinatii de culori disponibile: gri si negru, stejar si negru, negru mat, mahon si negru;

2. Dulap de birou mobil din lemn, cu 3 sertare - pret 505,08 lei

- dulap prevazut cu sistem de inchidere centralizata;
- prevazut cu 4 rotite;
- dimensiuni: 43 x 52 x 67 de centimetri;
- combinatii de culori disponibile: gri si negru, stejar si negru, negru mat, mahon si negru;

3. Dulap de birou din lemn, cu vitrina - pret 1.023,27 de lei

- dulap prevazut cu 2 usi din sticla, 2 usi PAL;
- dimensiuni: 80 x 36 x 185 de centimetri;
- combinatii de culori disponibile: gri si negru, stejar si negru, negru mat, mahon si negru.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii