Articole de intretinere si protectie

Zeci de articole pentru intretinerea biroului si protectia la locul de munca iti sunt prezentate in aceasta categorie. Mentine un birou curat folosind matura, faras, mop de bumbac, galeata cu storcator, manusi menaj etc. de calitate superioara si rezistente in timp. Viziteaza site-ul nostru si alege produsele care corespund cel mai bine criterii...

Zeci de articole pentru intretinerea biroului si protectia la locul de munca iti sunt prezentate in aceasta categorie. Mentine un birou curat folosind matura, faras, mop de bumbac, galeata cu storcator, manusi menaj etc. de calitate superioara si rezistente in timp. Viziteaza site-ul nostru si alege produsele care corespund cel mai bine criteriilor tale!

Pentru siguranta la locul de munca, am inclus in acest capitol si articole de protectie cum ar fi: vesta semnalizare, casca protectie, halat de unica folosinta, botosei de unica folosinta, etc.

Comanda online la Viamond.ro articole pentru intretinere si protectie la locul de munca, articole pentru curatenie si protocol impreuna cu restul necesarului de birou si profita de ofertele noastre!

Viamond.ro - intregul necesar pentru birou de la un singur furnizor!

Mai multe

Articole de intretinere si protectie 

Se afişează 1-31 din 31 articole
Se afişează 1-31 din 31 articole
Cumpara articole de protocol si curatenie de la OfficeClass, pentru un birou impecabil! 21/06/2019 16:42:16

Cumpara articole de protocol si curatenie de la OfficeClass, pentru un birou impecabil!

OfficeClass este furnizorul tau preferat de articole de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou, iar aici esti obisnuit sa gasesti cele mai bune produse, fie ca vorbim despre dulapuri, fisete si vestiare metalice ori flipchart-uri, scaune de birou sau table magnetice. Cu toate acestea, in calitatea noastra de magazin online nr 1 in Romania pe aceasta nisa, trebuie sa acoperim toate situatiile posibile si sa oferim clientilor nostri, din ce in ce mai diversificati, servicii complete. Prin urmare, in acest articol vom vorbi despre o categorie de produse pe care probabil nu te-ai astepta sa le gasesti in oferta noastra, insa care isi dovedesc utilitatea de fiecare data. Este...

Vezi mai mult