Acest site este un site comercial, proprietate a SC M&S VIAMOND SRL, ce permite efectuarea de comenzi de produse birotica, papetarie si IT&C. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC M&S VIAMOND SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/16998/1994 avand Codul Unic de Inregistrare RO6193873. Folosirea, vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.officeclass.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos. SC M&S VIAMOND SRL isi rezerva dreptul de a le modifica fara o alta notificare.

1. Drepturile de autor
Intregul continut al site-ului www.officeclass.ro, proprietate a SC M&S VIAMOND SRL este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC M&S VIAMOND SRL a oricaror elemente continute in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatii
Utilizarea site-ului www.officeclass.ro, accesarea informatiilor prezentate pe acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC M&S VIAMOND SRL se realizeaza in mod electronic si gratuit. Pe site-ul www.officeclass.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Compania SC M&S VIAMOND SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

3. Obligatiile utilizatorului

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, SC M&S VIAMOND SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Conform cerintelor legii nr.677/2001 modificata si completata si a legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal SC M&S VIAMOND SRL va administra in conditii de siguranta datele personale care ii sunt furnizate de catre utilizatori in momentul creearii contului de client. Acestea vor fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SC M&S VIAMOND SRL a serviciilor sale (procesarea comenzilor, date necesare facturari, emiterea certificatelor de garantie dupa caz, solutionarea cererilor, reclamatiilor sau sugestiilor dumneavoastra).
Descrierea produselor si imaginile afisate pe site-ul nostru www.officeclass.ro sunt conforme cu datele transmise de catre producatori sau distribuitorii autorizati. Descrierea produselor, imaginile si preturile pot fi modificate fara instintarea utilizatorului si nu constituie obligativitate contactuala.

SC M&S VIAMOND SRL  isi rezerva dreptul pentru produsele ce se aduc pe baza de comanda sa solicite achitarea unui avans de minim 50% din valoarea produsului/produselor pana la achitarea in totalitate in avans a produsului/produselor comandat/comandate.

 

4. Drepturile utilizatorului

Datele companiei SC M&S VIAMOND SRL necesare platilor anticipate, sesizarilor, reclamatiilor sau sugestiilor dumneavoastra:

SC M&S VIAMOND SRL

NR. ORD. Registrul Comertului: J40/16998/1994 

Sos. Dudesti-Pantelimon nr.42, sector 3, Bucuresti

Capital social: 50000 RON

Codul Unic de Inregistrare: RO6193873

BANCA: BRD Vacaresti
CONT: RO52 BRDE 441S V149 9480 4410

BANCA: TRANSILVANIA OBOR
CONT: RO95 BTRL RONCRT 0399 490 701
 
TREZORERIE SECTOR 3
CONT: RO52 TREZ7035069XXX003020

E-mail: contact@officeclass.ro

Tel: 0749 944 937, 0771 458 221
Toate aparatele electrice/electronice (ex: imprimante, copiatoare, aparate pentru laminat, distrugatoare de documente, aparate foto, scannere, etc.) achizitionate vor fi insotite de certificat de garantie valabil incepand cu ziua facturarii in conformitate cu termenele de garantie oferite de catre producator.

Termenele de garantie sunt sfecificate in mod explicit in descrierea produsulor.

Conform ordonantei OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conditiile de vanzare si garantie sunt reglementate de Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (vezi textul integral al legii nr. 449/2003, republicata 2008).

 

5. Limitarea raspunderii pentru produse, servicii si preturi
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) are caracter orientativ si informativ in conformitate cu datele transmise de catre producatori ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare pentru alte localitati decat Bucuresti si judetul Ilfov.
In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, livrarea se face GRATUIT prin personalul propriu al SC OFFICE CLASS BIROTICA PAPETARIE SRL pentru comenzile de minim 180 Ron. Pentru comenzile sub aceasta valoare de 180 Ron se vor percepe taxe suplimentare de transport dupa cum urmeaza:

Colete cu greutate cuprinsa intre 1-15 kg:

        • Livrare in Bucuresti si Ilfov (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu)    - 39 Ron/colet
        • Livrare in Tara (fara localitati cu Km suplimentari) – 39 Ron/colet 
Facturarea transportului se va face de catre SC M&S VIAMOND SRL impreuna cu produsul/le comandate.

SC M&S VIAMOND SRL efectueaza livrari in alte localitati decat Bucuresti si judetul Ilfov prin intermediul altor transportatori (curierat rapid, posta) asigurand predarea acestora in conditii optime, contravaloarea acestora intrand in sarcina beneficiarului. Deteriorarile survenite in timpul transportului nu vor constitui obiectul unei reclamatii ulterioare catre SC M&S VIAMOND SRL

6. Litigii
Prin folosirea site-ului www.officeclass.ro (vizitarea sau cumpararea produselor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC M&S VIAMOND SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Confidentialitate
7.1 Detaliile si Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator (persoane fizice/juridice) prin completarea si in urma inscrierii in baza de date a www.officeclass.ro Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

7.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda sau Contractul incheiat fara consimtamantul prealabil scris al SC M&S VIAMOND SRL

7.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul www.officeclass.ro, oferiti SC M&S VIAMOND SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca SC M&S VIAMOND SRL sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul www.officeclass.ro. SC M&S VIAMOND SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte prevederi in acest sens.

7.4 Prin inscrierea in baza de date a www.officeclass.ro, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC M&S VIAMOND SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC M&S VIAMOND SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor.

7.5 Newsletter-ele www.officeclass.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.officeclass.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care, Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Cumparator, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.officeclass.ro in acest sens.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon 0753 215 985.

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal
8.1 www.officeclass.ro prin SC M&S VIAMOND SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal

8.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.officeclass.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

8.3 Scopul colectarii datelor este: informarea Cumparatorilor privind situatia contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  bunurilor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Cumparatorului.

8.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont a Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.officeclass.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre www.officeclass.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.officeclass.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. 

8.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Soseaua Dudesti Pantelimon nr. 42, sector 3, Bucuresti in atentia SC M&S VIAMOND SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
- dreptul Cumparatorul de a modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, de asemenea puteti sa solicitati stergerea datelor dvs. oricand
- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte
- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8.7 De asemenea, www.officeclass.ro poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

8.8 Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care www.officeclass.ro a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit
Completarea CNP-ul la autentificare a Cumparatorului (Persoana Fizica/Persoana de contact Persoana Juridica) nu este obligatorie daca nu face obiectul creditarii.

8.9 SC M&S VIAMOND SRL prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: Nume, Prenume, Adresa, numar de telefon, e-mail, serie si nr. de buletin.
Scopul prelucrarii este cel al vanzarii online de produse de birotica si papetarie.
Datele personale avand functie de identificare (serie si nr. de buletin, CNP) vor fi prelucrate cu consintamantul Cumparatorului in scopul emiterii facturilor.

8.10 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

9. Dispozitii finale
SC M&S VIAMOND SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari de preturi, precum si orice modificari ale site-ului www.officeclass.ro si a structurii acestuia o fara notificare prealabila.
SC M&S VIAMOND SRL isi rezerva dreptul de a refuza anumite comenzi cu clientii ce manifesta un comportament sau un limbaj neadecvat sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a SC M&S VIAMOND SRL.

10. Litigii/Retur

Prin folosirea site-ului www.officeclass.ro (vizitarea sau cumpararea produselor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC M&S VIAMOND SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Produsele returnate (in termen de 10 zile) trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original dupa caz sau factura de achizitie in original.
Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire sau deteriorari mecanice.
Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
Produsele care se afla fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse atrag refuzul de returnare al produselor.
Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentate mai sus si este de acord in totalitate.

Taxele de livrare vor fi suportate de catre beneficiar.

IMPORTANT:

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se face in momentul livrarii pe AWB sau prin intocmirea unui Proces Verbal de Constatare si se informeaza furnizorul (SC M&S VIAMOND SRL) cu privire la modalitatea de retur. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Livrarea produselor voluminoase la etajele superioare NU ESTE GRATUITA!
La solicitarea dvs. se pot livra si produsele voluminoase (dulapuri metalice, table magnetice (dim. >240 cm, alte colete ce cantaresc mai mult de 40 kg) la etaje superioare in functie de locatia dvs.:
Cost: 9.99 Ron fara TVA/etaj/Produs (ex. Livrare 1 buc tabla magnetica 240x120 cm Etaj 3: 3x9.99 Ron fara TVA=29.97 fara TVA )
Aceasta optiune poate fi solicitata numai la emiterea facturii si nu poate fi achitata LOCO.
Serviciu disponibil numai pt. Bucuresti si Ilfov.

11. Livrarea produselor si costul transportului

• Transportul este GRATUIT pentru livrarea comenzilor de Papetarie si Birotica cu exceptia Mobilierului de birou in Bucuresti si judetul Ilfov pentru comenzi de minim 180 Ron cu TVA.

•  Transportul este GRATUIT pentru livrarea comenzilor de Papetarie si Birotica cu exceptia Mobilierului de birou in afara Bucurestiului (peste 5000 localitati) pentru comenzi mai mari de 180 ron (indiferent de greutatea coletului) prin Urgent Cargus, Fan Courier sau Nemo Express.
- Pentru localitatile aflate in afara retelei Urgent Curier, Fan Courier sau Nemo Express se vor percepe 1 Ron/Km pentru kilometri suplimentari de la cel mai apropiat sediu al curierului

• In cazul achitarii cu Ramburs a coletelor, taxa este de 21.23 RON (cu TVA) si se factureaza de catre expeditor. Taxa de ramburs este valabila pentru toate comenzile.

• Pentru comenzile sub aceasta aceasta suma de 180 Ron, Taxa de transport este 39 Ron

Facturarea transportului se va face de catre SC M&S VIAMOND SRL impreuna cu produsul/le comandate.

TERMEN DE LIVRARE (pentru produsele aflate in stoc) 24-96 ORE!!! Pentru produsele care nu se afla in stoc termenul de livrare se stabileste de comun acord cu clientul iar in cazul platilor in avans reprezinta acordul cu acesta. Termenul de livrare pentru produsele care nu sunt in stoc (cu precadere Mobilierul metalic) poate sa fie de la 3-45 zile lucratoare in functie de produsul solicitat.