Filtre produse

Activează filtre:
  Culoare
  Textmarkere

  Evidentiaza esentialul dintr-un text cu ajutorul unui textmarker Faber Castell, Artline, Pelikan, Schneider sau Stabilo.

  Textmarkere de calitate la preturi acceptabile gasesti pe viamond.ro! Disponibile intr-o varietate de forme si culori, cu cerneala, fluorescente sau cu varful lat, textemarkerele pot fi de un real folos la birou sau chiar la ...

  Evidentiaza esentialul dintr-un text cu ajutorul unui textmarker Faber Castell, Artline, Pelikan, Schneider sau Stabilo.

  Textmarkere de calitate la preturi acceptabile gasesti pe viamond.ro! Disponibile intr-o varietate de forme si culori, cu cerneala, fluorescente sau cu varful lat, textemarkerele pot fi de un real folos la birou sau chiar la scoala, pe un contract, schita sau proiect.

  Nu uita sa vizitezi si celelalte capitole: Pixuri fara mecanism, Pixuri cu mecanism, Stilouri, Rollere si Linere, etc. Alege instrumentele de scris preferate si plaseaza o comanda online!

  Mai multe

  Textmarkere 

  pe pagină
  Se afişează 1-36 din 138 articole
  Se afişează 1-36 din 138 articole
  Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass 07/08/2019 17:14:42

  Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass

  Chiar daca traim in era internetului, in care toata comunicarea are loc online, pixul si hartia nu vor disparea niciodata, din mai multe motive. In primul rand, un document scris, eventual si semnat si stampilat, da senzatia de "oficial". In al doilea rand, o scrisoare, fie ca vorbim de una de intentie sau de dragoste, este mult mai personala atunci cand este redactata de mana. Nu in ultimul rand, sa ne amintim cu totii proverbul latin "Verba volant, scripta manent" (Vorbele zboara, scrisul ramane). Din cate se pare, acest dicton ar fi fost rostit prima data de Caius Titus in Senatul roman si sta la baza infaptuirii contractelor, asa cum le stim noi astazi. Tocmai din acest motiv,...

  Vezi mai mult