Filtre produse

Urmareste comanda Urgent Cargus

Dispensere, vesela plastic

Dispensere, vesela plastic. In aceasta categorie va propunem dispenser pentru prosop hartie, dispenser pentru hartie igienica, dispenser sapun lichid cu un excelent raport calitate/pret. Consumabilele pentru dispensere le gasiti in capitolul Articole pentru protocol si curatenie. Tot aici am inclus si vesela de plastic. Pahare plastic mari sau m...

Dispensere, vesela plastic. In aceasta categorie va propunem dispenser pentru prosop hartie, dispenser pentru hartie igienica, dispenser sapun lichid cu un excelent raport calitate/pret. Consumabilele pentru dispensere le gasiti in capitolul Articole pentru protocol si curatenie. Tot aici am inclus si vesela de plastic. Pahare plastic mari sau mici, lingurite, furculite, lopetele de cafea, cutite si farfurii, ideale pentru petrecerile la birou, intalniri sau folosite zi de zi.

Comandati online la officeclass.ro dispensere, vesela plastic, articole pentru protocol si curatenie impreuna cu restul necesarului de birou si profitati de ofertele noastre!

Officeclass.ro – diversificat, simplu, rapid!

Mai multe

Dispensere, vesela plastic 

Se afişează 1-30 din 30 articole
Se afişează 1-30 din 30 articole