Oferte speciale

Urmareste comanda Urgent Cargus

Adezivi

Scotch, BIC, Pelikan, Kores, Optima – acestea sunt doar cateva din marcile de top in materie de lipici si adezivi pe care le vei gasi la OfficeClass. Iti oferim cele mai bune produse de birotica si papetarie, la cele mai bune preturi! Gama noastra variata cuprinde inclusiv tipuri de lipici, de care poti avea nevoie la birou pentru diverse intreb...

Scotch, BIC, Pelikan, Kores, Optima – acestea sunt doar cateva din marcile de top in materie de lipici si adezivi pe care le vei gasi la OfficeClass. Iti oferim cele mai bune produse de birotica si papetarie, la cele mai bune preturi! Gama noastra variata cuprinde inclusiv tipuri de lipici, de care poti avea nevoie la birou pentru diverse intrebuintari (ideal pentru hartie, carton etc.).

Iti punem la dispozitie cele mai practice solutii pentru adezivi, sub diferite forme, precum pastile dublu adezive sau pastile adezive nepermanente. De asemenea, aici gasesti si accesoriile necesare, cum ar fi dispenser pentru rola adeziva. In ceea ce priveste categoria de lipici, aceasta include: lipici universal, solid sau lichid, aracet, batoane de lipit si pistol de lipit etc.

Alege produse de calitate, in functie de nevoile si preferintele tale, la bucata sau in set, avantajoase si eficiente! Spre exemplu: lipici solid la tub, 12 bucati/set, fara solventi, lavabil si netoxic, usor de aplicat (prin rotire si presare).

Mai multe

Adezivi

pe pagină
Se afişează 1-30 din 75 articole
Se afişează 1-30 din 75 articole