Producători

Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie!
Postat de     12-03-2021    0Comentarii
Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie!

Fiecare persoana are obiecte de mare valoare pe care vrea sa le protejeze cat mai bine. Fie ca este vorba chiar de bani, aur, diamante, fie ca este vorba de informatii pretioase sau de obiecte cu valoare sentimentala, protejarea acestora este o prioritate.

Tocmai de aceea, atat foarte multe persoane, cat si numeroase firme si afaceri cauta seifuri ieftine pentru a proteja bunurile cele mai de pret. Cu toate acestea, pretul nu trebuie sa fie singurul aspect dupa care sa te orientezi, mai ales daca vrei sa protejezi ceva foarte valoros. Astfel, in randurile de mai jos vei descoperi cateva solutii de depozitare a obiectelor de valoare care ar putea fi ideale pentru tine!

Seifuri metalice clasice
Exista seifuri ieftine si seifuri scumpe, iar alegerea ta ar trebui intotdeauna sa se bazeze pe raportul calitate-pret. Astfel, daca vrei un model mic si robust, cu sistem simplu de inchidere, pretul nu va fi unul foarte mare. De exemplu, catalogul OfficeClass cuprinde si seifuri ieftine, acestea incepand de la cateva sute de lei. Un astfel de model va fi realizat din otel de inalta calitate cu o grosime de 2mm, iar inchiderea se va realiza prin intermediul unei yale cu cheie. Acest tip de seif este de dimensiuni reduse, permitand fixarea in perete sau podea.

Daca mobilitatea este un aspect pe care pui accent, atunci ai la dispozitie o gama intreaga de casete metalice pentru bani. Pretul acestora este chiar mai mic de 100 de lei, insa robustetea este sacrificata pentru a asigura mobilitatea. Intrucat nu trebuie sa fie foarte grele, aceste casete metalice pentru bani nu vor fi atat de rezistente precum casetele fixe de valori.

Seifuri electronice digitale
Deja probabil ti-ai dat seama ca nu mai este vorba de seifuri ieftine din momentul in care ai citit denumirea acestei game. Casetele de valori din aceasta categorie ofera o siguranta foarte mare obiectelor depozitate, insa preturile vor depasi 1.500 de lei si vor creste in functie de dimensiunea seifului si de celelalte calitati pe care le ofera. Un astfel de seif va proteja obiectele dinauntru de apa si de foc, iar accesul se va putea face pe baza unui cod introdus in panoul digital. In caz de urgenta, este posibil si accesul cu cheie.

Dulap metalic cu seif sau caseta de valori
Aceasta varianta este ideala pentru majoritatea firmelor si afacerilor care vor sa asigure o protectie suplimentara a documentelor si informatiilor importante. Desi exista multe tipuri de seifuri ieftine pe piata, casetele de valori integrate in piesele metalice de mobilier sunt alegerea ideala pentru mediul business.

In catalogul nostru sunt disponibile numeroase modele de fiset metalic sau dulap metalic prevazute cu caseta de valori, asadar vei putea alege in functie de dimensiuni, pret, caracteristici functionale si multe alte aspecte ce pot influenta utilizarea.

Piesele de mobilier metalic sunt realizate din tabla de otel de inalta calitate, iar vopseaua cu care sunt acoperite unele modele este ignifuga. Astfel, documentele si obiectele valoroase pe care le depozitezi inauntru vor fi protejate foarte bine, iar seiful sau caseta de valori va reprezenta o protectie suplimentara.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii