Filtre produse (28 produse)

Urmareste comanda Urgent Cargus

Aparate pentru biguit si microperforat

Aparate pentru biguit si microperforat destinate finisarii materialelor grafice, disponibile in formate si dimensiuni diferite, cu capacitati diferite, dar intotdeauna de calitate, pot fi achizitionate de pe officeclass.ro, la cele mai bune preturi! Cu constructie total metalica sau confectionate din materiale speciale, foarte rezistente, aparat...

Aparate pentru biguit si microperforat destinate finisarii materialelor grafice, disponibile in formate si dimensiuni diferite, cu capacitati diferite, dar intotdeauna de calitate, pot fi achizitionate de pe officeclass.ro, la cele mai bune preturi! Cu constructie total metalica sau confectionate din materiale speciale, foarte rezistente, aparatele pentru biguit si microperforat propuse de noi sunt ideale pentru tipografii, agentii de publicitate, copy print/copy shop-uri. Consultati propunerile noastre si cereti detalii specialistilor in vederea alegerii celui mai potrivit aparat pentru biguit si microperforat!

Tot aici mai puteti gasi si diferite module interschimbabile optionale pentru biguire si microperforare.

Officeclass.ro – cel mai bun partener, specializat in produse de birotica si papetarie, tehnica de birou si accesorii it!

 Mai multe

Aparate pentru biguit si microperforat

Se afişează 1-28 din 28 articole
Se afişează 1-28 din 28 articole