Producători

Oferte speciale

Cum poti plati in rate pentru produsele OfficeClass?
Postat de         0Comentarii
Cum poti plati in rate pentru produsele OfficeClass?

Care sunt modalitatile de a plati in rate pentru produsele OfficeClass?

Fie ca esti in cautarea obiectelor de papetarie sau birotica, fie ca doresti sa iti dotezi biroul (sau locul de unde lucrezi) cu mobilier de cea mai buna calitate, acum ai la indemana mai multe modalitati de plata!

Astfel, prin parteneriatele sale, OfficeClass cauta sa iti aduca cele mai avantajoase oferte, pentru ca tu sa ai parte de produse de calitate, fara extra-costuri. Prin urmare, iti punem la dispozitie o serie de modalitati de a plati online, fie ca este vorba de hartie pentru imprimanta, stilouri, role pentru masina de marcat sau mobila in rate pentru amenajarea spatiului de lucru.

In primul rand, trebuie sa stii ca, pentru orice produs din magazinul nostru, poti alege metoda de a plati “online prin card bancar”, o metoda securizata, care accepta carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa/Mastercard.


Aceasta metoda este printre cele mai des folosite astazi, platile facandu-se prin intermediul sistemului “3-D secure”, care asigura acelasi nivel de securitate ca cele operate la un bancomat sau direct la sediul comerciantului. De asemenea, sistemul 3-D secure asigura ca informatiile sensibile, legate de identitatea cardului si a detinatorului acestuia, nu sunt transferate sau stocate, acestea fiind introduse direct in sistemele MasterCard sau Visa.


Mai mult, magazinul OfficeClass nu percepe extra-comisioane pentru platile prin card bancar, un motiv in plus sa te bucuri de preturile si ofertele avantajoase!


Alternativ, poti opta pentru plata online in rate egale, fara dobanda. Cum functioneaza acest lucru?


Este foarte simplu! Dupa introducerea numarului de card in procesatorul de plati, sistemul va detecta automat daca respectivul card este eligibil pentru plata in rate, la una dintre bancile agreate de catre magazin, afisand in acelasi timp o lista de unde poti selecta numarul de rate pe care il doresti! Astfel, ai la indemana mai multe optiuni, care includ plata in rate prin:


Cardul de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)


Cu cardul STAR poti acum sa platesti in 3 rate, fara dobanda. In programul STAR Card sunt incluse mai multe carduri de cumparaturi, precum STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Prin card de credit emis de BCR

Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Prin card de credit emis de BRD Finance

Pentru a beneficia de articole, consumabile si mobila in rate, poti folosi una dintre cele doua metode:

1. plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

2. plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Si pentru aceasta banca ai la indemana optiunea pentru plata in rate cu 0% dobanda, prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (Visa Credit, Visa Gold, Mastercard Credit).

Asadar, tine cont de aceste optiuni de plata atunci cand comanzi online articolele OfficeClass! Intra pe site, alege produsele preferate si profita de ofertele avantajoase! Spor la cumparaturi!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii