Filtre produse (139 produse)

Pret

45 lei - 9245 lei

Picioare metalice

Promotie FISET METALIC

Urmareste comanda Urgent Cargus

Dulapuri si fisete metalice

Organizeaza-ti practic si placut spatiul de lucru utilizand un fiset metalic si un dulap metalic de la OfficeClass.ro!

 

La noi vei gasi o gama impresionanta de mobilier de birou din metal, cu multiple destinatii: dulap metalic sau fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, dulap metalic pentr...

Organizeaza-ti practic si placut spatiul de lucru utilizand un fiset metalic si un dulap metalic de la OfficeClass.ro!

 

La noi vei gasi o gama impresionanta de mobilier de birou din metal, cu multiple destinatii: dulap metalic sau fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, dulap metalic pentru medicamente si instrumente medicale, dulap metalic pentru substante toxice/periculoase, dulap metalic ignifug termorezistent, dulap metalic pentru desene/harti cu 5 sau 10 rafturi.

 

Dulapuri mari si mici, gri sau cu usile colorate, cu 1, 2, 4, 6, 8 sau chiar 10 rafturi, toate acestea asteapta sa-si gaseasca utilitatea in biroul tau! De asemenea, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, poti alege intre: dulap metalic cu usi batante, usi glisante, usi pliabile sau modele mai complexe cum ar fi: dulap metalic pentru valori cu 12, 21, 24, 25, 30 compartimente.

 

Un fiset metalic este o investitie recomandata pentru spatiul tau de lucru, la acest capitol putand alege dintre: fiset metalic 4 rafturi, fiset metalic 3 rafturi si seif/caseta, fiset metalic cu doua rafturi, fiset metalic cu un raft. Optional se poate comanda si polita suplimentara pentrtu fisete si dulapuri metalice.

 

Comanda acum de la OfficeClass.ro si vei beneficia de urmatoarele oferte:

 

- la un dulap metalic pentru obiecte de curatenie vei primi cadou un set complet pentru curatenie (galeata+storcator+mop).
- la un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800, vei primi 10 bibliorafturi cadou!

 

OfficeClass.ro – furnizorul tau nr.1 in materie de fisete metalice si dulapuri metalice!

Mai multe

Dulapuri si fisete metalice

pe pagină
Se afişează 1-30 din 139 articole
Se afişează 1-30 din 139 articole