Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Urmareste comanda Urgent Cargus

Bibliorafturi si accesorii

Bibliorafturile sunt o solutie completa pentru depozitarea si expedierea documentelor unei organizatii, un biblioraft fiind considerat cea mai economica “piesa de mobilier de birou”, deoarece cu o investitie minima intr-un set de bibliorafturi de calitate, se poate schimba aspectul intregului birou. Pentru documentele care urmeaza sa fie organiz...

Bibliorafturile sunt o solutie completa pentru depozitarea si expedierea documentelor unei organizatii, un biblioraft fiind considerat cea mai economica “piesa de mobilier de birou”, deoarece cu o investitie minima intr-un set de bibliorafturi de calitate, se poate schimba aspectul intregului birou. Pentru documentele care urmeaza sa fie organizate si pastrate in birou, OfficeClass.ro iti recomanda un biblioraft plastifiat, care are o durata mare de viata si rezistenta la factori degradanti. Documentele destinate arhivarii sau care trebuie expediate sunt mai bine depozitate in bibliorafturi marmorate, acestea avand un design special.

 

Fie ca iti doresti un birou impecabil din punct de vedere estetic, fie ca iti doresti doar o buna organizare, OfficeClass.ro vine in intampinarea nevoilor tale cu cele mai bune solutii!

 

Poti alege produse realizate de producatori renumiti, printre care: Herlitz, Leitz, Esselte, Elba, Noki, Donau, etc., dar si dintr-o varietate de marimi: A5, A4, 5cm, 7.5cm. De asemenea, oferta noastra include o diversitate mare de modele de bibliorafturi: plastifiate, marmorate, landscape sau portret, disponibile la bucata sau in set.

 

Motto-ul nostru, „Pret / Calitate / Profesionalism – cheia unei colaborari de succes” , descrie perfect motivele pentru care ar trebui sa ne alegi ca partener. Studiaza oferta noastra vasta de bibliorafturi si fa o comanda online sau la numerele de telefon 0753 215 985 si 0733 135 584. Iti oferim livrare rapida.

Mai multe

Bibliorafturi si accesorii 

pe pagină
Se afişează 1-30 din 330 articole
Se afişează 1-30 din 330 articole