Filtre produse

Format
Grosime Coperti indosariere termica
Pas legare
Promotie INELE PLASTIC INDOSARIERE
Promotie SPIRE METALICE INDOSARIERE
Promotie COPERTI IMITATIE PIELE
Promotie COPERTI TRANSPARENTE PVC

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Urmareste comanda Urgent Cargus

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere. V-am oferit deja cele mai bune si mai variate aparate de indosariat. Acum completam oferta si va propunem o gama diversificata de accesorii pentru indosariere: coperta pvc transparenta sau color, coperta carton lucios sau imitatie piele, coperta indosariere termica, inele din plastic de marimi si c...

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere. V-am oferit deja cele mai bune si mai variate aparate de indosariat. Acum completam oferta si va propunem o gama diversificata de accesorii pentru indosariere: coperta pvc transparenta sau color, coperta carton lucios sau imitatie piele, coperta indosariere termica, inele din plastic de marimi si capacitati diferite, inele din metal sub forma de spire sau bobina, agatatori metalice pentru calendare, etc. Toate accesoriile sunt compatibile cu aparatele de indosariat comercializate de noi, avand aceiasi producatori: Artter, Fellowes, Office Products, Opus, etc.

Comandati online pe officeclass.ro coperti, inele si accesorii pentru indosariere si beneficiati de ofertele cu pret redus!

Protejati-va bugetul! Comandati pe officeclass.ro!

Mai multe

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere 

pe pagină
Se afişează 1-30 din 322 articole
Se afişează 1-30 din 322 articole