Filtre produse (338 produse)

Pret

0 lei - 790 lei

Promotie INELE PLASTIC INDOSARIERE

Promotie SPIRE METALICE INDOSARIERE

Promotie COPERTI TRANSPARENTE PVC

Promotie COPERTI IMITATIE PIELE

Oferte speciale

Urmareste comanda Urgent Cargus

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere. V-am oferit deja cele mai bune si mai variate aparate de indosariat. Acum completam oferta si va propunem o gama diversificata de accesorii pentru indosariere: coperta pvc transparenta sau color, coperta carton lucios sau imitatie piele, coperta indosariere termica, inele din plastic de marimi si c...

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere. V-am oferit deja cele mai bune si mai variate aparate de indosariat. Acum completam oferta si va propunem o gama diversificata de accesorii pentru indosariere: coperta pvc transparenta sau color, coperta carton lucios sau imitatie piele, coperta indosariere termica, inele din plastic de marimi si capacitati diferite, inele din metal sub forma de spire sau bobina, agatatori metalice pentru calendare, etc. Toate accesoriile sunt compatibile cu aparatele de indosariat comercializate de noi, avand aceiasi producatori: Artter, Fellowes, Office Products, Opus, etc.

Comandati online pe officeclass.ro coperti, inele si accesorii pentru indosariere si beneficiati de ofertele cu pret redus!

Protejati-va bugetul! Comandati pe officeclass.ro!

Mai multe

Coperti, inele si accesorii pentru indosariere

pe pagină
Se afişează 1-30 din 338 articole
Se afişează 1-30 din 338 articole