Producători

Cum ne influenteaza produsele de papetarie viata de zi cu zi
Postat de         0Comentarii
Cum ne influenteaza produsele de papetarie viata de zi cu zi

Produsele de papetarie sunt prezente in orice firma sau companie, indiferent de specificul acesteia. Sunt absolut esentiale pentru munca de birou, pentru organizarea si desfasurarea unui business. Iar cum job-ul face parte din rutina noastra zilnica, putem spune ca produsele de papetarie joaca un rol important in viata noastra de zi cu zi, in general, fiind omniprezente!

Spre exemplu, daca vei cauta in buzunarul sacoului tau, e foarte probabil sa dai peste o carte de vizita. De asemenea, in poseta sau in rucsac, e imposibil sa nu ai o agenda, macar un carnetel sau niste coli de hartie, indiferent unde te duci sau ce ai de facut. Iata, asadar, cum ne influenteaza cele mai importante produse de papetarie o zi obisnuita:

1. Notitele autoadezive

In culori diferite, mici si simpatice, notitele autoadezive sunt printre cele mai populare produse de papetarie. Sunt foarte des intalnite si foarte utile. Spre exemplu, atunci cand suntem extrem de ocupati la birou si avem numeroase task-uri de rezolvat, ne putem nota pe o fila autoadeziva prioritatile din ziua respectiva. Asemenea unui kind reminder, viu colorate si lipite undeva la vedere, notitele autoadezive ne ajuta sa ne amintim la timp lucruri care nu suporta amanare si ne salveaza astfel ziua!

De asemenea, majoritatea dintre noi le folosim chiar si acasa. Le lipim pe frigider ca lista de cumparaturi, sa nu uitam ca trebuie sa cumparam urgent ceva anume, sau ca mesaje pentru cei dragi. Cu siguranta si tu ai strecurat macar o data un astfel de biletel in poseta iubitei sau in buzunarul iubitului. Notitele autoadezive nu sunt, asadar, doar simple produse de papetarie, ci si o forma speciala de comunicare.

2. Hartia de scris si pentru copiator

Acasa sau la birou, in timpul serviciului sau in weekend, cu totii folosim hartie de scris pentru a face anumite liste, diverse insemnari sau schite. Totodata, ne putem folosi de hartie pentru a scrie o cerere, a redacta un referat si alte documente. Sau, pur si simplu, pentru a desena si a ne relaxa in timpul liber. Hartia de scris este un produs de papetarie clasic si util oricui, de la copii de gradinita la scolari, de la studenti la oameni de afaceri. Oricand poti avea nevoie de ea si e bine sa o ai la indemana!

De asemenea, hartia A4 pentru copiator este un strict necesar intr-un birou – pentru paginile unui contract sau alte documente importante ce trebuie printate ori duplicate. Calitatea acestui produs de papetarie influenteaza claritatea printurilor, iar claritatea acestora reflecta imaginea afacerii tale. Chiar si acasa poti avea nevoie sa printezi rapid un formular, un referat sau anumite cursuri. Cu ajutorul hartiei A4 si al unei imprimante proprii, vei economisi timp, bani si energie, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi in oras pentru a cauta un copy shop.

3. Plicurile din hartie

Fie pentru corespondenta in cadrul unei afaceri, fie pentru a sigila anumite documente sau a depozita bani, plicurile din hartie sunt un alt produs de papetarie des intalnit si util in rutina noastra zilnica. Pentru felicitari, vederi, facturi sau materiale de marketing, un plic mereu isi va gasi intrebuintarea in orice casa sau birou. Avem nevoie de plicuri sigure si de calitate, pentru a evita posibile neplaceri (deteriorari de documente, pierderi de bani, violarea secretului corespondentei). Poti opta pentru plicuri din hartie alba sau colorata, simple, siliconice, kraft, gumate, cu sau fara fereastra, cu burduf, antisoc, disponibile in diferite formate.

Poate nu ne dam seama, dar produsele de papetarie nu numai ca ne usureaza munca de birou, dar fac parte din viata noastra de zi cu zi! Iar reusita activitatilor noastre zilnice depinde de calitatea si diversitatea lor.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii