Producători

Oferte speciale

Scrie-ti numele in istorie, cu instrumentele de lux din oferta OfficeClass.ro!
Postat de     12-03-2020    0Comentarii
Scrie-ti numele in istorie, cu instrumentele de lux din oferta OfficeClass.ro!

Traim in epoca digitalizarii, in care scrisorile au fost inlocuite de e-mail-uri si semnaturile din josul paginii au lasat locul celor date cu stylusul pe ecran, insa cat timp branduri precum Pelikan, Parker si Diplomat vor exista, putem fi siguri ca scrisul de mana va dainui.

Vorbim despre companii producatoare de instrumente de lux, care transforma caligrafia intr-o adevarata arta si care, odata detinute, isi transfera din eleganta si prestigiul lor utilizatorului.

Asa cum te-am obisnuit, la OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania, gasesti orice, de la produse din hartie si furnituri si accesorii pentru birou, la sisteme de afisare si tehnica de birou, aparatura si consumabile IT.

Oferta noastra include, totodata, numeroase instrumente de lux, de la branduri renumite la nivel international, precum cele enumerate mai sus, dar si Waterman sau Faber Castell. Iata-le, in continuare, pe cele mai apreciate dintre ele:

1. Stilou editie limitata Maki-E Koi, penita M1.000 din aur de 18 carate, corp pictat - pret 13.348,57 de lei

Acest instrument de scris de lux este pictat in lac natural japonez, aplicat in mai multe straturi si acoperit cu pulbere de aur sau argint. Penita este realizata din aur de 18 carate, decorata cu elemente realizate din rodiu. Stiloul este desavarsit de logo-ul Pelikan, desenat manual.

Instrumentul de scris vine intr-o cutie traditionala nipona, din lemn Paulownia. La nivel mondial, exista doar 88 de astfel de stilouri speciale, fiind vorba intr-adevar despre o editie limitata.

2. Stilou Parker Premier Royal Monochrome Black BT - pret 2.402,04 lei

Acest stilou are corpul din alama, cizelat, cu textura verticala linish, placat prin tehnologie PVD cu pigment mat, de culoare neagra. Gripul este realizat din alama, iar penita - din aur masiv de 18 carate, placata integral cu ruteniu si avand in varf o pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor si este fabricat manual.

Ca toate celelalte produse care poarta semnatura Premier, acest instrument de scris de lux are un design exclusivist si transforma scrisul intr-o adevarata experienta.

3. Stilou Excellence A2 Skyline Red, penita M din otel inoxidabil, corp metalic lacuit, rosu - pret 941,90 de lei

Nu in ultimul rand, acest instrument de scris de lux are o penita bicolora aurita, de 14 carate, cizelata si atent lustruita si un corp invelit in metal de cea mai buna calitate. Penita este tip M (mediu), iar clipul este metalic, cu arc.

Totodata, acest stilou de la compania Diplomat are un sistem de inchidere exclusiv, denumit "soft sliding click" (alunecare usoara).

Indiferent ce stilou vei alege din oferta OfficeClass.ro, poti fi sigur de calitatea acestora, dar si de faptul ca livrarea se va face in cel mai scurt timp, maximum 48 de ore in toata tara, fiind gratuita (ca de altfel pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 180 de lei).

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii