Producători

Necesarul ideal de papetarie si birotica pentru lucratul de acasa
Postat de         0Comentarii
Necesarul ideal de papetarie si birotica pentru lucratul de acasa

Care este necesarul ideal de papetarie si birotica pentru lucratul de acasa?

Alegerea celor mai bune produse de papetarie si birotica ar trebui sa fie o prioritate pentru oricine lucreaza de acasa in aceasta perioada. Organizarea biroului in propria locuinta iti ofera oportunitatea de a fi creativ cu spatiul de care dispui, astfel incat rezultatul final sa nu fie doar un birou de lucru, ci si un birou care sa te inspire. Astfel, pentru ca alegerea necesarului de papetarie si birotica este vitala pentru cei ce lucreaza de acasa, iti propunem 5 produse care nu ar trebui sa iti lipseasca in aceasta perioada!

Caiet A5, Oxford School, 36 file

Niciun birou nu este complet fara un caiet de notite, care sa te ajute sa asterni toate ideile tale creative! Pentru un plus de calitate si versatilitate, alege caietele A5 Oxford School, cu coperti din carton lucios in culori asortate, rezistent la folosire indelungata. Acestea sunt ideale atat pentru folosirea alaturi de creioane, cat si stilouri, datorita hartiei de calitate care nu permite impregnarea cu cerneala.

Set creioane Pastel Pitt 24 Culori, Faber-Castell

Partenerul perfect al persoanelor creative este acest set de creioane Pastel Pitt 24 culori Faber-Castell! Recunoscute pentru calitatea lor, creioanele sunt rezistente, iar in acelasi timp foarte usor de ascutit. Setul complet de creioane in 24 de culori iti permite sa desenezi varii detalii, fiind ideale pentru desene, schite sau chiar pentru scris!

Suport de instrumente metalic

Desigur, niciun birou nu poate fi complet fara un suport pentru instrumente de scris realizat din plasa metalica de culoare neagra. Aceasta metoda ideala de organizare a spatiului de care dispui iti asigura ordinea pe birou, suportul fiind atat aspectuos, cat si indeajuns de incapator pentru creioane, markere, carioci si stilouri!

Agenda Habana-Smooth Quo Vadis

Fie ca preferi varianta cu calendar sau nu, vei avea nevoie de aceasta agenda pentru a-ti nota sarcinile zilnice sau informatiile primite in timpul conferintelor sau trainingurilor online. Eleganta si rezistenta, cu hartie de calitate premium, aceasta agenda iti va fi prietenul apropiat cand vine vorba de briefuri, intalniri sau stabilirea obiectivelor. Disponbila in variantele A4 sau A5.

Cos Hartii Metallic Mesh Forpus

Beneficiind de aceeasi textura metalica cu a suportului de instrumente prezentat mai sus, cosul de hartii detine un adevarat rol in viata oricarui creativ. Cine spunea ca nu poti asorta instrumentele de birou si papetarie, probabil ca nu stia de OfficeClass! Nu in ultimul rand, acest cos de hartii te va ajuta sa reciclezi mai rapid, iar capacitatea de 12 l te asigura ca nu va trebui sa il golesti prea des!

Probabil ca cel mai bun (sau cel mai rau) lucru despre instrumentele de papetarie si birotica este ca ai atat de multe optiuni la indemana! Desigur, va trebui sa pui pe primul loc functionalitatea, insa si estetica acestor obiecte contribuie la o atmosfera placuta de lucru, care ofera un adevarat imbold creativitatii! Plaseaza o comanda online pentru aceste produse de la OfficeClass.ro si descopera cum doar 5 obiecte de papetarie si birotica iti pot face viata mai usoara si mai distractiva in acelasi timp!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii