Producători

De ce sa cumperi fisete metalice de la OfficeClass
Postat de         0Comentarii
De ce sa cumperi fisete metalice de la OfficeClass

OfficeClass.ro, magazinul online de birotica si papetarie nr. 1 in Romania, iti pune la dispozitie cele mai utile fisete metalice, la cel mai bun raport calitate-pret, pentru organizarea spatiului tau de lucru si stocare. Indiferent de domeniul activitatii – industrial, comercial sau segmentul servicii –, cu totii avem instrumente, echipamente, produse sau documente importante de depozitat sau arhivat.

Unul din motivele pentru care sa alegi fisete metalice de la noi este gama larga de produse cu specificatii tehnice de inalta calitate pe care ti-o punem la dispozitie, la preturi reduse, numai de la producatori de top, cum ar fi +Plus Mobilier sau fabricate in Italia. Spre exemplu:

Fiset metalic cu 1 raft, model 3, ECO+ ... 158,70 Lei reducere
• fiset metalic 1 polita fabricat din tabla calitatea I sudata, cu o grosime de 0,7 mm
• utilizare comerciala si industriala
• dulap vopsit (vopsea ignifuga) in camp electrostatic de culoare gri
• dimensiune LxlxH: 900x400x900 mm

Fiset metalic cu 4 rafturi AP60, 40 kg/polita, fabricat in Italia ... 108,71 Lei reducere
• structura de rezistenta realizata din tabla de otel, profilata, de prima calitate, grosime 0,6 mm
• vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune conform normelor A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri
• 4 rafturi reglabile pe inaltime
• dimensiune LxlxH: 600x400x1800 mm

De asemenea, poti opta pentru un fiset metalic cu 3 rafturi, cu 2 rafturi sau cu seif/caseta, in functie de nevoile si preferintele tale. Optional, poti comanda polite suplimentare tot de la noi. Daca ai nevoie sa sortezi si sa clasifici documente importante, acest tip de mobilier birou iti va usura incredibil de mult munca. Totodata, organizandu-te eficient vei avea si siguranta muncii tale. Constructia durabila din otel si spatiile configurate special pentru nevoile unei companii permit accesul, sortarea si arhivarea in siguranta a dosarelor sau a altor documente importante. Fisetele metalice pe care ti le punem la dispozitie iti vor satisface pana si cele mai exigente cerinte de calitate, ergonomie si garantie, fiind o investitie inteligenta pe termen lung din toate punctele de vedere, ce-si va gasi utilitatea in orice birou sau depozit.

Un alt motiv pentru care sa cumperi de la OfficeClass este faptul ca poti comanda produsele dorite simplu si rapid, din magazinul nostru online. Vei beneficia de profesionalismul si respectul nostru fata de nevoile afacerii tale, de livrare gratuita si rapida prin intermediul propriului parc auto sau prin curierat rapid. In plus, te vei bucura de bonusuri, vouchere si produse-cadou! De exemplu: la un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800 mm, vei primi 10 bibliorafturi cadou; la achizitionarea modelului cu 3 rafturi si seif Eco+ 900x400x1800 mm, iti vom oferi 5 bibliorafturi din partea noastra; iar la 10 fisete metalice cu 4 rafturi AP60, primesti unul cadou (10+1)!

Totodata, fisetele metalice de la OfficeClass vin gata asamblate, pentru ca tu sa le poti folosi rapid si eficient, de indata ce le primesti. Alegandu-ne drept unicul tau furnizor in materie de mobilier de birou si alte produse de birotica si papetarie, vei economisi timp, energie si bani. Cea mai mare gama de produse, la cele mai bune preturi si cea mai buna calitate, o gasesti numai aici!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii