Producători

Oferte speciale

3 piese de mobilier pentru birou care te ajuta sa-ti organizezi mai bine spatiul de lucru
Postat de     08-01-2018    0Comentarii
3 piese de mobilier pentru birou care te ajuta sa-ti organizezi mai bine spatiul de lucru

Mobilierul pentru birou este piesa de rezistenta in cadrul unei firme sau companii, in ceea ce priveste organizarea spatiului de lucru. Indiferent ca ai nevoie sa arhivezi documente importante sau sa depozitezi produse si echipamente, ai posibilitatea sa alegi intre diferite piese de mobilier pentru birou, in functie de nevoile si preferintele tale.

De asemenea, domeniul de activitate este un factor decisiv. Astfel, daca esti medic sau avocat si trebuie sa-ti schimbi tinuta la locul de munca, vestiarele metalice sunt solutia ideala. Iata, asadar, 3 piese de mobilier pentru birou pe care ti le recomandam ca sa te organizezi mai bine, practic si eficient:

1. Fisete metalice

Astfel de produse sunt esentiale in cadrul oricarei organizatii. Acestea permit accesul rapid la documente, sortarea si arhivarea cu usurinta a dosarelor. In materie de mobilier pentru birou, fisetele sunt un ajutor de nadejde pentru organizarea si clasificarea in siguranta a documentelor. De obicei, un fiset este vopsit ignifug pentru siguranta sporita in caz de incendiu.

Indiferent de domeniul activitatii – industrial, comercial sau segmentul servicii –, fisetele metalice isi gasesc utilitatea in orice spatiu. Acest lucru se datoreaza faptului ca poti alege dintr-o varietate de modele, simple sau personalizate, cu mai multe rafturi sau cu seif/caseta.

Totodata, datorita constructiei durabile din otel si spatiilor special configurate pentru nevoile tale, acest tip de mobilier pentru birou poate fi utilizat inclusiv pentru depozitarea anumitor accesorii, instrumente si ustensile.

2. Dulapuri metalice

Dulapurile din metal sunt printre cele mai practice si eficiente piese de mobilier pentru birou, cu numeroase intrebuintari. Acestea sunt utile atat la organizarea si arhivarea dosarelor/bibliorafturilor, cat si pentru depozitarea bunurilor de valoare. Daca ai nevoie de cusete pentru valori, exista modele complexe de dulapuri tip vestiar, cu zeci de compartimente. Mai mult, te poti folosi de un dulap cu seif ca sa depozitezi obiecte de valoare sau documente extrem de importante pentru afacerea ta.

Desi acest tip de mobilier este destinat pentru birou, dulapurile metalice pot fi folosite si in hale industriale, fabrici sau orice alte domenii care implica scule si echipamente ce trebuie depozitate. Pentru astfel de situatii, alege dulapuri cu sertare, care dispun de usi intarite si incuietoare de siguranta!

Alte utilizari ale dulapurilor metalice pot fi:
- organizarea medicamentelor si a instrumentelor medicale;
- stocarea substantelor toxice/periculoase (dulapuri ignifuge termorezistente);
- depozitarea obiectelor de curatenie etc.

3. Vestiare metalice

Aceste piese de mobilier pentru birou reprezinta cea mai practica si eficienta solutie in ceea ce priveste confortul celor care sunt nevoiti sa-si schimbe hainele la locul de munca. De asemenea, vestiarele metalice sunt achizitionate si pentru echiparea scolilor sau altor locatii care au nevoie de cusete pentru valori (magazine vaste, sali de sport etc.,).

In cazul in care iti trebuie un vestiar pentru haine, este suficient un model cu 1-2 compartimente (despartitor curat/murdar). Insa daca doresti sa depozitezi lucruri de dimensiuni medii sau mici, ai nevoie de un vestiar cu cel putin 4-6 compartimente care sa te ajute sa-ti organizezi cat mai bine spatiul de lucru.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii