Producători

De sa folosim un dulap metalic pentru masti de protectie?
Postat de         0Comentarii
De sa folosim un dulap metalic pentru masti de protectie?

De ce este important sa folosim un dulap metalic special pentru inactivarea mastilor de protectie?

Mastile de protectie au devenit printre cele mai folosite instrumente in lupta cu pandemia de COVID-19 care a “maturat” globul. Chiar daca eficienta acestora a fost demonstrata in numeroase randuri, pot aparea si probleme asociate cu utilizarea acestora pe termen lung.

Una dintre aceste probleme este ca mastile devin o noua sursa de poluare la nivel global. Zeci de fotografii recente au afisat orase si satuce care, daca altadata erau impanzite de oameni, acum zac incremenite in contextul limitarii deplasarilor de persoane.

In acest tablou, insa, poate fi observata o tendinta generala: aceea de a polua mediul cu noile masti de protectie, care pot fi, mai nou, intalnite oriunde, pe marginea drumurilor, pe langa pubelele de gunoi sau in albiile raurilor.

Legislatia prezenta spune ca: “Masca de protectie trebuie securizata si eliminata in mod corespunzator. Mastile de unica folosinta trebuie aruncate dupa o singura utilizare. Odata scoase de pe fata, mastile trebuie introduse intr-o punga de plastic, care trebuie sa fie apoi securizata printr-o inchidere corespunzatoare. Punga securizata poate fi pusa in gunoiul menajer“.

Ce se intampla, insa, daca mediul de activitate presupune prezenta concomitenta a mai multor persoane, care sunt nevoite sa poarte masti timp de cateva ore pe zi? Exista, oare, o solutie mai sigura pentru acele ramuri ale industriei care sunt inca deschise si care nu isi pot opri activitatea, precum spitale, institutii publice sau fabrici de bunuri esentiale?

Raspunsul vine sub forma unui dulap metalic dedicat inactivarii si reciclarii mastilor de protectie. Astfel, in loc sa arunci masca la gunoi, riscand astfel sanatatea celor din statii de salubritate, sau mai rau, pe strada sau in alte locuri neamenajate, poti folosi acum aceasta metoda inovatoare, care reduce drastic riscul de transmitere al virusurilor prin contactul direct cu masca de protectie.

Care sunt caracteristicile acestui dulap metalic?

Fiind destinat mediilor cu tranzit ridicat de persoane, precum spitale, birouri, locuinte, locuri publice, institutii de invatamant, etc. acest tip de dulap metalic are un compartiment special cu functie de dezinfectare UV, care inactiveaza virusurile, inainte ca masca sa poata fi preluata de catre firma de salubritate. Acest tip de dulap metalic prezinta urmatoarele caracteristici:

• fabricat din otel laminat la rece 0,7 mm;
• constructie rezistenta din otel cu pereti simpli;
• sistem de inchidere cu cheie (2 chei);
• livrare in stare complet asamblata;
• prevazut cu orificiu pentru introducerea mastilor in siguranta;
• dulap vopsit in camp electrostatic;
• culori standard: gri RAL 7035, albastru RAL 5017, rosu RAL 3000, galben RAL 1018;
• dimensiune: 450x350x950 mm (Latime x Adancime x Inaltime);
• certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management;
• greutate 16 kg.

Nicio persoana nu isi doreste sa fie responsabila fata de imbolnavirea altora, astfel ca este important sa fim prudenti si sa actionam cu toate mijloacele pe care le avem la indemana pentru a stopa raspandirea virusului.

Un dulap metalic special conceput in acest scop reprezinta garantia faptului ca, odata ce ti-a protejat tie sanatatea, masca de protectie nu va deveni o sursa de imbolnavire pentru altii. Pentru mai multe detalii sau pentru a plasa o comanda online, intra direct pe site-ul OfficeClass.ro si afla mai multe detalii despre acest dulap metalic pentru inactivarea si reciclarea mastilor de protectie.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii