Producători

Conteaza ce scrii, dar si cum scrii! Iata cele mai bune stilouri!
Postat de     04-02-2021    0Comentarii
Conteaza ce scrii, dar si cum scrii! Iata cele mai bune stilouri!

Desi traim in epoca online-ului, in care sa "scrii" inseamna sa tastezi, scrisorile au fost inlocuite de e-mail-uri, iar pana si semnaturile au devenit "digitale", stilourile nu se vor demoda niciodata.

Inca exista numeroase situatii in care acestea sunt absolut necesare si pot face diferenta: la scoala, pentru elevii care abia invata sa scrie, pentru semnarea diferitelor acte, stiloul fiind o solutie mult mai eleganta decat un banal pix, dar si pe biroul unui manager, drept dovada suplimentara a statutului acestuia.

Din motivele enumerate mai sus, la OfficeClass nu am "subtiat" niciodata oferta de instrumente de scris, fie ele de serie sau de lux, ba din contra, ti-am adus intotdeauna cele mai bune stilouri. In continuare, iti prezentam cate un astfel de produs pentru fiecare situatie pe care ai putea-o intalni in viata de zi cu zi si care necesita o "semnatura" pe masura.

1. Cele mai bune stilouri pentru manageri. Iti recomandam modelul editie limitata Lighthouse of Alexandria de la Pelikan, cu penita F din aur de 18 carate, la pretul de 15.545,25 de lei. Cu margini aurite si cu o reprezentare grafica de exceptie a Farului din orasul egiptean, acest stilou este livrat sub o cupola de sticla.

2. Cele mai bune stilouri pentru ea. Daca esti o femeie puternica, ocupand o functie de mare responsabilitate, sau daca sotia ta este o doctorita renumita ori pur si simplu doresti sa ii faci un cadou special, iti recomandam elegantul stilou Parker Doufold Royal Prestige Burgundy Chevron CT, la pretul de 3.845,96 de lei. Acest model are penita din aur de 18 carate, este lacuit cu lac metalic visiniu, iar accesoriile din alama sunt placate cu paladiu.

3. Cele mai bune stilouri de facut cadou. Avand in vedere bugetul ceva mai redus alocat pentru un cadou, iti recomandam stiloul Diplomat Aero, de culoare brown metalic, cu penita din otel inoxidabil, la pretul de 520,86 de lei. Corpul realizat din aluminiu are accesorii cromate mate, iar suprafata stiloului este acoperita cu un model cu striatii.

4. Pentru elevi. Pentru primul stilou al copilului tau, iti recomandam modelul Pilot V-Pen, cu capac detasabil cu clip de prindere si cerneala speciala care asigura un scris impecabil (grosime scris 0,4 milimetri). Alimentarea se realizeaza cu patroane (rezerve) Pilot standard. Pretul modelului respectiv este de doar 13,11 lei.

5. Pentru stangaci. Nu in ultimul rand, in oferta OfficeClass avem si stilouri pentru stangaci, cu caracteristici speciale care asigura un scris confortabil pentru acestia. Este cazul modelului Schneider Base tip L, cu rubber grip ergonomic, penita din otel inoxidabil si varf din iridium. Alimentarea se face cu cartuse standard, cu cerneala albastra, care se poate sterge. Pretul unui astfel de model este de 69,78 de lei.

Prin urmare, in functie de preferintele, bugetul si postura sau situatia in care te afli, la OfficeClass gasesti cele mai bune stilouri, de la branduri renumite si la cel mai bun raport calitate-pret din Romania! Asa ca nu mai sta pe ganduri si lasa-ti semnatura, atat la propriu, cat si la figurat, in cel mai elegant mod posibil.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii