Producători

Organizeaza-ti lucrul de acasa: birou, scaun, etajera si lampa!
Postat de         0Comentarii
Organizeaza-ti lucrul de acasa: birou, scaun, etajera si lampa!

Organizeaza-ti coltisorul pentru lucrul de acasa: birou, scaun, etajera si lampa!

Daca pana acum ai neglijat importanta organizarii unui spatiu de lucru in casa ori apartament, cu siguranta in timpul pandemiei ti-ai schimbat opinia. Chiar daca probabil te-ai gandit ca iti vei desfasura activitatea doar la locul de munca, iar propria locuinta va fi destinata exclusiv relaxarii, coronavirusul ti-a aratat ca te inseli.

Milioane de angajati din Romania au fost trimisi in work from home, iar cei care nu aveau deja un loc dedicat pentru asa ceva au fost nevoiti sa improvizeze. Intrucat te numeri printre ei, in articolul care urmeaza iti prezentam cateva produse care te vor ajuta sa iti organizezi un workspace ca la carte:

1. Birou cu suport mobil si raft - pret: 659,91 de lei

In mod logic, organizarea unui spatiu pentru lucrul de acasa trebuie sa inceapa cu biroul. Acest model este fabricat din melamina de 18 milimetri si este prevazut cu margini semirotunde de protectie din banda PVC.

Biroul este dotat cu panou culisant pentru tastatura si suport pentru unitatea centrala. Dimensiunile sale sunt de 110 x 60 x 75 de centimetri, iar culorile in care este disponibil sunt: gri+negru, stejar+negru, negru mat+negru, mahon+negru.

2. Scaun de birou Torino cu brate - pret: 376,52 de lei

Acest scaun de birou rotativ, cu brate laterale din plastic, este reglabil pe inaltime, cu ajutorul unui cilindru cu gaz. Sezutul si spatarul inalt sunt tapitate si realizate din material textil, spatarul basculant putand fi blocat in diverse pozitii. Inaltimea scaunului este de 98,5 centimetri pana la 117,5 centimetri, latimea sa este de 55 de centimetri, iar culorile in care este disponibil sunt: rosu, visiniu, albastru, gri inchis sau negru.

3. Etajera din lemn cu 2 polite - pret: 345,69 de lei

Aceasta etajera din lemn, prevazuta cu doua polite, este ideala pentru depozitarea bibliorafturilor cu documente importante pentru activitatea profesionala pe care o desfasori.

Una dintre polite este fixa, cealalta este variabila pe inaltime, iar intreaga dimensiune a etajerei este de 80 x 36 x 115 centimetri. Culorile in care aceasta este disponibila sunt: gri+negru (cod 9400110), stejar+negru (cod 9400113), negru mat (cod 9400117) si mahon+negru (cod 9400118).

4. Suport pentru picioare Alco Foot Friend - pret: 209,38 de lei

Acest suport pentru picioare te va ajuta sa adopti o postura corecta la birou si sa te relaxezi chiar si in cazul in care nu te poti ridica pentru cateva ore la rand. Suportul Alco Foot Friend este realizat din plastic ABS si are rama de metal. Acesta este ajustabil si are dimensiunile de 45 pe 29 de centimetri.

5. Lampa de birou cu brat flexibil Alco - pret: 139,73 de lei

Nu in ultimul rand, vei avea nevoie de o lampa de birou atat aspectuoasa, cat si eficienta din punctul de vedere al luminozitatii. Iti recomandam modelul cu brat flexibil si bec de 20 W de halogen de la Alco. Aceasta lampa fluorescenta are un brat cu dimensiunea de 42 de centimetri, iar tensiunea de alimentare este cea obisnuita, de 230 V. Prin urmare, cu doar 1.700 de lei, iti poti crea propriul coltisor pentru lucrul de acasa!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii