Producători

Oferte speciale

Lucrezi de acasa? OfficeClass iti pune la dispozitie kit-ul pentru work from home!
Postat de     05-03-2020    0Comentarii
Lucrezi de acasa? OfficeClass iti pune la dispozitie kit-ul pentru work from home!

In ziua de astazi, piata muncii din Romania s-a schimbat considerabil comparativ cu acum 10-15 ani, iar una dintre principalele noutati este reprezentata de faptul ca tot mai multi conationali sunt freelanceri sau aleg sa munceasca de acasa.

In spatele acestei decizii stau diverse motive: fie specificul jobului respectiv permite lucrul de la distanta, fie persoanele in cauza lucreaza "pe proiect" si nu au un program 9-17 etc.

Avantajele lucrului de acasa sunt multiple: in primul rand, vorbim despre flexibilitate in program, dar si despre comoditate, avand in vedere ca poti lucra in pijama si nici nu trebuie sa te deplasezi catre locul de munca. Cu toate acestea, exista si cateva mici dezavantaje ale faptului ca nu activezi intr-un mediu de lucru organizat.

Cele mai importante dintre acestea sunt reprezentate de vecinii zgomotosi sau de diversele "tentatii" din apartament, precum televizorul sau alte activitati de PC sau laptop, care dauneaza productivitatii.

Totusi, indiferent ca lucrezi de acasa, dintr-o firma mica sau dintr-o corporatie, tot ai nevoie de un birou, un laptop si un scaun confortabil. Si de o cafea buna, am spune noi, doar ca nu ne ocupam cu acest lucru :)

Prin urmare, in acest articol de blog am decis sa iti prezentam ceea ce am denumit "kit-ul pentru work from home", format din cele trei elemente enumerate anterior. Pe toate le gasesti in oferta OfficeClass.ro, la cele mai bune preturi si cu transport gratuit:

1. Birou cu suport mobil - pret 585,13 lei

Acest birou este fabricat din melamina de 18 milimetri, fiind prevazut cu un panou culisant pentru tastatura si un suport pentru unitatea centrala, in cazul in care folosesti un calculator.
De asemenea, acest birou, disponibil in doua nuante (stejar si negru), este dotat cu un dulap cu usa. Dimensiunile sale sunt de 135 x 60 x 75 de centimetri, fiind prevazut totodata si cu margini de protectie din banda PVC, semirotunde.

2. Laptop Fujitsu Siemens Amilo Pro V3515 - pret 2.529,23 de lei
Acest computer portabil este unul dintre cele mai apreciate din oferta noastra, avand cel mai bun raport calitate-pret. Iata care sunt specificatiile acestuia: procesor Intel Celeron Mobile M440 (cu o frecventa de 1.860 MHz); display WXGA TFT (cu diagonala de 15,4 inci); HDD 80 GB, SATA 5.400 rpm; memorie RAM 512 MB DDR2; baterie Li-ion 6 celule 4.400 mAh; sistem de operare Linux; greutate 2,9 kilograme; garantie 12 luni.

3. Scaun directorial Napoli (tapiserie piele ecologica) - pret 476,23 de lei
Acest scaun nu se numeste degeaba "directorial": are un sezut confortabil si un spatar inalt, ambele tapitate cu piele ecologica, de calitate superioara. Scaunul este rotativ, reglabil pe inaltime, cu ajutorul unui cilindru pe gaz. Diametrul bazei este de 66 de centimetri, inaltimea variaza intre 109,5 si 122,5 centimetri, iar latimea este de 58 de centimetri.

Dotat cu baza mobila si brate din plastic, acest scaun este recomandat in general pentru birouri, asigurand o postura confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Greutatea scaunului este de 10,5 kilograme, iar garantia sa - 12 luni.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii