Producători

Oferte speciale

Inlocuieste rutina cu divertismentul! Cele mai funny cadouri pentru birou
Postat de         0Comentarii
Inlocuieste rutina cu divertismentul! Cele mai funny cadouri pentru birou

Nu este pentru prima data cand decidem sa iti povestim despre cadouri funny pe blogul nostru, nici macar a doua, insa adevarul este ca aceasta categorie este atat de bogata si diversificata, incat merita sa ii dedicam chiar si un al treilea articol. Asta cu atat mai mult cu cat toate celelalte produse ale noastre au un aer foarte "office" si nu vrem sa fim acuzati ca nu am avea pic de umor.

De altfel, sa stii sa glumesti este foarte important in orice situatie, inclusiv la locul de munca, unde uneori situatia poate deveni de-a dreptul tensionata. Indiferent de gravitatea unei probleme, trebuie sa stii ca aceasta are oricand o rezolvare si, atat timp cat nu este vorba despre sanatate sau, chiar mai rau, despre o chestiune de viata si de moarte, poti glumi despre absolut orice.

Prin urmare, de ce sa nu inlocuiesti stresul si rutina de la locul de munca si, in schimb, sa te bucuri de fiecare moment petrecut alaturi de colegi? Pana la urma, cu ei stai 8 sau chiar 9 ore pe zi, in timp ce membrii familiei se bucura de tine doar cateva ore, dimineata si apoi seara. Asadar, indiferent de domeniul in care activezi, trebuie sa iti pastrezi zambetul pe buze intotdeauna si sa nu mai iei totul in serios.

Joc mini basket - pret 168,97 de lei

Fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare la munca, pe langa cele petrecute la masa sau la tigara. Pentru acele clipe, s-a inventat jocul de mini basket de birou.

Fie ca vrei sa gandesti urmatoarea strategie sau pur si simplu sa te relaxezi dupa o zi sau o activitate grea, acest joc instalat pe biroul tau te va ajuta. Asadar, arunca la cos gandurile negative si bucura-te de noi si noi reusite alaturi de "coechipieri".

Forma gheata proteza - pret 41,05 lei

Sunteti o echipa tanara, iar cel mai "batran" dintre colegi se apropie de 35 de ani? Daca stii ca are umor si nici nu vrei sa il superi prea tare, poti sa ii cumperi cadou de ziua lui o forma de cuburi de gheata tip proteza.

Astfel, nu numai ca sucul pe care il consuma va capata o temperatura mai placuta, dar ii vei da si fiori reci pe sira spinarii, stiind ca imbatraneste :)

Dispenser dus tip nas - pret 92,22 de lei

Nu stim daca este chiar cea mai inspirata gluma, avand in vedere epidemia de gripa si coronavirus, insa cu siguranta un astfel de dispenser va face spalatul pe maini mai distractiv.

Dispozitivul se prinde de perete sau faianta cu ventuzele incluse, apoi se umple cu gelul de dus sau sapunul lichid preferat.

Cutit tort ferastrau - pret 34,23 de lei

Vine ziua unui coleg si vrei ca momentul tortului sa fie unul memorabil? Foloseste, in loc de un cutit normal, acest cutit de tort tip ferastrau, iar fotografiile de la party vor avea in centrul lor acest gadget pe cat de amuzant, pe atat de util pentru portionarea tortului.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii