Sisteme de afisare si comunicare

Comunicarea interna este unul din cele mai importante aspecte care asigura buna-desfasurare a activitatii din cadrul unei companii. Daca o firma nu dispune de produsele de birotica si papetarie corespunzatoare, sedintele, prezentarile si trainingurile nu se pot desfasura eficient iar informatia nu poate fi transmisa optim catre participanti. Dac...

Comunicarea interna este unul din cele mai importante aspecte care asigura buna-desfasurare a activitatii din cadrul unei companii. Daca o firma nu dispune de produsele de birotica si papetarie corespunzatoare, sedintele, prezentarile si trainingurile nu se pot desfasura eficient iar informatia nu poate fi transmisa optim catre participanti. Daca discutam despre sisteme de afisare si comunicare, Viamond.ro este furnizorul cel mai potrivit pentru compania ta, punandu-ti la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru ca activitatile de comunicare interna din cadrul organizatiei tale sa decurga fara niciun fel de problema. 

La Viamond.ro gasesti sisteme de prezentare si comunicare ce pot satisface exigentele oricarui trainer! Fie ca ai nevoie de un flipchart, un whiteboard, tabla magnetica, plannere, panouri de pluta, aviziere, table interactive sau display-uri de prezentare, Viamond.ro iti garanteaza calitatea produselor de birotica necesare unei sali de meeting sau de training! Comanda acum si beneficiaza de cele mai avantajoase preturi! Pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, asiguram transport gratuit! 

Mai multe

Sisteme de afisare si comunicare

Subcategorii

  • Table magnetice albe de conferinta si interactive

    Profita de oferta noastra de exceptie si comanda acum o tabla magnetica moderna si practica sau un whiteboard interactiv pe care poti scrie cu marker in loc de creta. La Viamond gasesti produse realizate  de producatori de top precum Smart, Magnetoplan, Optima, Office.

    Comanda online o tabla magnetica Magnetoplan sau Smart si vei primi cadou un set de markere pentru scris si un burete!

    Iti punem la dispozitie o gama completa de produse pentru comunicare si prezentare, de la tabla magnetica pentru conferinte, prezentari si traininguri, la tabla magnetica cu rama de lemn sau aluminiu, whiteboard mobil, whiteboard magnetic rotativ cu doua fete, whiteboard triptic, pana la tabla magnetica de sticla sau in diverse culori.

    Ai de facut o prezentare business sau lucrezi in mediul educational? Alege tabla interactiva IQBoard dual touch, ce face posibila rularea oricarei resurse multimedia, cu ajutorul unui stylus sau cu degetul, sau chiar a navigarii pe internet!

    Alege Viamond si profita acum de cele mai bune oferte de pret pentru sisteme de comunicare si afisare!

  • Table scolare pentru creta din sticla sau magnetice

    Iti prezentam o gama variata de table de scris, pentru birouri sau scoli, alaturi de mobilier scolar, accesorii si rechizite! In plus, beneficiezi de suportul nostru tehnic, astfel incat sa iti poti alege cu usurinta tot ce ai nevoie!

    Alege un instrument indispensabil oricarei sali de clasa - o tabla scolara din sticla pentru creta sau o tablita magnetica scolara Magnetoplan, disponibile in dimensiunile: 60x90 cm, 90x120 cm, 180x120 cm, 200x100 cm, 220x120cm, 240x120cm, 300x120cm, 400x120 cm, etc.

    Iti recomandam si tabla magnetica scolara verde Office, cu durata de viata de 25 de ani, care, pe langa scrierea cu creta, permite si adaugarea de poze, carduri sau notite. Comanda online si beneficiaza de produse cadou, vouchere si multe surprize!

  • Flipchart-uri

    Trebuie sa iti comunici ideile rapid si usor? Ai nevoie de un flipchart de calitate de la Viamond.ro! Iti recomandam, pentru sedinte speciale, traininguri sau cursuri, un flipchart magnetic cu picior din sticla cu ajutorul caruia iti vei putea sustine prezentarea intr-un mod profesional.

    Cele mai multe flipchart-uri au un design tip sevalet ce iti permite sa le strangi, pentru a fi transportate mai usor. Totodata, exista modele care vin echipate cu roti, ce sunt ideale pentru salile de clasa din scoli sau alte locatii care au spatii comune.

    Alege produse de calitate de pe site-ul nostru si beneficiaza de ofertele cu pret redus!

  • Sisteme de prezentare si afisare

    Sistemele de prezentare si afisare de la Viamond se adapteaza perfect nevoilor tale, au un design modern si atragator, sunt practice si deosebit de utile pentru birouri si sali de prezentare, receptii, targuri, ateliere si agentii de turism. Gama completa de solutii pentru afisare iti asigura o prezentare de clasa a oricarui tip de informatie (liste de preturi, pagini de catalog, informatii generale, etc.)

    La Viamond vei gasi tot ce ai nevoie pentru a sustine prezentari, training-uri sau pentru a afisa produse, pentru o mai buna vizibilitate: folii Tarifold pentru display, rame magnetice si multe alte produse la preturi exceptionale!

    Cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, magazinul Viamond.ro te asteapta cu preturi imbatabile si multe alte beneficii: plata in rate fara dobanda, vouchere si produse cadou, livrare rapida si gratuita pentru orice comanda de minimum 299 de Lei. 

  • Panouri despartitoare

    Daca ai nevoie de o compartimentare eficienta a spatiului de lucru, alege panourile despartitoare de la Viamond.ro, cu ajutorul carora poti expune prezentari si fotografii, conferind incaperii un design deosebit. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, textile sau pasla, panourile despartitoare din oferta noastra sunt exact ce ai nevoie pentru o prezentare de succes. 

    O compartimentare eficienta se realizeaza cu ajutorul peretului despartitor acrilic transparent, cu sau fara banda magnetica. Fie ca alegi un perete despartitor cu tabla alba magnetica sau un panou de expunere pliabil Magnetoplan, incaperea in care va fi amplasat va capata un aer special, fiind ideal pentru holurile de intrare in hoteluri, centre de congrese sau sali de conferinta.

     

    Misiunea noastra este de a-ti proteja bugetul si a-ti pune la dispozitie solutii eficiente care sa sprijine activitatea de zi cu zi a companiei tale. Avem o experienta de peste 25 ani in domeniu, fiind un partener de incredere pentru firmele cu care am colaborat de-a lungul timpului. 

    Comanda acum panouri despartitoare la cel mai bun raport calitate-pret si beneficiaza de nenumarate avantaje: livrare rapida, calitate ireprosabila, bonusuri, vouchere si produse cadou.

  • Aviziere de interior si exterior

    Iti oferim o gama impresionanta de aviziere magnetice sau aviziere de pluta pentru interiorul scarilor de bloc, al institutiilor publice, etc. Alege cea mai buna solutie pentru a expune intr-un mod placut informatiile. Avizierele Viamond sunt de cea mai buna calitate, fiind prevazute cu incuietori, perfecte pentru a pastra in siguranta informatiile afisate. 

    Cu montare pe perete sau pe stativ, avizierele noastre provin de la branduri de top, precum Magnetoplan, Bi-office sau Nobo.

    Alege forma si marimea avizierului si plaseaza o comanda online! Viamond dispune de propriul parc auto, astfel ca livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil, in cele mai bune conditii!

  • Panouri afisaj

    Alege produse de cea mai buna calitate de pe site-ul Viamond.ro, magazinul tau preferat de produse de birotica si papetarie! Ti-am pus la dispozitie o gama completa de panouri afisaj si panouri pluta, cu rame din aluminiu sau lemn, la preturi fara concurenta!

    Te asteptam cu o vasta oferta de produse pentru prezentare sau comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda chiar azi, iar noi iti vom livra produsul in cel mai scurt timp!

    Viamond.ro iti ofera servicii profesionale, livrare rapida prin intermediul propriului parc auto sau a curierat rapid, precum si bonusuri, vouchere si produse cadou!

  • Combi board

    Bucura-te de cea mai moderna solutie de afisare si prezentare de la Viamond.ro! Clasic si modern, cu ajutorul unui combi board poti posta anunturi sau oferte, iar in acelasi timp poti scrie mesaje cu markerul. 

    Combina astfel stilul clasic al unui panou de pluta cu beneficiile oferite de o tabla magnetica si vei obtine un combi board, comod si usor de utlilizat. Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni, iar calitatea lor este garantata de producatorii de renume precum Magnetoplan, Herlitz, Bi-office, Smit Visual Supplies.

    Profita de avantajele combinate ale unui whiteboard si ale unui panou de pluta! Alege Viamond si beneficiaza de cele mai mici preturi de pe piata, la produse de cea mai buna calitate!

  • Plannere

    Noteaza-ti intalnirile si stabileste-ti targeturile cu plannere magnetice saptamanale, lunare sau chiar anuale! Alege sa iti organizezi eficient afacerea folosind un planner de calitate, de la producatori precum Bi-office, Magnetoplan sau Smit.

    Mai mult, la Viamond gasesti acum si banda magnetica pentru plannere sau stripuri magnetice anuale, care te vor ajuta sa iti planifici orice activitate rapid si eficient. 

    Descopera oferta completa Viamond si comanda astazi. Iti asiguram livrarea rapida a produselor, prin intermediul propriului parc auto si iti stam la dispozitie pentru orice nelamurire! In plus, la comenzi de peste 299 de Lei, livrarea este gratuita!

  • Accesorii pentru prezentare (table, flipchart-uri, panouri si plannere)

    Esti in cautare de markere pentru whiteboard, bureti pentru tabla magnetica, litere magnetice si multe altele? Ai ajuns unde trebuie! La Viamond vei gasi o multitudine de accesorii pentru flipchart, plannere, table magnetice si panouri. Alege dintr-o gama impresionanta de produse de calitate si profita de preturile accesibile!

    De la piuneze pentru panou de pluta, pana la magneti si rezerve hartie flipchart, standere reglabile mobile si multe alte articole, toate le gasesti pe site-ul Viamond.ro!

    In plus, pe site-ul nostru gasesti si produse pentru cei mici: magneti cu cifre sau magneti cu litere color, burete si creta speciala de la Magnetoplan si multe alte accesorii pentru sala de clasa! Alege Viamond si bucura-te de calitatea garantata a produselor noastre!

  • Panouri stradale

    Descopera cele mai bune oferte pentru panouri publicitare stradale din aluminiu, metal sau materiale plastice. Simple, duble, de tip A sau T, gama de solutii pentru afisaj stradal te asteapta sa o descoperi!   Alege Viamond si profita de calitatea garantata a produselor noastre! 

    Motto-ul nostru este "Produse de calitate la preturi fara concurenta" asa ca plaseaza o comanda chiar acum, iar noi o vom onora in cel mai scurt timp! In plus, ai livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc suma de 299 de Lei.

  • Panouri si rame info

    Beneficiaza de cele mai bune solutii pentru afacerea ta! Viamond te asteapta cu o gama completa de rame info pentru interior sau exterior, menu board-uri, panouri pentru afisaj si multe altele! Alege varianta potrivita nevoilor si spatiului tau de lucru si comanda online, pentru livrare rapida!

    Viamond iti sta la dispozitie cu o multitudine de solutii pentru afisare, la cel mai bun raport calitate-pret: rame info A0, A2, A3, A4, A5, cu colturi drepte sau rotunde, rame info pe cablu cu doua fete sau suport info pentru geam, dotat cu ventuze. Aceste produse sunt disponibile in mai multe marimi, forme si culorile, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda acum!

    Viamond.ro - suntem alaturi de tine cu cele mai ingenioase solutii pentru comunicare si prezentare, la cele mai bune preturi!

  • Display-uri brosuri

    Fie ca esti o agentie de turism sau de imobiliare, alege sa iti prezinti ofertele in cel mai elegant si practic mod - folosind suporturi pentru pliante si display-uri pentru brosuri de la Viamond.ro! Poti selecta dintr-o multitudine de produse, precum infostand-ul Solo Tarifold sau infostand-ul clasic Tarifold, dublu sau triplu. 

    In plus, pentru prezentarea brosurilor si fotografiilor la targuri si expozitii, iti venim in ajutor cu un stand rotativ de cea mai buna calitate. Mai mult, avem si variante pentru prezentarea meniurilor din restaurante, precum si alte solutii pentru o gama larga de afaceri.

    Plaseaza o comanda direct pe site si bucura-te de ofertele noastre avantajoase! Viamond.ro - Unicul tau furnizor de produse de papetarie si birotica.

  • Placute info si urne plastic

    Ai parte de cea mai buna oferta de pret la placute info personalizate, pe care poti afisa functia sau titulatura, sau urne din plastic (plexiglas) cu incuietoare, perfecte pentru concursuri sau donatii. 

    Alege solutiile complete de afisare de pe site-ul Viamond.ro si plaseaza o comanda online. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru orice informatii, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru afacerea ta!

    Comanda acum de pe Viamond.ro si beneficiaza de oferte, vouchere, produse cadou si livrare gratuita la comenzi de peste 299 de Lei!

  • Casete luminoase

    Beneficiaza de cea mai avantajoasa oferta la casete luminoase cu rama din aluminiu, folie antireflex si cablu electric! Iti stam la dispozitie cu orice fel de sugestii sau informatii despre produsele noastre, pentru ca afacerea ta sa capete vizibilitatea de care are nevoie!

    Alege Viamond.ro si plaseaza o comanda online, pentru livrare rapida prin intermediul propriului parc auto! Poti selecta dintr-o varietate de produse la preturi fara concurenta. In plus, te rasplatim cu vouchere si cadouri.

  • Videoproiectoare si accesorii

    La Viamond.ro vei gasi acum cea mai buna oferta pentru videoproiectoare si accesorii pentru videoproiectie. Echipa noastra profesionista te va ajuta si consilia in vederea alegerii celei mai potrivite solutii pentru afacerea ta!

    Ideale in sali de conferinte si training-uri, perfecte pentru orice prezentare sau pitch, produsele de la Viamond.ro sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata! Cu toate acestea, nu doar pretul face diferenta, ci si serviciile de calitate pe care le oferim! In plus, poti opta pentru o gama completa de accesorii pentru videoproiectie, precum lampi videoproiector, suport de tavan si multe altele!

  • Retroproiectoare, ecrane de proiectie si stative

    Apeleaza cu incredere la Viamond.ro pentru retroproiectoare, ecrane de proiectie si stative de cea mai buna calitate! Studiaza oferta si alege solutia optima pentru business-ul tau! 

    Echipa Viamond iti sta la dispozitie cu sfaturi si sugestii, pentru alegerea produsului potrivit afacerii tale! Plaseaza o comanda online si iti vom livra produsul in cel mai scurt timp! In plus, acum beneficiezi de reduceri, oferte speciale, vouchere si multe cadouri!

    Viamond.ro - intotdeauna alaturi de tine cu cele mai bune produse de birotica si cele mai performante sisteme de afisare si comunicare!

  • Filme pentru retroproiector

    Cauti un film pentru retroproiector? La Viamond.ro vei gasi o oferta diversificata de filme si folii pentru retroproiectoare, de cea mai buna calitate! Studiaza oferta de pe site si comanda online varianta compatibila cu retroproiectorul tau!

    Ai parte de servicii ireprosabile si de marci de calitate, la cele mai bune preturi! In plus, beneficiezi de livrare rapida prin intermediul propriului parc auto, bonusuri, vochere si produse cadou!

    Alege Viamond - lider in domeniul papetariei si biroticii!

  • Harti de perete

    Desi la drum lung ne folosim de tehnologia GPS pentru a ne orienta, in biroul unei institutii sau companii, o harta de perete ne este intotdeauna de folos pentru a avea o privire de ansamblu. La Viamond.ro gasesti harti de perete magnetice sau pe profil aluminiu, de cea mai buna calitate. Fie ca ai nevoie de harti de perete administrative, turistice sau rutiere, in oferta noastra iti stau la dispozitie atat Harta Romaniei rutiera, turistica si administrativa, cat si Harta Europei rutiera si administrativa.

    Avem peste 25 ani de experienta in domeniul papetariei si biroticii, fiind partenerul de incredere al firmelor din Romania care aleg sa aiba un unic furnizor pentru toate produsele specifice activitatii de zi cu zi ale unei organizatii. Comanda acum harti de perete de la Viamond.ro si vei beneficia de livrare gratuita si rapida, in toate zonele tarii!

  • Focus touch

    Viamond.ro iti ofera monitoare touchscreen LCD full HD si suport vertical de perete de ultima generatie! 

    Viitorul il vom perfectiona impreuna! Oferta noastra de sisteme de afisare si comunicare este permanent actualizata cu produse noi, pentru ca activitatea companiei tale sa se desfasoare in cele mai bune conditii!

    Beneficiaza de cele mai avantajoase preturi, doar la Viamond.ro! De peste 25 ani suntem unicul furnizor si partenerul de incredere al firmelor din Romania. Comanda acum si ai livrare gratuita si rapida, in toate zonele tarii!

pe pagină
Se afişează 1117-1152 din 1217 articole
Se afişează 1117-1152 din 1217 articole
Cum se repara o tabla magnetica stricata? 16/08/2021 12:27:56

Cum se repara o tabla magnetica stricata?

O tabla magnetica este un accesoriu exceptional care, desi este extrem de simplu de folosit, iti poate usura munca in mod semnificativ. Indiferent daca alegi sa utilizezi o astfel de tabla in sala de curs, de conferinte sau in orice alt context, acest produs se va dovedi deosebit de practic. Insa cum procedezi daca tabla pe care o foloseai se strica? Aceste cazuri sunt exceptionale, insa i se poate intampla oricui. Tocmai de aceea, ti-am pregatit o metoda pe care o poti folosi pentru a repara accesoriul tau de scris. Dupa ce vei descoperi un truc pe care poti sa il pui in aplicare pentru a readuce tabla la forma initiala, iti recomandam sa citesti sfaturile de intretinere pentru o tabla...

Vezi mai mult
Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile 17/07/2021 11:48:17

Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile

Sala de sedinte este una dintre cele mai importante incaperi dintr-un sediu de birouri. In interiorul ei se poarta negocieri cu clientii, se incheie parteneriate, se iau decizii importante pentru firma si se tin sedintele.De aceea, aceasta incapere trebuie sa fie amenajata cu simt de responsabilitate si bun-gust. Ea trebuie sa inspire profesionalism si creativitate! Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei astfel de sali! Alege cu atentie mobilierul Piesele nepotrivite de mobilier le pot transmite clientilor mesaje gresite, iar in loc sa ii convingi sa apeleze la serviciile tale, risti ca ei sa refuze vehement, deoarece nu vor avea incredere in ceea ce le poate oferi compania...

Vezi mai mult
Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient 14/05/2021 20:53:37

Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient

Desi traim in epoca online, in care discutiile intre prieteni au fost inlocuite de mesageria instant, scrisorile s-au transformat in e-mail-uri, iar telefonul, camera foto, casetofonul si reportofonul au incaput toate intr-un smartphone, hartia inca joaca un rol crucial, mai ales in anumite industrii. Puterea cuvantului scris si a unui contract sau alt act tiparit nu va putea fi niciodata inlocuita de un fisier .doc sau .pdf, iar semnaturile digitale nu le vor substitui prea curand pe cele realizate cu pixul sau stiloul. Exista insa si reversul medaliei: in timp ce documentele virtuale ocupa doar cativa kilobiti, cele fizice umplu dulapuri intregi. Daca activezi intr-un domeniu care...

Vezi mai mult