Producători

Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient
Postat de         0Comentarii
Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient

Desi traim in epoca online, in care discutiile intre prieteni au fost inlocuite de mesageria instant, scrisorile s-au transformat in e-mail-uri, iar telefonul, camera foto, casetofonul si reportofonul au incaput toate intr-un smartphone, hartia inca joaca un rol crucial, mai ales in anumite industrii.

Puterea cuvantului scris si a unui contract sau alt act tiparit nu va putea fi niciodata inlocuita de un fisier .doc sau .pdf, iar semnaturile digitale nu le vor substitui prea curand pe cele realizate cu pixul sau stiloul. Exista insa si reversul medaliei: in timp ce documentele virtuale ocupa doar cativa kilobiti, cele fizice umplu dulapuri intregi.

Daca activezi intr-un domeniu care presupune lucrul cu numeroase astfel de dosare, la un moment dat te vei regasi in situatia de a fi inghesuit, la propriu si la figurat, de dimensiunile si greutatea lor. Tocmai din acest motiv, ai nevoie de o solutie pentru a scapa de ele intr-o maniera deopotriva sigura si eleganta.

Nu le poti arunca pur si simplu la gunoi sau abandona intr-un dulap, intrucat, in primul caz, exista riscul ca unele informatii confidentiale sa fie insusite de cine nu trebuie, iar, in cel de-al doilea, vor ajunge sa "cucereasca" rafturi peste rafturi. Actualmente, standardul este reprezentat de folosirea unui distrugator de documente de capacitate mare.

Distrugatorul de documente de capacitate mare este un produs din categoria Tehnica de birou si accesorii IT, iar la OfficeClass, magazinul online nr. 1 de papetarie si birotica din Romania, gasesti peste 150 de modele. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, precum Pelikan, Rexel, Fellowes sau Kobra, avand astfel garantia calitatii, fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata.

Cel mai important, insa, ele sunt foarte productive, sau mai bine zis distructive, avand un randament de sute de coli pe minut, iar modurile de taiere sunt atat de variate si de eficiente incat nimeni nu poate reface "puzzle-ul" rezultat.

Pentru ca exemplele concrete fac cat o mie de cuvinte, mai ales daca acestea au fost scrise pe o hartie care urmeaza sa intalneasca un distrugator de documente de capacitate mare, iti prezentam in continuare cateva astfel de produse, din care il poti alege pe cel mai potrivit pentru specificul business-ului tau, dar si nevoi, preferinte si buget.

Distrugator documente capacitate mare Rexel - pret 5.889,44 de lei

Capacitate: pana la 300 de coli simultan / Functioneaza fara indepartarea capselor si agrafelor / Distruge inclusiv CD-uri si carduri de credit / Tip taiere: micro cut (particule) / Sistem anti-blocare hartie / Ultra silentios;

Distrugator documente capacitate mare HSM Securio - pret 8.320,03 lei

Capacitate: 19-21 coli simultan / Tip taiere: cross cut (particule de 4,5x30 de milimetri) / Distruge inclusiv agrafe, carduri, CD-uri / Sistem de protectie anti suprasarcina;

Distrugator documente capacitate mare Auto+ SmarTech - pret 14.116,84 de lei

Capacitate: 700-799 de coli simultan / Tip taiere: cross cut (confetti, ceea ce inseamna ca distrugerea se realizeaza atat orizontal, cat si vertical) / Capacitate cos: 115 litri / Distruge inclusiv CD-uri, carduri de credit, agrafe, capse / Functie inteligenta anti-blocare / Indicator cos plin / Garantie: 2 ani.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii