Producători

Cum se repara o tabla magnetica stricata?
Postat de         0Comentarii
Cum se repara o tabla magnetica stricata?

O tabla magnetica este un accesoriu exceptional care, desi este extrem de simplu de folosit, iti poate usura munca in mod semnificativ. Indiferent daca alegi sa utilizezi o astfel de tabla in sala de curs, de conferinte sau in orice alt context, acest produs se va dovedi deosebit de practic.

Insa cum procedezi daca tabla pe care o foloseai se strica? Aceste cazuri sunt exceptionale, insa i se poate intampla oricui. Tocmai de aceea, ti-am pregatit o metoda pe care o poti folosi pentru a repara accesoriul tau de scris.

Dupa ce vei descoperi un truc pe care poti sa il pui in aplicare pentru a readuce tabla la forma initiala, iti recomandam sa citesti sfaturile de intretinere pentru o tabla magnetica. Daca le respecti, poti fi sigur ca tabla ta nu se va mai strica niciodata.

Cum se repara o tabla magnetica stricata?

In cazul in care magnetul s-a dezlipit de tabla, cea mai simpla solutie este reprezentata de superglue. Foloseste lipiciul pe slider-ul tablei pentru a pune magnetul la loc. Totusi, trebuie sa ai grija sa nu depasesti marginile, altminteri totul va fi irecuperabil.

Retine ca acest truc este destul de meticulos si nu functioneaza de fiecare data. Din acest motiv, iti recomandam sa accesezi catalogul nostru de table magnetice, unde vei descoperi cele mai bune preturi pentru produse de calitate.

Dupa ce ai ales tabla magnetica potrivita pentru nevoile tale, este esential sa ai grija de aceasta corespunzator pentru a te asigura ca nu se va mai strica. Iata cateva recomandari de care ar trebui sa tii cont!

Cum se intretine o tabla magnetica?

Inainte de orice, trebuie sa vorbim despre locul in care vei amplasa acest accesoriu. Nu monta tabla magnetica intr-un loc cu umiditate ridicata ori intr-unul cu variatii mari de temperatura. Daca procedezi astfel, suprafata magnetica se va deforma.

Cand vrei sa scrii pe tabla, nu folosi markere permanente, ci apeleaza exclusiv la instrumente speciale de scris. In oferta magazinului nostru, vei descoperi diferite modele de astfel de accesorii, care au markere cadou. Totodata, iti recomandam sa nu apesi prea tare cand scrii pentru a nu zgaria suprafata metalica.

Curatarea tablei este momentul in care acest produs se strica cel mai des. Fiind un proces deosebit de delicat, este important sa cunosti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, precum si ce nu ar trebui sa faci.

Inainte de orice, este recomandat sa utilizezi doar spray-uri, bureti si servetele speciale pentru a o sterge. Nu apela la servetelele umede obisnuite, care pot zgaria tabla. In cazul in care nu ai la indemana produsele necesare pentru a curata tabla, iata cateva substante pe care le poti folosi temporar:

- Dezinfectanti de maini si vata;
- Apa si otet;
- Deodorant lichid si o carpa de bumbac;
- Fixativ si o carpa moale;
- Pasta de dinti fara particule abrazive.

Noi iti punem la dispozitie table magnetice de calitate superioara, cu garantie de pana la trei ani de zile si cu o durata medie de utilizare de aproximativ 7 ani. Aceasta din urma poate fi prelungita daca respecti sfaturile de ingrijire oferite in acest articol, iar tu te vei putea bucura pentru timp indelungat de achizitia facuta.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii