Filtre produse

Activează filtre:
  Greutate/polita (kg)
  Picioare metalice
  Promotie BANCA VESTIAR
  Promotie VESTIAR METALIC

  Oferte speciale

  Vestiar metalic, banci vestiare si accesorii

  Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, Viamond te intampina cu cea mai diversificata oferta: vestiar metalic compact, cusetat, compartimentat, cu usi de tip Z, cu bancuta sau vestiare scolare.

  Vestiarele metalice sunt folosite cel mai des de catre persoanele care trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul orel...

  Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, Viamond te intampina cu cea mai diversificata oferta: vestiar metalic compact, cusetat, compartimentat, cu usi de tip Z, cu bancuta sau vestiare scolare.

  Vestiarele metalice sunt folosite cel mai des de catre persoanele care trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul orelor de program, precum cadrele militare, medicii si asistentii medicali, agentii de paza, personalul din domeniul constructiilor sau chiar angajatii unor restaurante ori centre comerciale. In plus, activitatea sportiva presupune schimbarea echipamentului sau a vestimentatiei, asadar toate salile de fitness si sport pun la dispozitia clientilor si angajatilor vestiare metalice pentru schimbarea garderobei si depozitarea echipamentului sportiv. Astfel, indiferent de sportul practicat, functia ocupata sau domeniul de activitate, aceste piese de mobilier vin in intampinarea nevoilor tale de depozitare sigura si acces facil la piesele vestimentare si obiectele depozitate. 

  Institutiile de educatie si cercetare profita, de asemenea, de beneficiile si utilitatea vestiarelor metalice. Astfel, elevii si profesorii au posibilitatea de a-si depozita in siguranta obiectele personale si materialele didactice, iar spatiul destinat depozitarii este unul cat se poate de bine organizat. Vestiarele metalice mai sunt foarte utile si in studiourile de fotografie sau pictura, unde nevoia de a depozita aparatele si ustensilele aferente este una stringenta. In plus, schimbarea frecventa a pieselor vestimentare este inca un motiv intemeiat. 

  Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime pentru cei care au nevoie sa-si schimbe hainele la locul de munca si sa le punem la dispozitie vestiare metalice de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. 

  In oferta Viamond.ro se regasesc: vestiar metalic compact cu 1, 2 sau 3 usi simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar metalic cusetat sau scolar cu 2, 4, 6 sau 8 usi. In functie de locul sau spatiul in care sunt depozitate, dar si in functie de buget, iti putem recomanda vestiare gri sau personalizate (in culori), cu sau fara picioare, compartimentate, superventilate.

  Protejeaza-ti bugetul si plaseaza o comanda online pe Viamond.ro! Te asteptam cu vestiare metalice, banci pentru vestiare si alte accesorii pentru mobilier de birou, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 299 de Lei, beneficiezi de livrare gratuita.

  Mai multe

  Vestiar metalic, banci vestiare si accesorii 

  pe pagină
  Se afişează 1-36 din 302 articole
  Se afişează 1-36 din 302 articole
  Distrugere documente arhiva – iata cum trebuie procedat! 31/08/2021 11:09:58

  Distrugere documente arhiva – iata cum trebuie procedat!

  Orice institutie si corporatie stie ca siguranta documentelor este esentiala, motiv pentru care apeleaza la un procedeu de distrugere documente arhiva si alte acte importante. Exista nenumarate motive pentru care utilizarea unui distrugator de documente trebuie pusa in practica de toate companiile. Dincolo de faptul ca maculatura inutila poate ocupa foarte mult spatiu, exista si riscul ca informatii pretioase pentru firma sa ajunga la persoane periculoase. In plus, documentele contin date personale ale angajatilor, numele si prenumele acestora, numarul de telefon, adresa de domiciliu, datele bancare si multe altele. Nu in ultimul rand, trebuie amintite si actele, contractele sau...

  Vezi mai mult
  Masina de numarat bani, esentiala pentru siguranta maxima! 14/05/2021 20:56:58

  Masina de numarat bani, esentiala pentru siguranta maxima!

  Desi aparent sunt niste simple bucati de plastic sau hartie, banii reprezinta, fara dubiu, cea mai importanta inventie din istoria omenirii, intrucat fac lumea sa se miste in fiecare zi. In functie de valoarea sa, intr-o bancnota pot sta toata munca si agoniseala unui om timp de o zi, o saptamana sau poate chiar mai mult (in cazul in care vorbim, spre exemplu, de o hartie de 500 de lei). Din acest motiv, trebuie sa fim intotdeauna foarte atenti atunci cand vine vorba despre numaratul banilor, chiar daca uneori poate deveni o activitate foarte repetitiva si plictisitoare. Insa, din fericire, exista masina de numarat bani, despre care vom vorbi in continuare. Daca activezi intr-un domeniu...

  Vezi mai mult
  Cum poti plati in rate pentru produsele OfficeClass? 14/01/2021 12:36:00

  Cum poti plati in rate pentru produsele OfficeClass?

  Care sunt modalitatile de a plati in rate pentru produsele OfficeClass? Fie ca esti in cautarea obiectelor de papetarie sau birotica, fie ca doresti sa iti dotezi biroul (sau locul de unde lucrezi) cu mobilier de cea mai buna calitate, acum ai la indemana mai multe modalitati de plata! Astfel, prin parteneriatele sale, OfficeClass cauta sa iti aduca cele mai avantajoase oferte, pentru ca tu sa ai parte de produse de calitate, fara extra-costuri. Prin urmare, iti punem la dispozitie o serie de modalitati de a plati online, fie ca este vorba de hartie pentru imprimanta, stilouri, role pentru masina de marcat sau mobila in rate pentru amenajarea spatiului de lucru. In primul rand, trebuie...

  Vezi mai mult