Producători

Oferte speciale

Masina de numarat bani, esentiala pentru siguranta maxima!
Postat de         0Comentarii
Masina de numarat bani, esentiala pentru siguranta maxima!

Desi aparent sunt niste simple bucati de plastic sau hartie, banii reprezinta, fara dubiu, cea mai importanta inventie din istoria omenirii, intrucat fac lumea sa se miste in fiecare zi. In functie de valoarea sa, intr-o bancnota pot sta toata munca si agoniseala unui om timp de o zi, o saptamana sau poate chiar mai mult (in cazul in care vorbim, spre exemplu, de o hartie de 500 de lei).

Din acest motiv, trebuie sa fim intotdeauna foarte atenti atunci cand vine vorba despre numaratul banilor, chiar daca uneori poate deveni o activitate foarte repetitiva si plictisitoare. Insa, din fericire, exista masina de numarat bani, despre care vom vorbi in continuare.

Daca activezi intr-un domeniu care presupune lucrul cu sute sau mii de bancnote in fiecare zi, ai nevoie de o masina de numarat bani, pentru a te asigura intotdeauna ca incasezi sau platesti exact suma respectiva, fara greseli. Atunci cand vine vorba despre activitati non-creative, marea diferenta dintre factorul uman si tehnologie o reprezinta faptul ca primul este supus erorii, in timp ce al doilea merge la foc automat, fara sincope.

Gandeste-te la urmatorul scenariu: ai numarat manual 137 de bancnote, dupa care te saluta un coleg sau auzi un zgomot ciudat in birou. Va trebui sa reiei intreaga numaratoare, aspect de care nici nu se pune problema atunci cand vine vorba despre o masinarie special construita in acest sens.

Pe langa o masina de numarat bani, vei avea nevoie si de un detector de bancnote, care sa iti garanteze ca hartiile pe care urmeaza sa le incasezi nu sunt contrafacute. In acest caz, nu numai ca ar fi pagubita firma la care lucrezi, fie ca este vorba despre o banca, un amanet sau un cabinet de avocatura, insa este posibil sa fii pus sa platesti intreaga pierdere din buzunarul propriu.

Iar daca, spre exemplu, ai incasat 2.500 de euro contrafacuti, cel mai probabil va trebui sa dai inapoi doua-trei salarii, in cazul in care nu exista nici camere de supraveghere care sa ajute la prinderea faptasului. Fara alte introduceri, sa vedem in continuare cateva exemple de astfel de produse din oferta noastra:

1. Masina de numarat bani (bancnote si monetar) Safescan - pret 1.806,76 de lei

Numaratoare rapida, simpla, sigura, cu detectare UV / Numara pana la 1.000 de bancnote pe minut / Afiseaza rezultatele pe ecranul LCD / Verifica toate tipurile de monede

2. Masina de numarat bani (monetar) Safescan - pret 2.214,60 de lei

Potrivit pentru a numara cecuri, carti de credit, vouchere, jetoane / Se pot seta pana la 160 de valute / Compatibil cu bateria reincarcabila Safescan pentru uz portabil / Interfata intuitiva, cu un proces de numarare complet automatizat

3. Tester (detector) de bancnote false Wallner - pret 141,05 lei (redus de la 160,31 de lei)

3 elemente de verificare a autenticitatii bancnotelor / Utilizeaza o lampa puternica UV de 9W, pentru verificarea elementelor fluorescente / Utilizeaza o lampa alba de 4W, pentru verificarea filigranului

4. Detector automat de bancnote false Safescan - pret 1.329,02 lei

Acuratete 100% in detectarea falsurilor / Elimina erorile umane si confruntarile cu clientii, prin detectie in 6 puncte / Verifica 10 monede: USD, EUR, GBP, RON, PLN, HUF, CZK, SEK, NOKK, DKK / Elemente verificare: cerneala magnetica, fir metalic, infrarosu, filigran, lungime, grosime / Ecran LCD de dimensiuni mari, claritate sporita.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii