Producători

Distrugere documente arhiva – iata cum trebuie procedat!
Postat de         0Comentarii
Distrugere documente arhiva – iata cum trebuie procedat!

Orice institutie si corporatie stie ca siguranta documentelor este esentiala, motiv pentru care apeleaza la un procedeu de distrugere documente arhiva si alte acte importante. Exista nenumarate motive pentru care utilizarea unui distrugator de documente trebuie pusa in practica de toate companiile.

Dincolo de faptul ca maculatura inutila poate ocupa foarte mult spatiu, exista si riscul ca informatii pretioase pentru firma sa ajunga la persoane periculoase. In plus, documentele contin date personale ale angajatilor, numele si prenumele acestora, numarul de telefon, adresa de domiciliu, datele bancare si multe altele.

Nu in ultimul rand, trebuie amintite si actele, contractele sau arhivele companiei, care nu ar trebui sa paraseasca sediul firmei sau sa ajunga la persoanele nepotrivite. Drept urmare, acestea trebuie sa dispara in momentul in care nu mai sunt utile.

Desi exista foarte multe companii care se ofera sa se ocupe de distrugerea documentelor din arhiva si a altor acte pentru tine, nu este obligatoriu sa apelezi la aceasta solutie. Poti opta pentru un distrugator documente si ii poti ruga pe angajatii de incredere sa se ocupe de acest aspect.

Astfel, datele sensibile, indiferent de natura lor, vor fi protejate, iar tu vei preveni orice risc. Totodata, daca optezi pentru un model de distrugator de documente care cuprinde mai multe foi intr-o singura incarcare, vei economisi timp si bani. Un astfel de dispozitiv are capacitatea de a distruge complet informatiile scrise, care nu vor mai putea fi recuperate niciodata.

Ce altceva poate distruge acest dispozitiv?

Distrugatorul de documente poate fi folosit pentru a elimina informatiile confidentiale folosite in relatie cu banca sau cu administratia locala, contractele, facturile, plicurile cu adrese de corespondenta, facturile, bonurile, biletele de calatorie si multe altele.

Insa informatia sensibila nu se gaseste doar pe astfel de documente, motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru un produs care poate sa taie plicurile groase, sa distruga CD-uri, DVD-uri, carduri de plastic, carti de vizita sau mai multe coli tinute impreuna de agrafe metalice. Totodata, ai optiunea de a alege un dispozitiv care poate distruge microfilme, memorii USB si hard-drive-uri.

Cum alegi modelul potrivit de distrugator documente?

In cadrul magazinul nostru online, iti oferim modele variate cu caracteristici diferite. De exemplu, unul dintre criteriile de care trebuie sa tii cont este tipul de taiere folosit de acest accesoriu. Din acest punct de vedere, poti opta pentru taiere tip strip cut (care taie documentele in fasii), cross cut (dupa distrugere, foile se transforma in confeti) sau microcut (care le faramiteaza in particule foarte mici).

De asemenea, va trebui sa optezi pentru capacitatea de taiere, care poate varia de la 1-9 coli pana la 700-799 de coli. Tot aici, este inclus si volumul cosului rezidual, care poate avea intre 5-15 litri si 101-145 de litri. La fel de important este si nivelul de securitate, situat intre 1 si 6 (acesta din urma fiind cel mai inalt nivel de securitate pentru un astfel de dispozitiv).

Descopera acum colectia de distrugatoare de documente si alege modelul de care ai nevoie! Astfel, ai garantia ca informatiile sensibile sunt protejate, iar actele importante nu vor ajunge niciodata in posesia unor persoane cu scopuri nu foarte nobile.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii