Filtre produse

Activează filtre:
  Picioare metalice
  Promotie FISET METALIC
  Dulap si fiset metalic

  Organizeaza-ti spatiul de lucru mai eficient folosind un fiset metalic sau un dulap metalic de la Viamond!

  Aici te asteapta o gama vasta de mobilier de birou din metal: dulap metalic si fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, medicamente si instrumente medicale, dulap metalic ignifug termo...

  Organizeaza-ti spatiul de lucru mai eficient folosind un fiset metalic sau un dulap metalic de la Viamond!

  Aici te asteapta o gama vasta de mobilier de birou din metal: dulap metalic si fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, medicamente si instrumente medicale, dulap metalic ignifug termorezistent, dulap metalic pentru desene/harti cu 5 sau 10 rafturi. 

  Orice companie care doreste sa se alinieze standardelor si sa obtina un profit semnificativ trebuie sa aiba de partea sa o serie de avantaje incontestabile. Spre exemplu, un mare atu este modul de organizare a spatiului de lucru, precum si felul in care aceasta ordine contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite. Prin urmare, pentru a stimula capacitatea de lucru a angajatilor, precum si confortul lor psihic, alege cea mai potrivita solutie: achizitionarea unui fiset metalic sau a unui dulap metalic de calitate, care te ajuta sa organizezi intr-un mod ideal biroul tau!

  Avand deja o istorie indelungata, de peste un secol, atat dulapurile, cat si fisetele metalice iti pot fi de ajutor in orice situatie. In plus, utilitatea lor devine vizibila atat in companii, cat si in agentii, in institutii publice, dar si in ateliere, depozite industriale sau comerciale.

  Atunci cand trebuie sa depozitezi lucruri de valoare sau sa limitezi accesul la acestea, iti recomandam un dulap metalic cu seif, care ofera siguranta sporita. Acesta iti garanteaza linistea, in special daca vrei sa depozitezi lucruri personale de mare valoare!

  In prezent, exista multe companii care beneficiaza de avantajele aduse de un fiset metalic sau de un dulap metalic cu seif, iar aceste piese de mobilier pot fi intalnite atat in marile magazine, cat si in cluburi de sport, institutii publice si multe altele!

  De aceea, atunci cand hotarasti sa achizitionezi un dulap metalic, este indicat sa iei in considerare atat spatiul disponibil, cat si caracteristicile acestui obiect de mobilier, cum ar fi dimensiunile, usi batante sau glisante etc. In plus, in functie de domeniul de activitate, poti opta pentru mai multe specificatii, precum compartimentarea diferita, avand la indemana atat dulapuri simple, cat si dulapuri metalice incapatoare cu 1, 2 sau chiar 10 rafturi! In functie de spatiul de care dispui, poti opta intre un dulap metalic cu usi batante, glisante sau pliabile, sau un dulap metalic pentru valori cu 12, 21, 24, 25 sau 30 de compartimente. 

  In ceea ce priveste fisetele, poti opta intre un fiset metalic cu 4 rafturi, 3 rafturi si seif/caseta, cu 2 sau un singur raft. De asemenea, atat pentru fisete, cat si pentru dulapuri metalice poti comanda optional si polita suplimentara.

  Actele companiei tale sunt deosebit de importante, putand fi clasificate cu usurinta si arhivate corespunzator, totul cu un fiset metalic potrivit! Daca doresti sa eficientizezi spatiul, precum si sa facilitezi accesul la documentele importante, achizitoneaza un fiset metalic de la Viamond!

  Plaseaza acum o comanda online si profita de urmatoarele oferte:

  - la un dulap metalic pentru obiecte de curatenie vei primi cadou un set complet pentru curatenie (galeata+storcator+mop);

  - la un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800, vei primi 10 bibliorafturi cadou!

  Viamond.ro - partenerul tau de incredere de peste 25 de ani!

  Mai multe

  Dulap si fiset metalic 

  pe pagină
  Se afişează 1-36 din 246 articole
  Se afişează 1-36 din 246 articole
  Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile 17/07/2021 11:48:17

  Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile

  Sala de sedinte este una dintre cele mai importante incaperi dintr-un sediu de birouri. In interiorul ei se poarta negocieri cu clientii, se incheie parteneriate, se iau decizii importante pentru firma si se tin sedintele.De aceea, aceasta incapere trebuie sa fie amenajata cu simt de responsabilitate si bun-gust. Ea trebuie sa inspire profesionalism si creativitate! Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei astfel de sali! Alege cu atentie mobilierul Piesele nepotrivite de mobilier le pot transmite clientilor mesaje gresite, iar in loc sa ii convingi sa apeleze la serviciile tale, risti ca ei sa refuze vehement, deoarece nu vor avea incredere in ceea ce le poate oferi compania...

  Vezi mai mult
  Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient 14/05/2021 20:53:37

  Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient

  Desi traim in epoca online, in care discutiile intre prieteni au fost inlocuite de mesageria instant, scrisorile s-au transformat in e-mail-uri, iar telefonul, camera foto, casetofonul si reportofonul au incaput toate intr-un smartphone, hartia inca joaca un rol crucial, mai ales in anumite industrii. Puterea cuvantului scris si a unui contract sau alt act tiparit nu va putea fi niciodata inlocuita de un fisier .doc sau .pdf, iar semnaturile digitale nu le vor substitui prea curand pe cele realizate cu pixul sau stiloul. Exista insa si reversul medaliei: in timp ce documentele virtuale ocupa doar cativa kilobiti, cele fizice umplu dulapuri intregi. Daca activezi intr-un domeniu care...

  Vezi mai mult
  Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie! 12/03/2021 13:58:20

  Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie!

  Fiecare persoana are obiecte de mare valoare pe care vrea sa le protejeze cat mai bine. Fie ca este vorba chiar de bani, aur, diamante, fie ca este vorba de informatii pretioase sau de obiecte cu valoare sentimentala, protejarea acestora este o prioritate. Tocmai de aceea, atat foarte multe persoane, cat si numeroase firme si afaceri cauta seifuri ieftine pentru a proteja bunurile cele mai de pret. Cu toate acestea, pretul nu trebuie sa fie singurul aspect dupa care sa te orientezi, mai ales daca vrei sa protejezi ceva foarte valoros. Astfel, in randurile de mai jos vei descoperi cateva solutii de depozitare a obiectelor de valoare care ar putea fi ideale pentru tine! Seifuri metalice...

  Vezi mai mult