Mobilier de birou

Alege mobilier de birou de la Viamond.ro si lucreaza la cel mai inalt standard de confort, organizandu-te riguros! Oferta noastra cuprinde o varietate mare de produse si piese de mobilier care imbina perfect utilitatea si aspectul estetic al unui birou modern. Te asteptam cu o selectie unica de rafturi metalice, dulapuri metalice, fisete, bancur...

Alege mobilier de birou de la Viamond.ro si lucreaza la cel mai inalt standard de confort, organizandu-te riguros! Oferta noastra cuprinde o varietate mare de produse si piese de mobilier care imbina perfect utilitatea si aspectul estetic al unui birou modern. Te asteptam cu o selectie unica de rafturi metalice, dulapuri metalice, fisete, bancuri de lucru si multe alte piese importante pentru diverse tipuri de industrii si domenii. Indiferent de ce ai nevoie, poti avea certitudinea ca toate produsele din oferta noastra sunt fabricate de catre producatori specializati si care au un nume sinonim cu profesionalismul in Europa. 

Rafturile metalice sunt ideale pentru depozite sau facilitati industriale, design-ul acestora fiind special conceput pentru a permite accesul din mai multe directii. La Viamond.ro vei gasi rafturi metalice de diferite dimensiuni care sunt ideale pentru a depozita cutii si recipiente. 

Sortarea si clasificarea documentelor, in orice tip de activitate, este esentiala pentru mentinerea unei bune organizari zilnice. Viziteaza categoria "Dulapuri si fisete metalice" si studiaza oferta Viamond.ro. Cu siguranta vei gasi exact ceea ce ai nevoie! Constructia durabila din otel si spatiile configurate special ale dulapurilor metalice si fisetelor din oferta noastra permit accesul facil si sortarea cu usurinta a dosarelor. Compartimentarea este, de asemenea, realizata in asa fel incat dosarele standard sa poata fi depozitate separat de alte tipuri de documente. 

Bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret la mobilier de birou, doar la Viamond.ro! Motto-ul nostru, "Pret/Calitate/Profesionalism - cheia unei colaborari de succes" transpare prin nenumaratii clienti multumiti de produsele si serviciile noastre! Plaseaza acum o comanda si beneficiaza de livrare rapida si produse cadou!

Mai multe

Mobilier de birou

Subcategorii

  • Dulap si fiset metalic

    Organizeaza-ti spatiul de lucru mai eficient folosind un fiset metalic sau un dulap metalic de la Viamond!

    Aici te asteapta o gama vasta de mobilier de birou din metal: dulap metalic si fiset metalic pentru organizare/arhivare bibliorafturi, dulap metalic pentru echipamente/scule, medicamente si instrumente medicale, dulap metalic ignifug termorezistent, dulap metalic pentru desene/harti cu 5 sau 10 rafturi. 

    Orice companie care doreste sa se alinieze standardelor si sa obtina un profit semnificativ trebuie sa aiba de partea sa o serie de avantaje incontestabile. Spre exemplu, un mare atu este modul de organizare a spatiului de lucru, precum si felul in care aceasta ordine contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite. Prin urmare, pentru a stimula capacitatea de lucru a angajatilor, precum si confortul lor psihic, alege cea mai potrivita solutie: achizitionarea unui fiset metalic sau a unui dulap metalic de calitate, care te ajuta sa organizezi intr-un mod ideal biroul tau!

    Avand deja o istorie indelungata, de peste un secol, atat dulapurile, cat si fisetele metalice iti pot fi de ajutor in orice situatie. In plus, utilitatea lor devine vizibila atat in companii, cat si in agentii, in institutii publice, dar si in ateliere, depozite industriale sau comerciale.

    Atunci cand trebuie sa depozitezi lucruri de valoare sau sa limitezi accesul la acestea, iti recomandam un dulap metalic cu seif, care ofera siguranta sporita. Acesta iti garanteaza linistea, in special daca vrei sa depozitezi lucruri personale de mare valoare!

    In prezent, exista multe companii care beneficiaza de avantajele aduse de un fiset metalic sau de un dulap metalic cu seif, iar aceste piese de mobilier pot fi intalnite atat in marile magazine, cat si in cluburi de sport, institutii publice si multe altele!

    De aceea, atunci cand hotarasti sa achizitionezi un dulap metalic, este indicat sa iei in considerare atat spatiul disponibil, cat si caracteristicile acestui obiect de mobilier, cum ar fi dimensiunile, usi batante sau glisante etc. In plus, in functie de domeniul de activitate, poti opta pentru mai multe specificatii, precum compartimentarea diferita, avand la indemana atat dulapuri simple, cat si dulapuri metalice incapatoare cu 1, 2 sau chiar 10 rafturi! In functie de spatiul de care dispui, poti opta intre un dulap metalic cu usi batante, glisante sau pliabile, sau un dulap metalic pentru valori cu 12, 21, 24, 25 sau 30 de compartimente. 

    In ceea ce priveste fisetele, poti opta intre un fiset metalic cu 4 rafturi, 3 rafturi si seif/caseta, cu 2 sau un singur raft. De asemenea, atat pentru fisete, cat si pentru dulapuri metalice poti comanda optional si polita suplimentara.

    Actele companiei tale sunt deosebit de importante, putand fi clasificate cu usurinta si arhivate corespunzator, totul cu un fiset metalic potrivit! Daca doresti sa eficientizezi spatiul, precum si sa facilitezi accesul la documentele importante, achizitoneaza un fiset metalic de la Viamond!

    Plaseaza acum o comanda online si profita de urmatoarele oferte:

    - la un dulap metalic pentru obiecte de curatenie vei primi cadou un set complet pentru curatenie (galeata+storcator+mop);

    - la un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800, vei primi 10 bibliorafturi cadou!

    Viamond.ro - partenerul tau de incredere de peste 25 de ani!

  • Vestiar metalic, banci vestiare si accesorii

    Daca esti in cautarea unui vestiar metalic de cea mai buna calitate, Viamond te intampina cu cea mai diversificata oferta: vestiar metalic compact, cusetat, compartimentat, cu usi de tip Z, cu bancuta sau vestiare scolare.

    Vestiarele metalice sunt folosite cel mai des de catre persoanele care trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul orelor de program, precum cadrele militare, medicii si asistentii medicali, agentii de paza, personalul din domeniul constructiilor sau chiar angajatii unor restaurante ori centre comerciale. In plus, activitatea sportiva presupune schimbarea echipamentului sau a vestimentatiei, asadar toate salile de fitness si sport pun la dispozitia clientilor si angajatilor vestiare metalice pentru schimbarea garderobei si depozitarea echipamentului sportiv. Astfel, indiferent de sportul practicat, functia ocupata sau domeniul de activitate, aceste piese de mobilier vin in intampinarea nevoilor tale de depozitare sigura si acces facil la piesele vestimentare si obiectele depozitate. 

    Institutiile de educatie si cercetare profita, de asemenea, de beneficiile si utilitatea vestiarelor metalice. Astfel, elevii si profesorii au posibilitatea de a-si depozita in siguranta obiectele personale si materialele didactice, iar spatiul destinat depozitarii este unul cat se poate de bine organizat. Vestiarele metalice mai sunt foarte utile si in studiourile de fotografie sau pictura, unde nevoia de a depozita aparatele si ustensilele aferente este una stringenta. In plus, schimbarea frecventa a pieselor vestimentare este inca un motiv intemeiat. 

    Obiectivul nostru principal este sa oferim solutii optime pentru cei care au nevoie sa-si schimbe hainele la locul de munca si sa le punem la dispozitie vestiare metalice de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. 

    In oferta Viamond.ro se regasesc: vestiar metalic compact cu 1, 2 sau 3 usi simplu sau cu perete interior despartitor, vestiar metalic cusetat sau scolar cu 2, 4, 6 sau 8 usi. In functie de locul sau spatiul in care sunt depozitate, dar si in functie de buget, iti putem recomanda vestiare gri sau personalizate (in culori), cu sau fara picioare, compartimentate, superventilate.

    Protejeaza-ti bugetul si plaseaza o comanda online pe Viamond.ro! Te asteptam cu vestiare metalice, banci pentru vestiare si alte accesorii pentru mobilier de birou, la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru orice comanda cu o valoare mai mare de 299 de Lei, beneficiezi de livrare gratuita.

  • Clasificatoare metalice pt. dosare suspendabile

    Un birou ordonat si organizat corespunzator va oferi intotdeauna un mediu de lucru placut si spatios. Astfel, in loc sa fie depozitate intr-un colt al spatiului de lucru, documentele pot fi organizate eficient intr-un clasificator metalic pentru dosare suspendabile!

    In functie de volumul dosarelor si tipul acestora, in oferta Viamond.ro poti gasi: clasificator metalic cu 2, 3 sau 4 sertare, clasificator metalic dublu cu 3 sau 4 sertare, precum si clasificator cu picioare. 

    Avand peste 25 ani de experienta in domeniu, Viamond iti sta la dispozitie permanent, fiind furnizorul tau de incredere pentru mobilierul de birou de care firma ta are nevoie. Iti oferim livrare rapida prin intermediul parcului auto propriu sau serviciilor de curierat rapid, bonusuri, vouchere si produse cadou. In plus, livrarea este gratuita pentru orice comanda de minim 299 Lei. 

  • Banc de lucru, mese cantina si carucioare pentru scule

    Cauti un banc de lucru de cea mai buna calitate, pe care sa te poti baza in activitatea de zi cu zi?

    Aici e locul potrivit de unde poti sa il cumperi! De asemenea, iti punem la dispozitie si mobilier pentru cantina, carucioare pentru scule si multe altele!

    La Viamond.ro ai de unde alege! Pe site-ul nostru vei gasi o gama diversificata de mese si bancuri de lucru la cel mai bun raport calitate-pret, realizate din lemn de fag si otel de calitatea I. Ai nevoie de mobilier de cantina colorat (1 masa si 4 scaune), de un banc de lucru standard ori de unul cu sertare? Te afli in locul potrivit! La Viamond.ro ai certitudinea ca produsele achizitionate sunt de calitate si durabile.

    Cum te ajuta un banc de lucru?

    Pentru cei care practica lucrul manual sau asistat de diverse instrumente, un banc de lucru ofera atat o suprafata stabila, cat si spatiul de depozitare necesar pentru aparate si unelte. De exemplu, poti opta pentru un banc de lucru de la Viamond care poate veni in diverse forme si cu o multitudine de dotari, fiind adaptat perfect nevoilor celui care lucreaza. 

    De asemenea, dimensiunea unui banc de lucru poate varia foarte mult in functie de necesitati. Astfel, pentru un bijutier, de exemplu, un banc de lucru de mici dimensiuni este ideal, insa pentru un tamplar, care are nevoie de mai mult spatiu pentru lucru, va fi nevoie de un banc de lucru de dimensiuni mai mari. 

    Va trebui sa acordam o atentie deosebita si inaltimii unui banc de lucru. Prin urmare, se va tine cont daca operatiunile se vor face stand in picioare sau stand jos. Apoi, va trebui sa luam in calcul si spatiul destinat depozitarii. Daca tipul de munca presupune folosirea unui instrumentar divers, vei dori sa ai la indemana tot spatiul necesar stocarii aparatelor sau uneltelor. Nu in ultimul rand, trebuie sa avem in vedere si sistemul de prindere prezent, astfel incat materialele sau obiectele sa poata fi fixate pe bancul de lucru in timpul productiei.

    Alaturi de stabilitate si rezistenta, un banc de lucru trebuie sa corespunda standardelor de fabricatie ISO 9001:2000 si sa fie acreditat de catre organismele internationale. De aceea, pentru a te bucura de siguranta la locul de munca si pentru a elimina din start orice risc, alege un banc de lucru care a beneficiat de un  proces de vopsire electrostatica prin pulverizare! 

    Fie ca ai nevoie de un banc de lucru cu sertare, o masa de lucru sau un carucior special pentru scule si instrumente, misiunea noastra este de a-ti furniza mobilier de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, protejandu-ti astfel bugetul. In plus, la orice banc de lucru achizitionat iti oferim multe alte beneficii: livrare rapida si gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, bonusuri, vouchere si produse cadou.

    Vino la Viamond si alege-ti un banc de lucru potrivit nevoilor din atelierul tau la un pret deosebit de competitiv! Descopera calitatea produselor de la Viamond si comanda acum!

  • Dulapuri de arme

    Cauti un dulap metalic rezistent in care sa iti poti depozita armele in deplina siguranta? 

    La Viamond.ro gasesti dulapuri metalice pentru arme confectionate din otel de inalta calitate, special concepute pentru a-ti depozita armele si munitia in conditii de maxima securitate!

    Fie ca alegi o caseta pentru pistol si munitie sau un dulap metalic Hunter pentru 4,5 sau mai multe tipuri de arme, simplu, compartimentat sau cu polite, la Viamond.ro ai cele mai mari sanse sa gasesti exact ceea ce cauti. 

    Studiaza atent oferta noastra si plaseaza o comanda online pentru un dulap metalic de arme la cel mai bun raport calitate-pret! Livrare gratuita pentru comenzi de minim 299 Lei.

  • Rafturi si mese metalice

    Viamond iti pune la dispozitie o solutie optima pentru depozitarea marfurilor si a produselor: rafturi metalice rezistente si durabile!

    Adecvate pentru o gama larga de spatii de lucru disponibile in magazine, fabrici, intreprinderi si firme, rafturile metalice de la Viamond.ro au cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Oferta noastra include rafturi metalice cu 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau 10 polite, cu posibilitate de extensie nelimitata in lateral prin adaugarea unor rafturi suplimentare. Polita rafturilor metalice din oferta Viamond.ro poate suporta o greutate maxima cuprinsa intre 50 si 180 kg. 

    De asemenea, in aceasta categorie gasesti inclusiv mese metalice, ideale pentru activitatile comerciale sau industriale. 

    Studiaza oferta noastra de mese si rafturi metalice si alege conform necesitatilor si preferintelor tale! Plaseaza o comanda de minim 299 Lei, iar noi iti livram produsele gratuit! In plus, beneficiezi de vouchere si produse cadou. 

  • Seifuri, cutii postale, mobilier exterior

    Cu ajutorul seifurilor metalice de la Viamond.ro iti poti depozita actele, bunurile si banii in conditii de maxima siguranta. In oferta noastra se regasesc seifuri care pot fi integrate in mobilierul de birou, seifuri cu gauri pentru fixarea in perete/podea, simple sau cu polite reglabile. Pentru siguranta maxima, recomandam seifurile ignifuge cu pereti dubli!

    In aceeasi categorie de produse punem la dispozitie si cutii postale realizate din otel de cea mai buna calitate, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acestea vin cu sistem de prindere pe perete sau pe gard, sistem de inchidere cu yala tip cilindru, iar vopseaua aplicata este una ignifuga. 

    Astfel, poti opta fie pentru o cutie postala metalica cu fereastra transparenta pentru nume, cu deschidere sub capac, cutie postala Vepa Bins antracit, alba, gri sau stainless steel. De asemenea, proprietarii de apartamente la bloc pot alege o cutie postala cu 1, 3, 4 sau 5 module!

    Plaseaza acum o comanda online de minimum 299 Lei si noi iti oferim transportul gratuit! Viamond.ro - “Produse de calitate la preturi fara concurenta”.

  • Coloane rotative pentru bibliorafturi

    Pentru o organizare optima a biroului in care iti desfasori activitatea zilnica, alege coloanele rotative pentru bibliorafturi de la Viamond.ro, magazin cu peste 25 ani de experienta in domeniu!

    Avantajul major al coloanelor rotative consta in numarul de mare de bibliorafturi pe care o polita o poate suporta (pana la 24 buc.), etajerele rotindu-se individual pentru a gasi mai usor biblioraftul de care ai nevoie. 

    Cu Viamond, e simplu si usor sa iti organizezi eficient spatiul de lucru. Castiga timp pretios utilizand coloane rotative pentru bibliorafturi! Comanda acum si beneficiezi de livrare rapida!

  • Scaune, bancute vizitator

    In secolul XXI, ne petrecem din ce in ce mai mult timp in fata calculatorului, atat la birou, cat si acasa. Drept urmare, mobilierul de birou pe care il alegem este foarte important pentru sanatatea si confortul nostru. 

    Pentru a putea da randament maxim la locul de munca, este esential sa alegem un scaun de birou cu un design ergonomic, capabil sa ne asigure confortul necesar. 

    Oferta noastra include: scaune pentru elevi, scaune pentru copii, fotolii si bancute pentru vizitatori, scaune de birou, scaune directorale si multe altele! Cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, magazinul nostru te asteapta cu preturi imbatabile si multe alte beneficii: plata in rate fara dobanda, vouchere si produse cadou, livrare rapida si gratuita pentru orice comanda de minimum 299 de Lei. 

  • Birouri

    Viamond.ro iti pune la dispozitie mobilier de birou la cel mai bun raport calitate-pret. In aceasta categorie vei gasi birouri cu diverse dimensiuni si design-uri, la preturi irezistibile. De la birouri standard pana la cele de tip student, oferta noastra cuprinde modele pentru toate tipurile de nevoi si de bugete. 

    Fie ca ai nevoie de un birou simplu dar rezistent pentru activitatea de zi cu zi, sau unul cu design impunator pentru sala in care semnezi cele mai importante contracte sau au loc intalnirile cu clientii ori partenerii de afaceri, la Viamond.ro ai de unde alege, oferta noastra de mobilier de birou fiind una cuprinzatoare. 

    Studiaza gama noastra de birouri si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine in materie de dimensiuni, culori si design! Plaseaza apoi o comanda online, iar noi o vom onora cu promptitudine! In plus, iti oferim transportul gratuit la orice comanda de minimum 299 de Lei! Viamond.ro - “Produse de calitate la preturi fara concurenta”!

  • Mese conferinta

    Unele din cele mai apreciate piese de mobilier de birou din oferta noastra, mesele de conferinta sunt cele care contribuie semnificativ la imaginea unei firme! In jurul mesei de conferinta se iau cele mai importante decizii si au loc discutiile cu clientii si partenerii de business care influenteaza viitorul unei organizatii. Pentru un spatiu armonios, primitor si estetic, echipeaza-ti salile de meeting cu mese de conferinta de cea mai buna calitate de la Viamond!

    Echipa noastra de specialisti are peste 25 de ani experienta in domeniu si iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de mobilier de birou de cea mai buna calitate! La Viamond beneficiezi de servicii ireprosabile, livrare rapida, bonusuri, vouchere, produse cadou si transport gratuit pentru comenzi mai mari de 299 de Lei. Comanda acum!

  • Etajere lemn

    Viamond, partenerul de incredere al firmelor din Romania de peste 25 ani, iti pune la dispozitie etajere din lemn la cel mai bun raport calitate-pret!

    Imbina armonios utilul cu esteticul si confera un aspect ordonat si placut biroului tau cu ajutorul etajerelor din lemn de la Viamond, ideale pentru a depozita bibliorafturi, mape, dosare, carti sau obiecte decorative!

    In oferta noastra se regasesc etajere din lemn de diverse dimensiuni cu 1, 2 sau 4 polite, la preturi deosebit de avantajoase! Studiaza colectia noastra cu atentie si alege modelul de etajere din lemn care se potriveste cel mai bine spatiului tau de lucru! Plaseaza apoi o comanda online sau telefonica si noi ne vom asigura ca livrarea va fi efectuata in cel mai scurt timp posibil! In plus, la Viamond, orice comanda mai mare de 299 de Lei este livrata gratuit! 

  • Dulapuri lemn

    Cauti un dulap pentru birou din lemn? Aici este locul potrivit de unde sa cumperi! La Viamond.ro gasesti dulapuri din lemn fixe sau mobile la un raport calitate-pret foarte avantajos! Oferta noastra acopera o gama larga de necesitati, incluzand dulapuri cu una sau mai multe polite/rafturi, cu sertare sau cu vitrina. 

    Studiaza oferta noastra de mobilier de birou si alege un dulap care sa se potriveasca perfect in spatiul tau de lucru. Fie ca alegi unul gri sau negru, din lemn de stejar sau mahon, nu vei fi dezamagit de calitatea produselor de la Viamond.ro!

    Avem peste 25 de ani de experienta in domeniu! Iti oferim cele mai bune preturi la dulapuri de birou din lemn precum si livrare gratuita pentru orice comanda depaseste suma de 299 de Lei!

  • Lampi si covorase protectie pt. birou

    Ofera-ti un plus de confort in zilele lungi de la birou, folosind suporturi pentru picioare de la Viamond.ro, magazin cu 25 ani de experienta pe piata. Deosebit de util si de practic, suportul ergonomic pentru picioare isi poate ajusta pozitia pe mai multe niveluri si ajuta la o circulatie periferica optima. 

    Celor care petrec mult timp la birou sau lucreaza in ture de noapte, le recomandam si lampile de birou cu brat flexibil sau ajustabil. Studiaza oferta noastra cu atentie si alege produsul cel mai potrivit pentru nevoile tale!

    O echipa dedicata de profesionisti iti sta la dispozitie permanent pentru a prelua comanda ta si a o livra in cel mai scurt timp posibil! In plus, daca valoarea comenzii depaseste 299 Lei iti oferim transport gratuit. Te asteptam!

  • Ceasuri de perete

    Perfecte pentru birou, sali de asteptare, de sedinta sau chiar acasa, ceasurile de perete de la Viamond.ro sunt ideale pentru a desavarsi designul unei incaperi cu atmosfera business, indeplinind in acelasi timp si un rol practic, de care toti oamenii sunt dependenti. 

    Studiaza atent oferta noastra si alege un ceas de perete conform dimensiunilor, formei si culorilor pe care le preferi. Tot la Viamond.ro te asteapta o oferta diversificata de mobilier de birou care sa se potriveasca perfect cu ceasul de perete ales. 

    Comanda acum de pe Viamond.ro, partenerul de incredere al firmelor din Romania de peste 25 ani!

  • Cuiere

    Bine ai venit la Viamond, unic furnizor pentru necesarul de papetarie, birotica si mobilier de birou al firmelor din Romania, de peste 25 de ani!

    In aceasta categorie iti punem la dispozitie cuiere metalice, opritoare metalice pentru usa si suporturi metalice pentru umbrele, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata!

    Fie ca alegi un cuier metalic de perete sau unul clasic, la Viamond.ro ai garantia calitatii produselor pe care le achizitionezi!

    Nu mai sta pe ganduri! Comanda acum cuiere metalice si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim, printre care si livrare gratuita pentru orice comanda mai mare de 299 Lei!

  • Mobilier scolar

    Mobilier scolar

pe pagină
Se afişează 145-180 din 1001 articole
Se afişează 145-180 din 1001 articole
Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile 17/07/2021 11:48:17

Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile

Sala de sedinte este una dintre cele mai importante incaperi dintr-un sediu de birouri. In interiorul ei se poarta negocieri cu clientii, se incheie parteneriate, se iau decizii importante pentru firma si se tin sedintele.De aceea, aceasta incapere trebuie sa fie amenajata cu simt de responsabilitate si bun-gust. Ea trebuie sa inspire profesionalism si creativitate! Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei astfel de sali! Alege cu atentie mobilierul Piesele nepotrivite de mobilier le pot transmite clientilor mesaje gresite, iar in loc sa ii convingi sa apeleze la serviciile tale, risti ca ei sa refuze vehement, deoarece nu vor avea incredere in ceea ce le poate oferi compania...

Vezi mai mult
Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient 14/05/2021 20:53:37

Distrugator de documente de capacitate mare, elegant si eficient

Desi traim in epoca online, in care discutiile intre prieteni au fost inlocuite de mesageria instant, scrisorile s-au transformat in e-mail-uri, iar telefonul, camera foto, casetofonul si reportofonul au incaput toate intr-un smartphone, hartia inca joaca un rol crucial, mai ales in anumite industrii. Puterea cuvantului scris si a unui contract sau alt act tiparit nu va putea fi niciodata inlocuita de un fisier .doc sau .pdf, iar semnaturile digitale nu le vor substitui prea curand pe cele realizate cu pixul sau stiloul. Exista insa si reversul medaliei: in timp ce documentele virtuale ocupa doar cativa kilobiti, cele fizice umplu dulapuri intregi. Daca activezi intr-un domeniu care...

Vezi mai mult
Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie! 12/03/2021 13:58:20

Poate gama de seifuri ieftine sa ofere protectia pe care o cauti? Iata ce solutii ai la dispozitie!

Fiecare persoana are obiecte de mare valoare pe care vrea sa le protejeze cat mai bine. Fie ca este vorba chiar de bani, aur, diamante, fie ca este vorba de informatii pretioase sau de obiecte cu valoare sentimentala, protejarea acestora este o prioritate. Tocmai de aceea, atat foarte multe persoane, cat si numeroase firme si afaceri cauta seifuri ieftine pentru a proteja bunurile cele mai de pret. Cu toate acestea, pretul nu trebuie sa fie singurul aspect dupa care sa te orientezi, mai ales daca vrei sa protejezi ceva foarte valoros. Astfel, in randurile de mai jos vei descoperi cateva solutii de depozitare a obiectelor de valoare care ar putea fi ideale pentru tine! Seifuri metalice...

Vezi mai mult