Producători

5 avantaje ale unui dulap de metal in mediile industriale
Postat de     06-10-2020    0Comentarii
5 avantaje ale unui dulap de metal in mediile industriale

In cadrul oricarei afaceri industriale, precum garaje auto sau fabrici, spatiile de depozitare pot constitui o reala problema. Fie ca piesele sau instrumentele de lucru ajung sa se rataceasca foarte usor, fie ca echipamentele de protectie, precum manusile si ochelarii, zac aruncate prin toate colturile, vei avea nevoie de un dulap metal. Aceasta investitie se va dovedi foarte profitabila in timp, gratie a cinci avantaje ale acestor piese de mobilier:


Eficientizarea spatiului disponibil


Orice afacere noua se va confrunta, mai devreme sau mai tarziu, cu o lipsa recurenta a spatiului util. Un dulap din metal este special conceput pentru a face economie de spatiu, avand rafturi si separatoare dedicate depozitarii uneltelor de lucru, instrumentelor sau echipamentelor. Dimensiunile unui astfel de obiect, precum si proportiile acestuia rezulta din ani intregi de folosire si de optimizare a acestei piese de mobilier.


Ai parte de siguranta


Instrumentele si aparatele de finete sunt adeseori costisitoare. Cea mai sigura metoda de a le pastra in conditii optime este depozitarea lor intr-un dulap din metal. Astfel, stii ca sunt mereu in siguranta, pana si in eventualitatea spargerii cladirii sau atelierului! Unele modele pot fi echipate cu seifuri interne, o metoda ideala de protectie pentru bunurile de mare valoare!


Te ajuta sa organizezi mai usor obiectele si documentele


La un moment dat, cele mai multe business-uri se pot ciocni de nevoia de a verifica rapid un contract sau un document important. Fara o piesa de mobilier fabricata din metal, hartiile si dosarele se pot rataci rapid. Drept urmare, este indicat sa achizitionezi aceasta piesa de mobilier, care dispune de dimensiuni si accesorii specifice pentru depozitarea documentelor.


Este o investitie durabila


Dulapurile si, in general, mobilierul confectionat din tabla de metal sunt foarte rezistente atat la actiunea timpului, cat si la impact. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta perforatiilor sau a degradarii rapide, chiar daca uneori mai pot aparea zgarieturi. In plus, acestea isi mentin aspectul estetic pentru o lunga perioada de timp, fara a necesita lucrari de mentenanta sau reparatii.


Rezista cu brio la actiunea factorilor externi


Gratie materialului, dar si diverselor dotari, un dulap din metal va face fata la fel si fel de factori din mediul de lucru, in special la cei intalniti in mediile industriale:

  • • Rezistenta la bacterii/fungi – Datorita suprafetei metalice, non-poroase, bacteriile si fungii nu pot penetra materialul, fiind incapabile sa persiste pe acest tip de suprafata.
  • • Rezistenta la umezeala – Pentru mediile cu un grad ridicat de umezeala, asigura-te ca alegi un model care a beneficiat de un tratament anti-coroziune. Rugina este printre putinele lucruri care pot afecta in vreun fel metalul, de aceea poti fi sigur ca un dulap metal tratat si insulat impotriva coroziunii va fi in perfecta stare timp de multi ani!
  • • Rezistenta la caldura – In mediile care presupun lucrul cu foc deschis (precum laboratoare medicale ce folosesc arzatoare bunsen) se recomanda mobilierul adecvat. Alege un dulap fabricat din metal, cu o rezistenta termica ridicata, care poate face fata temperaturilor ridicate, fara ca interiorul sa fie afectat.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii