Producători

Oferte speciale

Siguranta inainte de toate. Ce seifuri se regasesc in oferta OfficeClass.ro?
Postat de         0Comentarii
Siguranta inainte de toate. Ce seifuri se regasesc in oferta OfficeClass.ro?

Siguranta este una dintre nevoile de baza ale omului, pe langa cele de a se hrani si a socializa. Ne referim atat la sentimentul de liniste si incredere pe care ni-l da propriul camin, cat si la garantia ca banii si obiectele noastre de valoare sunt puse la adapost.

OfficeClass.ro este magazinul de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania si, in aceasta calitate, trebuie sa puna siguranta clientilor pe primul plan.

Tocmai de aceea, pe langa articole de papetarie, dulapuri, fisete si vestiare metalice, dar si instrumente de scris, rechizite scolare si sisteme de afisare precum tablele magnetice, avem in oferta noastra si seifuri. Acestea te vor ajuta sa depozitezi, in conditii de maxima securitate, banii, actele sau alte obiecte de valoare personale sau ale firmei pe care o conduci ori administrezi.

Acestea au dimensiuni cuprinse intre 25 x 16 x 12 centimetri si 53,6 x 31,5 x 55 de centimetri si un numar de doua sau trei polite in interior. Pe langa numeroasele dotari de siguranta, seifurile din oferta OfficeClass.ro beneficiaza si de reduceri importante, de pana la 26% din pret. Prin urmare, nu numai ca iti vei pastra toate bunurile in deplina siguranta, insa vei reusi sa si economisesti cateva sute de lei la achizitionarea unui astfel de produs.

Iata, in continuare, care sunt optiunile pe care ti le ofera magazinul nostru online:

1. Miniseif metalic cu cheie - pret 221,15 lei (o reducere de 50,66 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 25 x 12 x 16 centimetri / Sistem de inchidere yala cu 3 bolturi si 2 chei / Tara de provenienta: Italia / Greutate neta: 1,3 kilograme

2. Seif metalic cu cheie Eco+ - pret 283,62 de lei (o reducere de 62,97 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 36 x 23,4 x 23,4 centimetri / Sistem de inchidere yala cu 3 bolturi si 2 chei / Tara de provenienta: Italia / Greutate neta: 5 kilograme

3. Seif metalic ignifug cu cheie 410 Eco+ - pret 677,22 de lei (o reducere de 180,93 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 53,6 x 31,5 x 55 de centimetri / Sistem de inchidere yala cu 5 bolturi si 2 chei / Tara de provenienta: Italia / Greutate neta: 8,9 kilograme

4. Seif metalic cu cheie 550 Eco+ - pret 832,15 lei (o reducere de 219,11 lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 42 x 38 x 30 de centimetri / Sistem de inchidere yala clasa VDS1 cu 2 chei / Tara de provenienta: Germania / Greutate neta: 15 kilograme

Toate aceste seifuri sunt realizate din otel de inalta calitate, cu o grosime de 2 milimetri si iti vor fi livrate in stare complet asamblata. Ele sunt prevazute cu gauri pentru fixare in perete sau podea si sunt tratate cu vopsea ignifuga. Spre exemplu, modelul 410 Eco+ are peretii dubli, pentru o mai buna protectie impotriva focului.

Seifurile de la OfficeClass.ro sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale, fiind ideale atat pentru protectia documentelor, cat si a actelor, micilor valori etc. In mod normal, acestea sunt vopsite in gri (clasic), insa optional exista si urmatoarele variante: oranj, rosu, albastru, verde, gri inchis, maro, negru, silver si alb.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii