Producători

Oferte speciale

Articole funny de birotica si papetarie care sa te ajute sa te destresezi la birou
Postat de     11-06-2019    0Comentarii
Articole funny de birotica si papetarie care sa te ajute sa te destresezi la birou

Foarte multi oameni asociaza jobul cu stresul, deadline-urile, lucrul sub presiune si agitatia. Intr-adevar, de multe ori acesta este adevarul, avand in vedere termenele din ce in ce mai stricte si managerii tot mai pretentiosi cu angajatii lor. Cu toate acestea, conform expresiei "Fa rai din ce ai", trebuie intotdeauna sa vezi partea plina a paharului si sa incerci sa iti mentii umorul si buna dispozitie. Pana la urma, avand aceasta atitudine, vei reusi sa iti duci sarcinile la bun sfarsit mai usor si sa te bucuri inclusiv de orele petrecute la birou. Asta cu atat mai mult cu cat probabil stai mai mult la locul de munca decat acasa, cu exceptia perioadei de odihna.

Nu trebuie pus semnul egal intre munca si rigiditate si nu trebuie sa stai 8 ore doar cu ochii in laptop si tintuit in scaun. Daca ai nimerit intr-un colectiv prietenos, cu o atmosfera destinsa, iar ierarhiile nu sunt atat de rigide, te poti considera norocos. Si poti strecura in timpul activitatatii profesionale cateva momente de relaxare, folosind cateva articole de papetarie si birotica amuzante. Pe biroul tau nu trebuie sa fie loc doar pentru laptop, telefonul mobil, o agenda, un pix si cateva post-it-uri, ci si pentru articole care sa te faca sa zambesti si sa te mai destinzi din cand in cand.

Tocmai din acest motiv, in articolul de fata ne-am gandit sa iti prezentam cateva produse din categoria “Cadouri funny” de pe site-ul nostru, ideale pentru diminetile greoaie de luni sau dupa-amiezile de vineri, in care ti se pare ca timpul se scurge din ce in ce mai greu. Prin urmare, iata in continuare cateva articole funny de papetarie si birotica pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru, pe langa deja "clasicele" carnetele, topuri de hartie, instrumente de scris sau alte accesorii ori obiecte de mobilier de birou:

1. Choc-u-lator - 29,11 Lei

Vorbim despre un calculator de birou in forma de ciocolata. Mai mult decat atat, micul obiect chiar si miroase precum desertul tau preferat! Imagineaza-ti momentul in care un coleg vine sa iti ceara si tie o tableta de ciocolata si tu ii inmanezi Choc-u-latorul! Cu siguranta veti rade impreuna si va veti destresa, uitand pentru cateva minute de contractele care trebuie intocmite si task-urile care trebuie duse la bun sfarsit.

2. Guma de sters Jumbo, inghetata - 11,27 Lei

Acest mic articol de papetarie de birotica sterge nu numai micile greseli inerente, ci si incretiturile de pe fruntea ta si a colegilor tai! Cand vor vedea ca, in loc de clasica radiera de la capatul creionului, ai ales o guma sub forma de inghetata, cu siguranta toti colegii tai vor zambi.

3. Mini trusa manichiura tip papuc negru - 29,11 Lei

Femeile trebuie sa se simta frumoase si ingrijite inclusiv la birou, motiv pentru care poti opta pentru aceasta mini trusa de manichiura. Forma sa speciala, de papuc de plaja, va atrage toate privirile si va va distrage, fie si numai pentru cateva minute, de la stresul activitatii profesionale.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii