Producători

5 cadouri funny care sa iti faca ziua mai frumoasa la locul de munca
Postat de         0Comentarii
5 cadouri funny care sa iti faca ziua mai frumoasa la locul de munca

Nu stim daca ai calculat vreodata acest lucru, insa cu siguranta colegii de munca sunt oamenii pe care ii vezi cel mai des in timpul saptamanii. Asta pentru ca petreci in jur de 8-9 ore pe zi la birou, in timp ce acasa abia daca mai "prinzi" cateva ore alaturi de cei dragi, inainte de culcare. In special intr-un oras mare si aglomerat, precum Bucurestiul, timpul petrecut pe drum, spre si dinspre serviciu, nu este deloc de neglijat si ajunge sa contabilizeze in jur de 2 ore pe zi. In aceste conditii, nu numai ca trebuie sa te intelegi bine cu cei cu care imparti sediul companiei, ci trebuie sa si inveti sa razi si sa te destresezi alaturi de ei.

 

Timpul petrecut la locul de munca nu inseamna numai stat la calculator si butonat, indiferent de domeniul in care lucrezi. In afara de activitatea profesionala, iti bei cafeaua, mananci, glumesti, uneori mai si barfesti cu colegii de birou. Toate aceste lucruri te fac sa uiti putin de stres si sa nu te mai simti drept un "robotel" ghidat de task-uri, deadline-uri si meeting-uri. Tocmai din acest motiv, in articolul de fata am decis sa iti prezentam cateva obiecte funny de papetarie si birotica, care sa aduca un zambet pe fata ta si a colegilor tai, sa va insenineze ziua si sa va faca sa priviti cu alti ochi munca:

 

1. Cana Wake Up. Cu siguranta, majoritatea covarsitoare a angajatilor isi incep ziua cu o cafea fierbinte, care sa alunge oboseala si sa induca pofta de lucru. Daca vrei sa te si trezesti, dar si sa zambesti garantat, iti recomandam aceasta cana termosensibila, care "deschide ochii" atunci cand torni un lichid fierbinte in ea.

 

2. Ceas cu furculite si linguri. Un alt moment important al zilei este pranzul, peste care unii corporatisti au tendinta sa sara sau sa il consume la birou. Aceste obiceiuri nu sunt sanatoase, prin urmare trebuie sa renunti la ele. Ca sa stii intotdeauna cat e ora, dar si sa iti reamintesti ca trebuie sa mananci, iti recomandam acest ceas cu furculite si linguri in loc de cifre.

 

3. Dop de sticla cu cifru. Intre colegi, se intampla uneori ca unele lucruri sa fie considerate "la comun" si toata lumea sa se serveasca din ele. Daca nu doresti ca acest lucru sa se mai intample, dar vrei si sa le faci o gluma funny prietenilor de la birou, iti recomandam acest dop de sticla cu cifru. Numai cel care stie cifrul corect, adica tu, va putea scoate dopul si se va putea "infrupta" din continutul sticlei.

 

4. Colier din creioane colorate. Ai copii, esti o fire mai copilaroasa sau pur si simplu iti doresti o tinuta originala la birou? Cumpara acest colier din creioane colorate, in care fiecare dintre cele 84 de margele este un creion cerat, care nu pateaza hainele.

 

5. Cutit paine. In mod expres am scris "cutit paine" si nu "cutit de paine", pentru ca acest produs chiar asta reprezinta: un cutit in forma de paine! Imagineaza-ti surprinderea colegilor care vor dori sa ia si ei o felie din bagheta ta, cand isi vor da seama ca, de fapt, este vorba despre un cutit!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii