Producători

OfficeClass iti furnizeaza nenumarate produse de organizare si arhivare
Postat de     03-09-2019    0Comentarii
OfficeClass iti furnizeaza nenumarate produse de organizare si arhivare

In DEX, verbul "a organiza" are mai multe intelesuri, insa toate sunt apropiate ca sens. Astfel, este definit drept "a face ca un grup social, o institutie etc sa functioneze". Totodata, mai inseamna si "a stabili si a coordona mijloacele tehnice, economice, administrative, astfel incat sa permita executarea in conditii optime a unui proces de productie", dar si "a proceda metodic si ordonat in actiunile sale".

Dupa cum vezi, din toate cele trei acceptiuni, denota ideea de disciplina, de ordine ca factor absolut necesar pentru bunul mers al lucrurilor intr-un business, indiferent de natura acestuia. Intrucat stim cat de greu este sa te organizezi, mai ales in cazul in care detii sau administrezi o firma cu multi angajati, ne-am hotarat ca in acest articol sa iti prezentam produsele din categoria noastra de "Organizare si arhivare".

Asa cum cu siguranta stiai deja, OfficeClass este magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania. In aceasta calitate, oferta noastra trebuie sa fie una foarte variata, indiferent de categoria la care ne referim. In ceea ce priveste organizarea si arhivarea, dispunem de urmatoarele tipuri de produse:

Bibliorafturi si accesorii

In aceasta categorie intra bibliorafturi marmorate si plastifiate, dar si etichete. Acestea sunt disponibile in formatele A3, A4 si A5 si provin de la branduri renumite precum Sharp, Donau, Elba, Herlitz, Leitz sau Viamond.

Caiete mecanice

La OfficeClass, gasesti caiete mecanice A4 si A5, cu 2 sau 4 inele, dar si rezerve. Caietele sunt disponibile in diverse culori, precum alb, albastru, galben, gri, negru, portocaliu, rosu etc, iar unele au inclusiv buzunare de prezentare.

Cutii de arhivare

Cutiile si containerele de arhivare au intre 80 si 200 de milimetri latime si sunt realizate din carton simplu sau laminat. Acestea provin de la producatori ca Donau, Elba, Esselte sau Herlitz.

Indexuri si separatoare

In ceea ce priveste indexurile si separatoarele, acestea pot fi din plastic, hartie sau carton, cu sau fara dispenser si in numeroase formate. In functie de necesitatile tale, poti achizitiona indexuri cu cifre, litere sau lunile anului.

Dosare si mape din carton

Acestea sunt in format A3 sau A4 si pot fi simple sau de tip plic, cu sina, incopciate, cu capse, cu elastic, cu arici sau speciale. Ele pot fi ori uni ori in diferite combinatii de culori (verde cu negru, roz cu negru, galben cu negru etc).

Dosare si folii din plastic

La noi, gasesti tot ce iti doresti, de la file de protectie la dosare de plastic cu sina, perforatii, multiperforatii, clema, capsa sau fermoar, in formate de la A3 la A7. Filele de protectie sunt fie mate, colorate, cu burduf, tip L (2 deschideri) sau cu clapa.

Clipboarduri pentru documente

Clipboardurile simple sau duble au formate de la A3 la A5 si sunt realizate din aluminiu, carton rigid plastifiat, polipropilena sau fenoplast. In plus, poti opta pentru modele cu carlig, cu suport pentru pix, cu buzunar interior sau cu calculator inclus.

Dosare de prezentare

Dosarele de prezentare au intre 10 si 100 de folii si vin in culori clasice, dar si combinatii precum albastru cu argintiu, visiniu cu argintiu sau asortate. Printre producatori, se numara Esselte, Noki si Pukka Pad.

Dosare suspendabile

Dosarele suspendabile sunt simple, cu burduf, separatoare sau sina si sunt realizate din carton duplex, color sau kraft. Acestea au culori vii, de la albastru, galben si portocaliu, la rosu si verde, si sunt folosite pentru a facilita accesul la documente care trebuie consultate frecvent.

Suporturi pentru dosare suspendabile

Daca ai nevoie de suporturi pentru dosare suspendabile, le gasesti la OfficeClass la preturi incepand de la numai 10 Lei. Calitatea este garantata de producatori precum Durable, Elba sau Jalema.

Sisteme de arhivare tip mobilier

In aceasta categorie, intra deja celebrele dulapuri si fisete metalice, unele dintre cele mai durabile, utile, dar si apreciate produse din oferta noastra. Ele se deosebesc in functie de dimensiuni, compartimentare si numar de rafturi / polite.

Mape, serviete si albume foto

Fie ca iti doresti mape de plastic, cu capse, cu elastic, mape de semnaturi, de meniu ori de conferinta, cu bloc notes, aici le gasesti pe toate. Ele au intre 1 si 24 de compartimente, sunt disponibile in format A3, A4, A5 sau A7 si au o latime a cotorului intre 15 si 60 de milimetri.

Serviete, genti si accesorii din piele

Poti alege din peste 70 de modele de serviete, genti si accesorii din piele, absolut toate in culori elegante precum negru, maro sau camel. Printre producatori, se afla branduri de top ca Faber Castell, Falcon ori Parker.

Baghete de indosariere, alonje

Baghetele de indosariere si alonjele pentru documente care trebuie pastrate pentru mai mult timp provin de la Forpus, Kangaro, Leitz, Office Products sau Viamond.

Portetichete si buzunare autoadezive

Portetichetele din oferta OfficeClass, la preturi modice, poarta semnatura unor producatori ca 3L, Durable, Pantaplast sau SelfAD.

Agende, agende telefonice si calendare

Agendele telefonice cu inele si cele de tip organizer au preturi de pana la 70 de Lei si, desi ne aflam in era digitala, inca se dovedesc a fi extrem de utile.

Fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita

Acestea sunt disponibile in zeci de nuante, de la alb, albastru si galben, la negru, maro si chiar antracit sau ivory. Aceste clasoare pentru carti de vizita respecta intru totul motto-ul nostru - "Pret, calitate si profesionalism, cheia unei colaborari de succes".

Tuburi pentru proiecte

Nu in ultimul rand, tuburile de proiecte, utile in special pentru actualii sau viitorii arhitecti ori ingineri, provin de la Herlitz si Viamond, sunt realizate din plastic si au preturi intre 5 si 65 de Lei.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii