Producători

Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass
Postat de     07-08-2019    0Comentarii
Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass

Chiar daca traim in era internetului, in care toata comunicarea are loc online, pixul si hartia nu vor disparea niciodata, din mai multe motive. In primul rand, un document scris, eventual si semnat si stampilat, da senzatia de "oficial". In al doilea rand, o scrisoare, fie ca vorbim de una de intentie sau de dragoste, este mult mai personala atunci cand este redactata de mana. Nu in ultimul rand, sa ne amintim cu totii proverbul latin "Verba volant, scripta manent" (Vorbele zboara, scrisul ramane). Din cate se pare, acest dicton ar fi fost rostit prima data de Caius Titus in Senatul roman si sta la baza infaptuirii contractelor, asa cum le stim noi astazi.

Tocmai din acest motiv, OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr 1 din Romania, are in oferta sa numeroase instrumente de scris, de la stilouri elegante, la pixuri de lux, toate provenind de la branduri internationale renumite. In articolul de fata, vom vorbi despre pixul Parker Jotter Premium Clasic Stainless Steel Chiselled CT, pe care il gasesti in oferta noastra la pretul special de numai 80,97 de Lei. Asa cum ii spune si numele, acest pix are un corp din otel inoxidabil satinat si accesorii placate cu crom.

Pixul Parker Jotter Premium Classic a fost lansat in anul 1954, avand un design extrem de modern pentru acea vreme. In scurt timp, acest instrument de scris a devenit foarte apreciat la nivel mondial, datorita calitatii, durabilitatii si accesibilitatii sale. Astazi, desi a "implinit" varsta de 65 de ani, este in continuare popular, pentru ca este practic, are un design simplu si elegant si este confortabil in mana oricarui posesor.

La prima vedere, pixul Parker Jotter Premium Clasic se remarca prin cele doua parti distincte: corpul superior, din otel inoxidabil sablat cizelat, cu model grid, si corpul inferior, din otel inoxidabil satinat. Desi distincte, cele doua parti se imbina foarte bine si formeaza un tot unitar, un instrument de scris de lux care, in anumite privinte, seamana mai mult cu un stilou decat cu un banal pix. La aceasta senzatie contribuie si cutia foarte eleganta in care este livrat, cu logo-ul inconfundabil Parker aplicat pe ea.

Iata, in continuare, cateva specificatii ale pixului Parker Jotter Premium Classic:

- tip pix: mecanism click (prin apasare);

- grosime scriere: varf mediu;

- dotari: accesorii placate cu crom;

- garantie: 2 ani;

- caracteristici speciale: garantie internationala si instructiuni de folosire, cutie ambalaj originala;

- mina pix Parker;

- lungime: 13,1 centimetri;

- latime: 9,5 milimetri;

- greutate: 14,5 grame.

Pe langa acest pix special, in oferta OfficeClass de instrumente de scris si corectoare mai intra si urmatoarele: pixuri cu si fara mecanism, pixuri cu gel, rollere si linere, stilouri, creioane mecanice si rezerve, markere permanente si cu vopsea, radiere, corectoare, ascutitori, instrumente de desen tehnic, rezerve pentru instrumente de scris si tus, textmarkere, pasteluri, creioane colorate, markere cu pensula, accesorii speciale pentru artisti, seturi exclusive pentru desen etc.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii