Producători

OfficeClass, magazinul preferat al laptop-ului tau
Postat de         0Comentarii
OfficeClass, magazinul preferat al laptop-ului tau

OfficeClass este magazinul tau online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania, iar de-a lungul timpului ne-am remarcat prin dulapurile, fisetele si vestiarele metalice de calitate superioara pe care ti le-am oferit. Totusi, oferta noastra este mult mai larga de atat, iar, cu fiecare articol de blog pe care il redactam pentru site-ul nostru, incercam sa iti prezentam o noua subcategorie de produse pe care le poti achizitiona de la noi.

Astazi, vei afla de ce OfficeClass este magazinul preferat al laptop-ului, tabletei si smartphone-ului tau! In panoplia noastra, se regasesc nu doar articole de papetarie si birotica sau mobila de birou, ci si instrumente de scris si corectoare, sisteme de afisare si comunicare, articole pentru protocol si curatenie, dar si accesorii IT. Despre acestea din urma vom vorbi in articolul de fata, aratandu-ti ca, daca ai un laptop, o tableta sau un smartphone, la OfficeClass vei gasi tot ce ai nevoie pentru transportul, intretinerea si sporirea performantelor sale.

1. Accesorii pentru tablete si smartphone

In aceasta categorie, intra pen-uri pentru smartphone, huse pentru tablete, cabluri de date Complete Lightning, dar si carcase Slim Folio pentru telefoane. Tot aici vei gasi duo-incarcatoare universale, baterii externe si boxe portabile Bluetooth. Toate aceste produse provin de la branduri renumite la nivel international, precum Diplomat, Faber Castell, Han, Herlitz, Leitz si Nikidom, si au preturi incepand de la 20 de Lei.

2. Genti si rucsaci pentru laptop

Daca ai nevoie de o geanta sau un rucsac pentru protectia si transportul laptop-ului tau, la OfficeClass gasesti produse de la Falcon, Leitz si Zip.it, la preturi incepand de la 65 de Lei. Este vorba despre genti de 10,1 inci din poliester, serviete din imitatie de piele, rucsaci pentru laptop, trollere cu compartiment pentru tableta, genti reversibile si huse cu maner.

3. Medii de stocare si memorii (card / USB)

In aceasta categorie, intra CD-uri Slimcase si Jewelcase, DVD-uri recordable si rewriteable, discuri Blu-Ray, stick-uri USB Flash Drive de la 4 GB si pana la 128 de GB, memory stick-uri USB 3.0, carduri SDHC de 4 GB, micro carduri SDHC cu adaptor SD si hard disk-uri externe. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Emtec si Philips.

4. Produse de curatare si accesorii IT

Nu in ultimul rand, in oferta noastra regasesti si produse de curatare si accesorii IT, dupa cum urmeaza: mouse pad-uri, spray-uri de curatare ecran si tastatura, servetele umede, lavete microfiber, CD-ROM cleaner, rezerve, spray-uri cu aer inflamabil, kit-uri de dezinfectie tastatura, geluri de curatare, spuma, suport pentru incheieturi din gel, suport pentru laptop si monitor etc. Acestea sunt importate de catre OfficeClass de la nume mari din domeniu, la nivel global, precum Apli, Data Flash, Durable, Esselte, Fellowes, Herlitz si XEROX, iar preturile lor pornesc de la 2,61 Lei si ajung pana la 915 Lei.

Prin urmare, daca ai nevoie de accesorii pentru tablete si smartphone, genti si rucsaci pentru laptop, medii de stocare si memorii sau produse de curatare si accesorii IT, le gasesti pe toate intr-un singur loc: la OfficeClass!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii