Producători

Oferte speciale

Care sunt cele mai cautate modele de whiteboard si cum iti usureaza munca la birou
Postat de     05-07-2019    0Comentarii
Care sunt cele mai cautate modele de whiteboard si cum iti usureaza munca la birou

Indiferent ca suntem acasa sau la birou, trebuie sa ne axam pe comunicare. Aceasta joaca un rol crucial in fiecare companie, asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa o eficientizam. Atunci cand participam la sedinte, prezentari sau sesiuni de training, comunicarea trebuie sa fie sustinuta de produse si accesorii de birotica, iar printre cele mai folosite se numara whiteboard-ul.

Acest produs este utilizat atat in demersurile de comunicare interna ale unei companii, cat si la prezentarea strategiilor de lucru. Mai mult, whiteboard-ul a inceput sa fie folosit tot mai des si de scolile din Romania. La OfficeClass.ro vei gasi o gama impresionanta de produse destinate comunicarii si prezentarii, la cel mai bun raport calitate-pret.

Va prezentam patru dintre cele mai cautate modele de whiteboard:

Tabla alba magnetica, 90x120 cm, Premium

Acest whiteboard are o suprafata magnetica alba lacuita si tratata special pentru a fi rezistenta la zgarieturi, iar, in plus, rama este din aluminiu. Whiteboard-ul este livrat impreuna cu accesoriile necesare montarii pe perete, dar si cu tavita pentru markere. Puteti folosi cu incredere magneti colorati si puteti scrie cu markere lavabile. Tabla se poate sterge foarte usor, fiind necesar sa folositi doar un burete uscat.

Acest whiteboard reprezinta un mod eficient de prezentare si comunicare, folosit in salile de conferinta, in timpul prezentarilor sau al sedintelor de training. La acest produs, veti avea o garantie de 7 ani, aceasta fiind o certitudine ca investitia voastra va fi de durata.

Tabla alba magnetica, rotativa, 90 x 120 cm, pe stand mobil

Daca vrei un whiteboard rotativ mobil, iti prezentam alegerea optima pentru tine! Aceasta tabla alba magnetica are doua fete pentru scriere si exte prevazuta cu o rama din aluminiu. Datorita dispozitivului rotativ, whiteboard-ul se poate roti la 360° si se poate fixa in orice unghi. Mai mult, tabla este rezistenta la zgarieturi si este prevazuta cu o tavita pentru markere.

Tabla alba magnetica din sticla, 60 x 90 cm, SMIT

Cei care isi doresc un produs care sa ofere eleganta salii de birou, pot alege whiteboard-ul din sticla. Aceasta tabla alba magnetica este fabricata din sticla consolidata si are dimensiunile de 60x90 cm. Produsul are un design elegant si este foarte util pentru birouri sau alte spatii de lucru.

Partea din spate a tablei este acoperita pentru a asigura lizibilitate, asa ca poate fi montata usor pe un perete de orice culoare. Pentru scriere, puteti folosi un marker, iar apoi se sterge cu un burete uscat. Whiteboard-ul include si o tavita din sticla, un burete magnetic si 5 magneti rotunzi.

Tabla alba magnetica cu 5 suprafete, 90 x 120 cm

Daca va trebui sa folosesti intens whiteboard-ul, atunci iti recomandam acest produs, deoarece este prevazut cu 5 suprafete de scris: una principala, fixa si doua panouri laterale mobile care pot fi folosite fata/verso. Trebuie sa stiti ca se pot utiliza magneti divers colorati, iar scrierea se va realiza cu markere lavabile.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii