Producători

Oferte speciale

Cumpara articole de protocol si curatenie de la OfficeClass, pentru un birou impecabil!
Postat de         0Comentarii
Cumpara articole de protocol si curatenie de la OfficeClass, pentru un birou impecabil!

OfficeClass este furnizorul tau preferat de articole de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou, iar aici esti obisnuit sa gasesti cele mai bune produse, fie ca vorbim despre dulapuri, fisete si vestiare metalice ori flipchart-uri, scaune de birou sau table magnetice. Cu toate acestea, in calitatea noastra de magazin online nr 1 in Romania pe aceasta nisa, trebuie sa acoperim toate situatiile posibile si sa oferim clientilor nostri, din ce in ce mai diversificati, servicii complete.

Prin urmare, in acest articol vom vorbi despre o categorie de produse pe care probabil nu te-ai astepta sa le gasesti in oferta noastra, insa care isi dovedesc utilitatea de fiecare data. Este vorba despre articolele de protocol si curatenie. Imaginea unei companii nu tine doar de activitatea propriu-zisa a acesteia si de profesionalismul angajatilor, ci si de aspectul sediului sau. Un birou impecabil si mereu dotat cu tot ceea ce este nevoie este esential pentru bunul mers al lucrurilor, dar si pentru satisfactia angajatilor.

In DEX, protocolul este definit drept "totalitatea formelor si practicilor de ceremonial, care se aplica la festivitati oficiale in relatiile diplomatice" sau "serviciu insarcinat cu organizarea oficiala a ceremonialului". Intrucat activitatea unei companii nu presupune doar lucrul la laptop pentru 8 pana la 10 ore pe zi, ci si sedinte interne sau chiar primirea unor oaspeti sau delegatii din afara, protocolul este esential pentru imaginea respectivului brand.

La OfficeClass, suntem perfect constienti de acest lucru, prin urmare venim in intampinarea si ajutorul tau cu o oferta diversificata de articole de protocol si curatenie, dupa cum vei vedea mai jos. Aceasta este o solutie mult mai eleganta decat sa iti trimiti angajatii la un hipermarket, iar acestia sa vina cu bratele pline de plase grele incarcate cu sucuri si snacks-uri. Asadar, cel mai bine este sa achizitionezi aceste produse direct de la noi, eventual alaturi de alte articole de papetarie sau birotica:

- bauturi racoritoare (Coca Cola, Fanta, Sprite);

- apa minerala, plata;

- aperitive (chips-uri, snacks-uri);

- cafea, ciocolata, lapte, zahar (inclusiv aparate de cafea, capsule, filtre si miere poliflora);

- ceai;

- dispensere, vesela din plastic (pahare, lingurite, furculite, cutite, dispensere pentru sapun lichid, detergent pentru geamuri, lopatele pentru cafea);

- hartie igienica, prosoape de hartie;

- servetele, lavete, bureti;

- saci menajeri;

- sapun lichid sau solid;

- detergenti;

- cosuri pentru reziduuri (diverse dimensiuni);

- articole de intretinere si protectie (mopuri, galeti, farase, maturi, veste de semnalizare, botosei de unica folosinta, casca de protectie, halate de unica folosinta, manusi din latex si menaj, prelungitoare, bureti de vase din sarma, purificatoare de aer, filtre pentru purificare, servetele umede, manusi de sudura, cearceafuri medicale, acoperitoare pentru capacele de toaleta).

In concluzie, daca iti doresti sa le oferi angajatilor un mediu de lucru placut, care sa duca la cresterea productivitatii acestora, achizitioneaza articole de protocol si curatenie din oferta noastra. Acestea iti vor fi de ajutor si in situatia in care primesti o delegatie importanta, intrucat vor contribui la o prima impresie impecabila si la propriu, si la figurat.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii