Producători

Administrezi o sala de sport? Iata cu ce te-ar ajuta un vestiar metalic!
Postat de         0Comentarii
Administrezi o sala de sport? Iata cu ce te-ar ajuta un vestiar metalic!

O piesa de mobilier precum un vestiar metalic se poate integra cu usurinta intr-o sala de sport, oferind utilizatorilor mai multe avantaje importante.

Un vestiar metalic este utilizat adesea in domenii variate de activitate si este foarte practic intr-o sala de sport unde clientii au nevoie sa isi depoziteze hainele, obiectele personale, echipamentele sportive s.a.

Asadar, in afara de simpla depozitare, iata cu ce te poate ajuta un vestiar metalic intr-o sala de sport:

Siguranta bunurilor

Orice client care se antreneaza la sala ta de sport are niste nevoi de baza, precum sa isi lase in siguranta bagajele, fara sa aiba parte de evenimente neplacute. Din acest motiv, amplasarea unui vestiar metalic in zona garderobei, care ii permite sa isi lase lucrurile personale, de la haine la accesorii scumpe, este foarte util. Aceasta piesa de mobilier este dotata cu incuietori specifice, care permit clientilor sa isi protejeze bunurile de valoare.

Daca doresti mai multa siguranta, poti opta pentru un vestiar metalic dotat cu seif sau cutie de valori, pentru bunurile personale de mare valoare sau chiar pentru angajatii salii de sport. Totodata, aceste obiecte de mobilier pot fi utilizate pentru depozitarea actelor importante, a bunurilor pierdute de clienti si chiar a banilor incasati in ziua sau luna curenta!

Spatiu de depozitare generos

Un vestiar metalic conceput special pentru domeniul sportiv vine in intampinarea nevoilor clientilor, iar tu ai interesul ca ei sa aiba parte de cat mai multe beneficii, pentru a-i fideliza! Spre exemplu, in perioada anotimpului rece, articolele vestimentare sunt mai voluminoase si au nevoie de un spatiu de depozitare mai generos. Aceasta piesa de mobilier poate dispune de numeroase compartimente de tip "cuseta".

Varietate de modele

Unul dintre marile avantaje ale unui vestiar metalic este reprezentat de varietatea de modele care pot fi comandate din magazinele online de profil. Acestea pot fi gasite intr-o gama larga de dimensiuni, forme sau dotari, astfel incat tu sa poti alege modelul care satisface nevoile salii tale de sport.

Este bine sa stii ca, pentru orice sala de sport, fitness aerobic, club sportiv s.a, un vestiar metalic insotit de o bancuta reprezinta un mare avantaj! Astfel, vei oferi o modalitate clientilor sa se schimbe cu usurinta, in special dupa antrenamentele epuizante.

Totodata, este bine sa iei in considerare un tip de vestiar metalic prevazut cu bara pentru umerase, agatatori, carlige pentru atarnat hainele, dar si o polita unde se poate depozita separat geanta sau ghiozdanul de incaltaminte, care de obicei sta in partea de jos a vestiarului.

De asemenea, ar fi bine sa iei in considerare modelul de vestiar cu ventilatie prin capac sau in usa si sa le eviti pe cele cu aerisire laterala, in cazul in care ai nevoie sa dotezi garderoba cu multe vestiare lipite unul de celalalt.

Personalizare

Este absolut normal sa iti doresti ca un vestiar metalic sa contribuie la personalizarea salii. Din acest motiv, este bine de stiut ca acesta poate fi personalizat de la culoare, sigla salii de sport pana la diferite sisteme de securizare.

De asemenea, poti dota un vestiar cu picioare, in situatia in care doresti sa minimizezi riscurile aparitiei ruginii, daca acesta este plasat in apropierea dusurilor sau este nevoie de o curatare eficienta a spatiului de sub vestiar.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii