Producători

6 beneficii ale fisetelor metalice de la OfficeClass
Postat de         0Comentarii
6 beneficii ale fisetelor metalice de la OfficeClass

Atunci cand vrei sa organizezi activitatea de zi cu zi a companiei tale intr-un mod cat mai eficient, este recomandat sa apelezi la fisete metalice. Spre deosebire de dulapurile clasice fabricate din lemn, fisetele metalice au o durata de viata si o rezistenta mult mai mare, fara a necesita ingrijire speciala. Rezistenta in timp a acestor produse este garantata in mod special de calitatea materialelor din care sunt confectionate.


Iata care sunt cele mai importante 6 beneficii ale fisetelor metalice:


1. Fisetele metalice dispun de rezistenta necesara impotriva dezvoltarii bacteriilor si fungiilor
Datorita proprietatilor otelului de calitate premium din care sunt fabricate fisetele metalice, configuratiile interioare ale acestora sunt protejate impotriva patrunderii de lichide, bacterii si, datorita suprafetelor non-poroase, este eliminat complet riscul dezvoltarii de ciuperci sau mucegai.
Mai mult, nu exista niciun risc de raspandire a germenilor sau bacteriilor, mai ales in cadrul spatiilor industriale predispuse la astfel de riscuri.


2. Rezistenta sporita impotriva umezelii
In cazul spatiilor in care exista un grad ridicat de umezeala, datorita materiilor prime utilizate la fabricarea fisetelor metalice acestea sunt protejate impotriva ruginii si, implicit, a umezelii, chiar si in cadrul unor laboratoare din medii umede sau supuse unor procese asidue de sterilizare prin caldura umeda.


3. Rezistenta chimica
Tot mai multe fisete metalice sunt tratatate cu substante care le asigura un grad semnificativ de rezistenta chimica impotriva sarurilor, substantelor chimice organice, petelor de solventi etc.


4. Rezistenta la caldura
Fisetele metalice sunt alegerea potrivita pentru depozitarea documentelor importante din cadrul unor medii expuse continuu la caldura, in special laboratoare industriale care utilizeaza echipamente cu flacari deschise, precum arzatoare bunsen.


5. Grad crescut de durabilitate
Fisetele metalice prezinta un grad crescut de rezistenta atat impotriva socurilor termice, dar si impotriva socurilor mecanice. In anumite medii de lucru, in urma activitatilor dinamice care implica deplasarea anumitor echipamente si utilaje, fisetele metalice nu sunt afectate de socurile care pot aparea in timpul relocarii lor.


6. Sustenabilitate
In anumite cazuri, otelul folosit la fabricarea fisetelor este reciclabil,ceea ce asigura beneficiarilor acestor produse posibilitatea de a investi in produse sustenabile, astfel incat sa protejeze mediul inconjurator.


Fisete metalice - Aplicabilitate
Aceste produse sunt recomandate in special pentru spatiile de birouri pentru ca permit clientilor nostri sa pastreze in ordine dosarele si documentele. In functie de tipul de fiset metalic, acestea sunt proiectate astfel incat sa indeplineasca cerintele de stocare ale fiecarui utilizator, fiind in mod special recomandate pentru laboratoare, fabrici, centre comerciale, spatii de cercetare etc.
In general, fisetele metalice sunt utilizate atat pentru stocarea documentelor, cat si pentru unelte de dimensiuni mai mici. Totodata, asigura un spatiu sigur de depozitare pentru obiectele periculoase si ascutite, avand sisteme de inchidere care ofera o mai buna siguranta, in comparatie cu dulapurile cu rafturi deschise.

Alegand produsele OfficeClass.ro economisesti timp, energie si bani
In functie de necesitatile si cerintele tale, in magazinul nostru online gasesti o gama variata de fisete metalice care cu siguranta te vor surpinde datorita calitatii si rezistentei lor. Ai garantia ca le primesti asamblate, astfel incat integrarea lor in orice spatiu sa fie rapida si eficienta.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii