Producători

Utilizari alternative ale rafturilor metalice pentru birou
Postat de     03-04-2018    0Comentarii
Utilizari alternative ale rafturilor metalice pentru birou

Printre produsele din categoria mobilier pentru birou pe care le vei gasi in oferta unui magazin de birotica si papetarie se numara si rafturile metalice. Aceste piese de mobilier ofera o solutie suplimentara de organizare si depozitare in cadrul unei firme sau companii. Avantajul suprem al rafturilor din metal consta in faptul ca iti pun la dispozitie o solutie destul de ieftina comparativ cu numeroasele intrebuintari de care dispun!

In concluzie, de ce ai folosi rafturi metalice doar la birou, pentru organizarea documentelor, dosarelor si bibliorafturilor? Iata si alte utilizari surpinzatoare ale acestora:

1. Depozitarea lucrurilor de acasa
Existand mai multe modele de rafturi metalice, in diferite forme si dimensiuni care pot fi ajustate in functie de nevoile tale si spatiul alocat utilarii, le poti monta in podul casei tale sau in debara. Aceasta solutie este extrem de practica pentru organizarea si depozitarea lucrurilor de care te-ai putea lovi inutil prin casa:
- cutii cu amintiri;
- incaltaminte veche si haine pe care nu le mai porti / rotirea garderobei odata cu schimbarea anotimpului;
- echipamente, scule si instrumente;
- jucariile pe care copilul tau nu le mai foloseste;
- carti si reviste vechi, diverse colectii personale, documente etc.

2. Depozitarea conservelor de iarna
Putand fi configurate cu mai multe polite si fiind confectionate din materiale rezistente, rafturile metalice poti fi folosite si intr-o camara sau intr-un beci pentru a depozita borcanele cu muraturi, dulceata etc. Avand o structura solida si stabila, astfel de piese de mobilier pentru birou isi gasesc cu succes utilitatea si in locuri sau domenii mai putin asteptate!

3. Stocarea echipamentelor de lucru, a marfurilor sau produselor speciale
Spatiile comerciale sau industriale, depozitele magazinelor, fabricile si uzinele sunt alte locuri in care poti intalni rafturi metalice. Asigurand o garantie indelungata a calitatii si fiind fabricate din materiale solide, rafturile din metal suporta o greutate mare de aproximativ 180-200 kg. De la depozitele industriale la cele comerciale – sau chiar mai pretentioase, cum ar fi industria farmaceutica –, aceste piese de mobilier fac fata cu succes.

Asadar, pe langa utilitatea specifica muncii de birou (arhiva), rafturile metalice pot fi de mare folos in diverse alte activitati. Insa, pentru a te bucura de versatilitatea lor, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt de inalta calitate! Iata, deci, cum arata in general specificatiile tehnice ale unor rafturi metalice practice si apectuoase, rezistente si durabile:

• Material de fabricare: executie din tabla de prima calitate, cu grosimea de aproximativ 2,5 mm
• Configurare: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau 10 polite, cu posibilitatea de ajustare intersanjabila si extindere
• Capacitate de sustinere greutate/polita: maxim 150 kg
• Greutate totala raft: 30-40 kg
• Asamblare usoara, cu suruburi-piulita
• Fabricare conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 (acreditare din partea organismelor internationale)
• Vopsea ignifuga pentru siguranta in caz de incendiu (camp electrostatic cu vopsea epoxidica texturata de culoare gri)
• Producatori: Alco, +Plus Mobilier, fabricare in Romania sau Italia etc.

Tinand cont de asemenea criterii, cu siguranta vei alege rafturile metalice potrivite pentru nevoia ta, oricare ar fi aceea!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii