Instrumente de scris si corectoare

Un manager de top nu poate folosi orice instrument de scris in activitatea sa de zi cu zi. Acesta are nevoie de un pix sau un stilou de calitate premium cu care sa poata semna contracte importante pentru companie, mai ales in prezenta partenerilor. Asadar, calitatile tale de lider trebuie dublate de o semnatura care sa exprime fermitatea si nobl...

Un manager de top nu poate folosi orice instrument de scris in activitatea sa de zi cu zi. Acesta are nevoie de un pix sau un stilou de calitate premium cu care sa poata semna contracte importante pentru companie, mai ales in prezenta partenerilor. Asadar, calitatile tale de lider trebuie dublate de o semnatura care sa exprime fermitatea si nobletea unui instrument de scris fabricat de catre un producator de renume international, precum Parker, Waterman, Pelikan sau Diplomat.

In categoria “Instrumente de scris si corectoare” vei gasi pixuri, stilouri, creioane mecanice, markere, radiere si ascutitori de toate tipurile! Indiferent de ceea ce cauti, cu siguranta vei gasi in magazinul nostru la cel mai bun pret!

Comanda acum si convinge-te ca motto-ul nostru “Pret / Calitate / Profesionalism – cheia unei colaborari de succes” defineste relatia pe care o avem cu clientii nostri!

Mai multe

Instrumente de scris si corectoare

Subcategorii

  • Pixuri fara mecanism

    Cauti pixuri ieftine si de calitate? Viamond.ro iti pune la dispozitie o oferta impresionanta de pixuri fara mecanism la preturi fara concurenta.

    Fie ca este vorba de pix de unica folosita sau refolosibil, pixurile fara mecanism sunt intotdeauna alegera cea mai simpla! Faber-Castell, Artline, Stabilo, Pelican, Schneider, Pilot sunt doar cateva recomandari! Tot aici gasesti si pix cu snur elastic si suport/pix de ghiseu, ideal pt institutiile care lucreaza cu publicul/banci.

    Alege sa lucrezi cu profesionisti! Alege Viamond.ro!

  • Pixuri cu mecanism

    Cauti pixuri ieftine dar de calitate? La Viamond.ro gasesti tot ce ai nevoie in materie de instrumente de scris.

    Viziteaza capitolul Pixuri cu mecanism si alege pixul potrivit nevoilor tale, de la producatori de top precum: Schneider, Rotring, Faber-Castell, Penac, etc!

    Din plastic, colorate, argintii sau cu accesorii cromate, multifunctionale sau 3 in 1, pixurile cu mecanism - ideale pentru birou/scoala, evenimente!

    Cele mai populare produse sunt:  Schnider K15, pixul multifunctional de lux Penac in culori elegante si etui din piele cu cutie cadou sau setul Senator stilou+pix!        

    O echipa profesionista iti sta la dispozitie si a pregatit pentru tine cele mai bune oferte in materie de pixuri fara mecanism.

  • Pixuri cu gel

    Pixul cu gel este ideal pentru scrierea zilnica la birou, la scoala sau acasa ! Prevazut cu capac sau mina retractabila, transparent sau in culori atractive, Viamond.ro comercializeaza o gama variata de pixuri Schneider, Epene, Penac, Pelikan, Herlitz!

    Viamond.ro -  magazinul online cu preturi fara concurenta. Aici gasesti cele mai tari oferte la pixuri cu gel, instrumente de scris dar si alte articole de birotica si papetarie!

     

  • Rollere si linere

    Viamond.ro iti ofera o paleta bogata de instrumente de scris pentru orice pretentie si orice buzunar! Viziteaza capitolul Rollere si linere si descopera cele mai bune oferte la preturi de exceptie! Scrie, sterge si rescrie cu rollerul Pilot Frixion 0,5 sau 0,7 mm! Tot de aici mai poti comanda online si roller Schneider cu cerneala, cartus sau varf cu bila!

    Pentru un scris usor, incearca fineliner-ul Artline, Pelikan, Stabilo,  Senator, Rotring, Penac sau Faber-Castell!

    Viamond.ro - tot ce ai nevoie in materie de instrumente de scris la preturi fara concurenta!

     

     

  • Stilouri

    Viamond.ro - magazinul tau online preferat pentru instrumente de scris si corectoare iti pune la dispozitie o paleta diversificata de stilouri. Cu un design clasic sau modern, in culori discrete sau intense, stiloul este alegerea potrivita atunci cand se doreste un scris caligrafic.

    Stilouri Schneider, Pelikan, OnLine sunt stilouri de calitate, cu garantie de pana la 5 ani!

    Pentru stilouri de lux sau alte accesorii, nu uita sa vizitezi celalte capitole: Instrumente de scris lux Parker, Waterman, Instrumente de scris lux Pelikan, Instrumente de scris lux Diplomat, Insreumente de scris lux Faber-Castell, etc.!

  • Instrumente de scris lux Parker, Waterman

    Pentru un cadou de exceptie, alege instrumente de scris de lux de la cea mai cunoscuta marca in materie de stilouri si accesorii de lux: Parker! Parker este un brand cu traditie ce mentine o linie clasica si eleganta a instrumentelor de scris prin gama Parker Sonnet, Parker IM dar si un brand care redefineste practic placerea scrisului surprinzand prin formele sofisticate si originale din gama Parker Urban. Confectionate din materiale de cea mai buna calitate, placate cu aur, cu rodiu sau cromate, Parker Premier este o confirmare a finetii, a elegantei, a calitatii si a rezistentei in timp. Persoanelor practice, aflate mereu in viteza, le recomandam gamele cele mai populare Parker Jotter si Parker Vector, cu instrumente simple, practice, confortabile si usor de folosit.

    Celor si mai pretentiosi le recomandam setul Deluxe Hemisphere de la renumitul brand francez Waterman. Gama Waterman Edson poarta numele fondatorului companiei si include instrumente cu un design si o tehnologie de executie speciala. Acestea sunt instrumente de scris pretioase si exclusiviste ce pot conferi nota finala de distinctie oricarei tinute si personalitati. 

    Comanda online la Viamond.ro instrumente de scis de lux la preturi fara concurenta!

     

  • Creioane mecanice, rezerve si creioane

    Viamond.ro a dedicat un capitol intreg pentru creioane mecanice, rezerve, creioane pentru a putea alege cu usurinta din sute de produse propuse de noi. Fie ca este un model simplu sau creion grafit cu radiera si capac, frumos colorat sau cu puncte Grip si straluciri elegante precum creionul grafit Faber-Castell, creionul este o alegere potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti.

    Pentru un creion cu o durata mai mare de viata, incerca creioanele mecanice Rotring, Faber-Castell, Schneider, Artline, ideale pentru scris, desen sau schite!

    Viamond.ro iti ofera creioane mecanice, rezerve, creioane dar si servicii de calitate, la preturi fara concurenta!

     

  • Markere, permanent markere, markere vopsea

    Pentru un scris permanent, alege un marker permanent pus la dispozitie de Viamond.ro! Pentru orice suprafata: sticla, hartie, lemn sau masa plastica, cu varful gros, rotund, subtire pentru suprafete fine (CD/DVD), permanent marker-ul este ideal atunci cand iti doresti sa notezi/scri un mesaj care sa reziste in timp. Branduri de top s-au angajat sa creeze markerul permanent universal si ti le oferim si noi acum pe Viamond.ro: Marker permanent Faber-Castell marker permanent Schneider, permenent marker Artline, Edding, Centropen marker vopsea, etc. 

    Alege sa lucrezi cu profesionisti, alege Viamond.ro! Iti oferim cel mai bun raport calitate-pret din mediul online!

  • Textmarkere

    Evidentiaza esentialul dintr-un text cu ajutorul unui textmarker Faber Castell, Artline, Pelikan, Schneider sau Stabilo.

    Textmarkere de calitate la preturi acceptabile gasesti pe viamond.ro! Disponibile intr-o varietate de forme si culori, cu cerneala, fluorescente sau cu varful lat, textemarkerele pot fi de un real folos la birou sau chiar la scoala, pe un contract, schita sau proiect.

    Nu uita sa vizitezi si celelalte capitole: Pixuri fara mecanism, Pixuri cu mecanism, Stilouri, Rollere si Linere, etc. Alege instrumentele de scris preferate si plaseaza o comanda online!

  • Radiere

    Intra pe Viamond.ro si comanda online radiere din plastic sau cauciuc la cele mai bune preturi! Sute de produse simple, cu capac sau frumos colorate, de la producatori precum: Faber-Castell, Westcott, Rotring, Herlitz, Pelikan, Mercur, Penac, etc, asteapta sa isi gaseasca utilitatea in spatiul tau de lucru!

    Viamond.ro - produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta!

  • Corectoare

    Orice scris poate fi modificat daca se folosesc corectoare de calitate! Viamond.ro iti ofera o gama variata de corectoare sub diferite forme.

    Incearca fluidul corector Pelikan, Kores, Optima, banda corectoare in dispenser sau roll-on Epene, Edding, Pentel, Donau, stiloul corector Optima, creionul corector Edding si repara orice greseala!

    Corectoare de calitate la preturi fara concurenta numai pe Viamond.ro!

  • Ascutitori

     La Viamond.ro poti comanda diferite tipuri de ascutitori precum: ascutitoare plastic simpla/dubla Artiglio, Faber-Castell, ascutitoare metalica Foska, ascutitoare cu container Westcott, ascutitoare mecanica/electrica M+R, etc.

    Viziteaza magazinul nostru online si descopera si celalte produse de birotica si papetarie! Oferim cele mai mai bune preturi, servicii de calitate, livrare rapida si in siguranta!

  • Desen tehnic

    Marker desen tehnic Artline, stilou caligrafic Rotring, stilou/trusa Rotring isograph, teu plastic/aluminiu/profesional Aristo, planseta desen profesionala A3, A2, A1 si geanta rigida/textila pentru transport planseta, divizor rotring Isis, scarar Rotring, sablon tehnic sunt doar cateva din articolele de desen tehnic pe care le poti comanda online la Viamond.ro.

    Te asteptam cu o gama variata de produse pentru desen tehnic, instrumente de scris si corectoare dar si alte articole de birotica si papetarie. Foloseste filtrele din stanga paginii si alege produsul dorit! Comanda online la Viamond.ro si profita de ofertele noastre!

     

  • Rezerve pentru instrumente de scris, tus

    Nu scoate din uz instrumentele de scris reincarcabile, ci comanda online pe Viamond.ro rezerve pentru instrumente de scris ieftine! Rezerva tip Parker, Rezerva tip Schneider, rezerva Penac, rezerva cu gel, rezerva roller Stabilo, Waterman, toate acestea asteapta sa prelungeasca viata instrumentelor de scris!

    Alege sa economisesti, alege sa protejezi mediul, alege Viamond.ro! O echipa profesionista iti sta la dispozitie gata oricand sa te indrume catre cele mai practice solutii!

  • Instrumente de scris lux Pelikan

    Pentru un cadou de exceptie, creat special pentru a inspira, viziteaza capitolul Instrumente de scris lux Pelikan si alege: Pelikan Editii Speciale, Pelikan Souveraen, Pelican Marakesh, Pelikan Travaller, Pelikan Excellence sau Pelican Seria 150-215.

    Instrumente de scris de lux Pelikan isi regasesc cu usurinta admiratori atat printre cunoscatori si pasionati de perfectiune prin gamele cu editie limitata (Lighthouse of Alexandria, Hanging Gardens of Babylon, Maki-E Koi, etc), cat si printre utilizatorii obisnuiti care doresc un pix practic cu un design special, un roller, un istrument de scris de ultima generatie.

    Comanda online la Viamond.ro instrumente de scris de lux si primesti livrare rapida si in siguranta in orice punct al tarii. In plus, pentru comenzile ce depasesc suma de 299 lei asiguram transport gratuit in toata Romania.

  • Instrumente de scris lux Diplomat

    Instrumente de scris lux Diplomat – calitate si traditie germana inca din anul 1922.

    Punand accentul in primul rand pe calitate dar cu un spirit inovativ, brandul Diplomat este in prezent un producator de top al instrumetelor de scris premium, cu o gama bine echilibrata.

    Cu finisaje de inalta calitate, placate cu metale pretioase, stiloul Diplomat, pixul Diplomat asigura un stil elegant, un echilibru perfect, confort si excelenta in scris. Gamele Diplomat Excellence, Diplomat Equipment, Diplomat Traveller, Diplomat Esteem dar si cutia din lemn pentru instrumente cu calimara Diplomat sau etiul din piele Diplomat asteapta sa fie descoperite fiind un cadou de exceptie atat pentru tine cat si pentru parteneri/colaboratori.

    Economiseste timp, bani si energie, comanda online produse de la branduri de top numai pe Viamond.ro! Garantam nu doar calitatea produselor ci si a serviciilor.

  • Instrumente de scris de lux faber-castell

    Instrumente de scris de lux faber-castell

  • Pasteluri

    Creioanele Ulei Pastel Faber-Castel – pentru profesionisti si pasionatii de…culoare!

    Incearca Creioanele Ulei Pastel Faber-Castell disponibile in 12/24/36 de culori. Sunt culori permanante, de inalta calitate, ideale pentru diferite tehnici artistice! Usor de aplicat, usor de dizolvat! Acum si usor de comandat!

    Viamond.ro – produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta!

  • Creioane colorate acuarela profesionale - albrecht durer

    Viamond.ro iti ofera Creioane colorate acuarela profesionale - albrecht durer la preturi fara concurenta!

  • Marker cu pensula pitt

    Proiectele de calitate cer a fi efectuate cu produse de calitate!

    Viamond.ro recomanda Marker-ul Pitt Artist Faber-Castell pentru cele mai reusite proiecte/desene/schite! Marker-ul Faber-Castell Pitt Artist cu varf tip pensula este disponibil in 58 de nuante, are cerneala rezistenta la lumina, PH neutru si pigmenti de cea mai buna calitate. Varful de tip pensula garanteaza flexibilitate maxima si un nivel optim al fluxului de cerneala.

    Te asteptam cu drag, cu o oferta bogata de instrumente de scris si accesorii pentru artisti!

  • Accesorii speciale pentru artisti

    Radiera creion Perfection Faber-Castell, Radiera tip creion pentru carbune Faber-Castell, cutie apa verde Click&Go, smirghel Faber-Castell, ascutitoare mina creion 2-3.15 mm Fabber-Castell, etc, asteapta sa fie achizitionate si sa te ajute sa realizezi cele mai spectaculoase proiecte!

    Completeaza-ti kitul profesional cu Accesorii speciale pentru artisti Faber-Castell!

    Viamond.ro - calitate, diversitate, seriozitate, preturi adecvate!

     

     

  • Marker cu pensula pitt - seturi manga

    Cauti instrumente de scris pentru arta moderna? Intra pe Viamond.ro si descopera cea mai buna oferta! Aici vei gasi capitole intregi dedicate artistilor!

    In aceasta sectiune iti propunem Marker cu pensula pitt – seturi Manga. Pitt Artist Pen Manga Faber-Castell set de 4, 6 sau 8 culori, la cel mai bun pret!

    Nu ezita! Comanda online Marker cu pensula pitt si alte instrumente de scris si profita de ofertele noastre!

  • Creioane grafit cu si fara lemn

    Creion grafit fara lemn gros 2B/4B/6B/9B pitt monochrome Faber-Castell.

    Iubim arta, iubim artistii, iubim pasionatii de arta si instrumente de scris! Din acest motiv iti punem la la dispozitie instrumente de scris si seturi/accesorii artisti de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi.

    Viamond.ro -  partenerul tau de nadejde care te sustine sa realizezi cele mai bune proiecte!

  • Creioane colorate profesionale - polychromos

    Creioane colorate Polychromos 24/36/60 culori.

    Creioane colorate de cea mai inalta calitate, destinate artistilor. Calitatea deosebita a pigmentilor garanteaza stabilitatea culorii la lumina, precum si intensitatea acestora. Grosimea minei de 3.8 mm. Mina moale, pe baza de ceara de plumb, rezistenta la apa nu se imprastie pe suprafete.

    Nu uita sa vizitezi si celalte capitole dedicate artistilor si sa alegi produsele tale preferate! Echipa Viamond.ro te va indruma catre cele mai bune solutii!

     

     

  • Seturi speciale pentru desen

    Un desen special necesita un creion special! Achizitionati Set design creion grafit Castell 9000 sau set pitt monochrome grafit+carbune+pastel marca Faber-Castell si realizeaza cele mai spectaculoase desene!

    Viamond.ro sustine arta, sustine artistii si le ofera cele mai bune preturi!

  • Seturi exclusive pentru desen

    Completeaza-ti seturile de desen profesionale cu seturile exclusive pentru desen marca Faber-Castell!

    Viamond.ro iti propune cutie lemn Albrecht Durer design nou 48 buc, cutie lemn art&graphic Compendium Faber Castell, cutie lemn polychromos desen nou 72/120 buc, cutie lemn acuarela Albrecht Durer, cutie lemn pitt monochrome Faber-Castell, etc. la cele mai bune preturi!

    Nu ezita! Plaseaza o comanda online si beneficiaza de ofertele noastre! Livrare in cel mai scurt timp!

     

     

  • Creioane graphite aquarelle

    Creioanele graphite aquarelle Faber-Castell sunt creioane grafit solubile in apa, de cea mai inalta calitate, dedicate in special artistilor pentru schite ale viitoarelor desene in acuarela.

    Creionul graphite aquarelle Faber-Castell este disponibil in 3 grade de tarie mina HB, 4B, 8B si este foarte rezistent la rupere.

    Comanda online pe Viamond.ro produse de calitate pentru desen, arta, artisti si beneficiaza de ofertele noastre!

     

  • Pasteluri profesionale - polychromos

    Da un plus de valoare creatiilor tale, rezistenta in timp si stabilitate a culorii, folosind pasteluri profesionale polychromos de cea mai buna calitate!

    Comanda online pe Viamond.ro creioane pastel 12/24/36 culori polychromos Faber-Castell si da viata celor mai marete idei! Creioane polychromos Faber-Castell de calitate, pentru artisti.

  • Gelatos

    Cauti produse pentru pictura moderne, de calitate, pe care sa le poti folosi pe mai multe suprafete? Incearca Gelatos - batoane de pigment acid-free care aluneca usor pe suprafata de lucru (panza, hartie, lemn) si au acoperire foarte buna.

    Pentru tehnici noi de mixed media se pot combina cu Art Grip Aquarelle si cu markerele Pitt Artist Pen.

    Comanda online la Viamond.ro gelatos - un produs deosebit la un pret mic!

  • Pitt monochrome - carbune pentru desen

    Cautati carbune pentru desen? Opteaza pentru un carbune natural Pitt Monochrome Faber-Castell de calitate, pus la dispozitie de magazinul nostru online.

    Vizitati Viamond.ro si alege din sute de produse dedicate artistilor, pe cele potrivite nevoilor si bugetului tau!

     

  • Creioane colorate art grip si art grip aquarelle

    Creioane colorate Aquarelle Art Grip – sunt creioane colorate cu mici puncte de masaj antialunecare, perfect solubile in apa. Calitatea deosebita a pigmentilor garanteaza stabilitatea culorii la lumina, precum si intensitatea acestora.

    Comanda online pe Viamond.ro creioane colorate art grip si art grip aquarelle - creioane colorate de cea mai inalta calitate, destinate artistilor.

     

     

     

  • Pitt monochrome - creioane

    Realizezi picturi pe suprafete mari sau vrei sa redai cat mai fidel detaliile unei imagini? Foloseste produse speciale de cea mai inalta calitate, marca Faber-Castell. Cu ajutorul unui Creion Pitt Monochrome Alb Mediu Faber-Castell sau cu setul Pitt Umer+Maro+Sepia Faber-Castell poti realiza cele mai spectaculoase imagini!

    Viamond.ro - produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta!

  • Creiane grafit si speciale

    Pentru scris, desene, schite dar si pentru suprafete lucioase sau moi (sticla, piele, plastic, metal) incearca creionul grafit si creionul cerat 2253 Faber-Castell!

    Pentru alte accesorii pentru artisti dar si instrumente de scris, viziteaza viamond.ro! Garantam produse si servicii de calitate!

     

  • Creioane pastel pitt

    Completeaza in mod ideal setul de pasteluri cu Creioane Pastel Pitt Faber-Castell! Disponibile pe Viamond.ro in seturi de 12, 24, 36 sau 60 de culori.

    Talentul si inspiratia de la voi, instrumentele de la noi! Comanda online si beneficiaza de cele mai bune oferte!

pe pagină
Se afişează 2917-2952 din 3003 articole
Se afişează 2917-2952 din 3003 articole
Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass 07/08/2019 17:14:42

Pixul Parker Jotter Premium, care a scris istorie, printre produsele recomandate de OfficeClass

Chiar daca traim in era internetului, in care toata comunicarea are loc online, pixul si hartia nu vor disparea niciodata, din mai multe motive. In primul rand, un document scris, eventual si semnat si stampilat, da senzatia de "oficial". In al doilea rand, o scrisoare, fie ca vorbim de una de intentie sau de dragoste, este mult mai personala atunci cand este redactata de mana. Nu in ultimul rand, sa ne amintim cu totii proverbul latin "Verba volant, scripta manent" (Vorbele zboara, scrisul ramane). Din cate se pare, acest dicton ar fi fost rostit prima data de Caius Titus in Senatul roman si sta la baza infaptuirii contractelor, asa cum le stim noi astazi. Tocmai din acest motiv,...

Vezi mai mult
OfficeClass, magazinul preferat al laptop-ului tau 26/07/2019 15:49:52

OfficeClass, magazinul preferat al laptop-ului tau

OfficeClass este magazinul tau online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania, iar de-a lungul timpului ne-am remarcat prin dulapurile, fisetele si vestiarele metalice de calitate superioara pe care ti le-am oferit. Totusi, oferta noastra este mult mai larga de atat, iar, cu fiecare articol de blog pe care il redactam pentru site-ul nostru, incercam sa iti prezentam o noua subcategorie de produse pe care le poti achizitiona de la noi. Astazi, vei afla de ce OfficeClass este magazinul preferat al laptop-ului, tabletei si smartphone-ului tau! In panoplia noastra, se regasesc nu doar articole de papetarie si birotica sau mobila de birou, ci si instrumente de scris si...

Vezi mai mult