Producători

Oferte speciale

Ghiozdane ieftine. 3 modele pe care nu le poti rata!
Postat de         0Comentarii
Ghiozdane ieftine. 3 modele pe care nu le poti rata!

Chiar daca inca ne aflam in sezonul estival, poti comanda de acum lucrurile de care va avea nevoie micutul tau la scoala. In aceasta perioada le poti gasi la un pret foarte avantajos, asa ca poti profita de moment pentru a te asigura ca prichindelului tau nu ii va lipsi nimic atunci cand va incepe un nou an scolar.


De exemplu, poti achizitiona de pe site-ul nostru ghiozdane ieftine. Acestea sunt indispensabile pentru orice elev, deoarece, cu ajutorul lor, pot fi transportate cartile, caietele, pixurile si tot ce mai este necesar intr-o zi obisnuita la scoala. Este important sa alegi un model care sa aiba macar un compartiment principal, dar si unul sau multe buzunare, pentru ca cel mic sa isi poata organiza eficient lucrurile.


De asemenea, este esential ca un ghiozdan sa fie realizat din materiale de calitate, rezistente si impermeabile, pentru ca prichindelul tau sa nu se confrunte cu surprize neplacute Cu siguranta nu iti doresti ca, in drum spre scoala, sa fie nevoit sa isi care ghiozdanul in mana, deoarece i s-a rupt pe drum, sau sa i se ude cartile, in urma unei zile ploioase.


Iata cateva ghiozdane ieftine, dar de calitate, pe care le poti comanda de pe site-ul nostru!


1. Ghiozdan Basic Negru Faber - Castell


Acesta este un model clasic, de dimensiunile 40x30,5x19 cm. Este versatil, asa ca poate fi purtat la scoala sau la liceu, la plimbare, dar si in timpul drumetiilor, si este creat dintr-un material impermeabil, astfel incat sa fie protejate toate lucrurile depozitate in el.
In plus, ghiozdanul are doua compartimente, un buzunar frontal si bretele solide, usor ajustabile dupa nevoile copilasului tau. Acest model este prevazut cu un sistem de inchidere prin fermoar si este disponibil in culorile negru, rosu si verde.
Comanda-l acum la pretul uimitor de 50,51 de Lei!


2. Rucsac cu un compartiment Jeans Eiffel Tower


Daca esti in cautarea unor ghiozdane ieftine, trebuie sa iei in calcul si acest model care are dimensiunile 40x26x14 cm. Detine un compartiment principal care se inchide cu snur si catarame si un buzunar frontal care se inchide prin fermoar. Rucsacul mai are doua buzunare din denim pe laterale, ideale pentru transportarea sticlelor de apa.
Despre acest model mai trebuie sa stii ca are bretele ajustabile si ca poate fi achizitionat la pretul de 51,82 de Lei.


3. Rucsac Grip Melange Albastru Faber - Castell


Atunci cand studiezi gama de ghiozdane ieftine, trebuie sa analizezi si acest model cu dimensiunile 35x42x12cm. Are un logo frontal din metal si este foarte bine compartimentat atat in exterior, cat si in interior.
De asemenea, ghiozdanul are un loc destinat pentru casti, se inchide prin fermoar si are bretele ajustabile. Este confectionat dintr-un material rezistent si impermeabil, de calitate superioara, si este disponibil in culorile albastru, gri si lila. Acest model Faber- Castell poate fi achizitionat de pe site-ul nostru la pretul de 93,81 de Lei.


Daca inca nu te-ai decis ce ghiozdan sa alegi, te invitam sa descoperi intreaga colectie OfficeClass. Ti-am pregatit multe modele interesante la preturi avantajoase, astfel incat sa gasesti rucsacul potrivit pentru copilasul tau!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii