Producători

Scaunele de la OfficeClass te vor ajuta sa iti gasesti locul la birou!
Postat de     12-11-2019    0Comentarii
Scaunele de la OfficeClass te vor ajuta sa iti gasesti locul la birou!

La OfficeClass, consideram ca rolul unui magazin online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nu este doar de a furniza o gama diversificata de produse de cea mai buna calitate. In schimb, credem ca scopul nostru este acela de a ne ajuta clientii sa isi desfasoare activitatea intr-un mod mai usor si mai placut.

Cu alte cuvinte, fie ca vorbim despre persoane fizice sau persoane juridice, trebuie sa le ajutam sa isi eficientizeze munca in toate aspectele sale. Tocmai din acest motiv, avem atat produse de birou, cat si dulapuri ori fisete, consumabile, articole de protocol si curatenie, dar si rechizite pentru copii sau cadouri funny care sa te ajute sa iti descretesti fruntea pentru cateva minute, in timpul programului.

In acest articol, vom vorbi insa despre categoria Scaune de pe site-ul OfficeClass pentru ca da, avem si asa ceva - chiar ne-am gandit la toate aspectele! Daca ai un job care poate fi catalogat drept "normal", inseamna ca si tu petreci cel putin 8 ore pe zi asezat la un birou, in fata unui laptop sau a unui calculator.

Nici nu iti dai seama ce efect are acest lucru asupra coloanei tale vertebrale si asupra starii tale generale de sanatate, atat fizica, dar si psihica. Practic, daca includem weekend-urile si concediile, in care se presupune ca esti mai mobil, ajungem la concluzia ca iti petreci cel putin un sfert din viata asezat la scaunul de birou. Trist, nu?

In aceste conditii, pentru ca ne preocupa toate aspectele care tin de viata ta profesionala, ti-am pregatit unele dintre cele mai bune scaune pentru birou pe care le poti gasi pe piata din Romania. O proportie ingrijoratoare din angajati, inclusiv cei foarte tineri, sufera de probleme cu coloana sau de postura, din cauza pozitiei neingrijite sau obositoare in care petrec ore in sir, uneori si fara sa isi dea seama. Multi dintre acestia ajung chiar sa manance in picioare sau sa ia pauze de 5-10 minute la fiecare ora, pentru a-si dezmorti corpul.

Oferta noastra - de la scaune cu masuta, la fotolii de director

Prin urmare, ai nevoie de un scaun care sa indeplineasca anumite conditii de bun simt. In primul rand, acesta trebuie sa fie ajustabil pe toate directiile, pentru ca tu sa il poti seta exact in pozitia dorita. Vorbim atat despre inaltime, cat si despre inclinatie, rabatarea sau nu a spatarului etc. In al doilea rand, este nevoie ca scaunul, pe care petreci poate mai multe ore decat in pat, sa se muleze formei corpului tau, astfel incat sa nu fie nevoie de mici ajustari de fiecare data cand te reasezi.

Scaunele de birou din oferta noastra au preturi intre 55 de lei si 2.855 de lei, provin de la brandurile Fellowes si Office Products si sunt disponibile intr-o multitudine de culori, de la negru, bleumarin si maro (office), la nuante mai fistichii, precum galben, verde, cyan sau turcoaz. Prin urmare, consulta acum oferta noastra si alege fie scaune de plastic, cu sau fara cotiere ori masute, fie veritabile fotolii de director, pe roti. Pentru binele tau si al spatelui tau, iti oferim si suporturi cu plasa.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii