Producători

Ce detectoare/testere si numaratoare de bancnote gasesti in oferta noastra?
Postat de     08-10-2019    0Comentarii
Ce detectoare/testere si numaratoare de bancnote gasesti in oferta noastra?

Indiferent de domeniul de activitate, una dintre principalele griji ale oricarei firme este sa nu piarda bani. Tinand cont de cat de greu fac profit companiile, mai ales cele aflate la inceput de drum, este esential ca aceasta balanta sa nu fie destabilizata de anumite greseli. Ne referim aici la acceptarea unor bancnote false, in cazul bancilor, sau la oferirea unei sume gresite drept rest, in cazul supermarket-urilor si magazinelor de cartier. Pentru ca aceste erori sa nu afecteze bugetul business-ului tau, iti recomandam dispozitivele din categoria "Detectoare, testere si numaratoare de bancnote" de pe site-ul nostru.

Asa cum te-am obisnuit deja, la OfficeClass iti punem la dispozitie numeroase produse de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou, de la topuri de hartie si fisete metalice, la distrugatoare de documente si numaratoare de bancnote. Acestea din urma provin exclusiv de la producatori renumiti la nivel international, printre care Schneider, Wallner si Safescan. Ultimul nume sintetizeaza cel mai bine scopul acestor aparate specializate: acela de a se asigura ca nu finantele tale sunt in regula si nu sunt destabilizate de anumite erori, fie ele intentionate sau pur si simplu umane.

Iata, in continuare, unele dintre cele mai apreciate produse din categoria "Detectoare, testere si numaratoare de bancnote" de la OfficeClass:

1. Numaratoare de bancnote si monetar Safescan 2210 - pret 1.700,31 de lei

Aceasta numaratoare este una rapida, sigura si eficienta, cu detectare pe baza de raze UV. Ea poate numara pana la 1.000 de bancnote pe minut, afisand rezultatul pe ecranul LCD. Dispozitivul poate verifica toate tipurile de monede. In momentul detectarii unei bancnote false, sistemul avansat de verificare si avertizare lanseaza o alarma si opreste masinaria. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care una dintre bancnote are alta dimensiune decat cea obisnuita. Numaratoarea este prevazuta cu husa pentru protectie impotriva prafului si kit de curatare si service, fiind acoperita de o garantie de 3 ani. Dimensiunile acestei numaratori sunt de 320 x 285 x 204 milimetri.

2. Tester (detector) bancnote false Wallner DL102 - pret 106,07 lei (o reducere de 14,46 de lei fata de pretul initial de 120,53 de lei)

Acest tester de bancnote false foloseste o lampa cu ultraviolet de 6 wati, pentru verificarea elementelor fluorescente. In plus, aparatul este echipat cu un scut de protectie a ochilor operatorului, impotriva razelor UV. Dimensiunile testerului sunt de 240 x 125 x 70 de milimetri.

3. Sertar pentru bani Safescan LD-4141 - pret 401,71 de lei

Acest sertar este dotat cu 8 compartimente pentru monezi si 4 pentru bancnote, dar si un lacas de securizare pentru bancnote mari. Sertarul, de tip Low, poate fi deschis de 500.000 de ori, o cifra uriasa care, practic, te asigura de o utilizare nelimitata.

Detectoarele (testerele) si numaratoarele de bancnote sunt incluse in randul Tehnicii de birou si accesorii IT, din care mai fac parte si urmatoarele:

- distrugatoare documente, trimmere pentru hartie, ghilotine pentru hartie;

- aparate de indosariat, pentru laminat si lacuit UV, pentru biguit si microperforat, de faltuit, de taiat carti de vizita, pentru gaurit si perforat;

- prese pentru transfer termic si consumabile sublimare;

- calculatoare de birou;

- masini de stantat la cald si accesorii etc.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii