Urmareste comanda Urgent Cargus

Detergenti

Detergenti. Lucrul la birou este mult mai placut intr-un spatiu curat, parfumat si bine aerisit. In aceasta categorie va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru un birou curat: detergenti pardoseala, geamuri, bai, wc, dezinfectanti, detergenti geamuri, detergenti vase, spray mobila, odorizante. Nu ezitati! Vizualizati ofertele noastre pen...

Detergenti. Lucrul la birou este mult mai placut intr-un spatiu curat, parfumat si bine aerisit. In aceasta categorie va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru un birou curat: detergenti pardoseala, geamuri, bai, wc, dezinfectanti, detergenti geamuri, detergenti vase, spray mobila, odorizante. Nu ezitati! Vizualizati ofertele noastre pentru detergenti solizi, lichizi, spuma sau spray cu nivel de actiune si parfum diferit si alegeti produsele preferate!

Comandati online la officeclass.ro detergenti, sapun lichid, solid, dispensere, articole pentru curatenie si protocol impreuna cu restul necesarului de birou si profitati de ofertele noastre!

Officeclass.ro – diversificat, simplu, rapid!

Mai multe

Detergenti

pe pagină
Se afişează 1-30 din 178 articole
Se afişează 1-30 din 178 articole