Rechizite, articole scolare si jucarii

Desi Viamond.ro se adreseaza cu precadere profesionistilor din firme si companii, nu ne-am gandit nicio clipa sa ii excludem pe copii din ecuatie, mai ales tinand cont ca acestia sunt mari consumatori de produse de papetarie! Asadar, am pregatit pentru micutul tau o gama larga de rechizite, articole scolare si jucarii, la cele mai bune preturi!

...

Desi Viamond.ro se adreseaza cu precadere profesionistilor din firme si companii, nu ne-am gandit nicio clipa sa ii excludem pe copii din ecuatie, mai ales tinand cont ca acestia sunt mari consumatori de produse de papetarie! Asadar, am pregatit pentru micutul tau o gama larga de rechizite, articole scolare si jucarii, la cele mai bune preturi!

Viamond.ro echipeaza biroul de studiu al micilor scolari cu produse de cea mai buna calitate, de la branduri celebre precum Herlitz, Pelikan, Zipit, Rotring sau Schneider. Gama noastra include: ghiozdane, rucsacuri, caiete, pixuri si truse de geometrie. 

Copiii reprezinta viitorul, iar noi ne dorim sa ii ajutam sa se perfectioneze! Suntem mereu la dispozitia ta cu produse noi, imbunatatindu-ne periodic gama de produse de birotica si papetarie. Comanda acum si beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret si livrari rapide in toata tara!

Mai multe

Rechizite, articole scolare si jucarii

Subcategorii

  • Ghiozdane, rucsacuri si genti de umar

    Viamond.ro este site-ul cu cele mai avantajoase preturi la ghiozdane pentru copii!

    In aceasta categorie iti propunem o gama variata de ghiozdane scolare sau de gradinita, rucsacuri si genti de umar pentru copii. Comanda online ghiozdan Herlitz, Nikidom, Zipp..it, simple, frumos colorate sau cu personaje si profita de ofertele noastre.

    Nu ocoli nici celelate articole scolare:penare si huse, caiete, pixuri stilouri! 

    Viamond.ro - pentru tot ce ai nevoie in materie de birotica si papetarie pentru firme/companii sau biroul celor mici.

  • Penare si huse

    Copilului tau ii este greu sa se desparta la scoala de personajele lui preferate? Un penar sau husa cu prietenii lui favoriti te poate salva din impas.

    Comanda online la Viamond.ro penare si huse simple, colorate, cu personaje, echipate, neechipate etc. si beneficiaza de cele mai bune oferte! Fie ca optezi pentru un penar cu fermoar, un necessaire, penar Nikidom roller, penar cu fermoare Zipp..it Monster, etui instrumente de scris Faber-Castell, etc., la noi cu siguranta vei gasi produsl dorit la cel mai bun pret!

    Completeaza necesarul celui mic si cu alte rechizite scolare: ghiozdane, caiete, pixuri, stilouri, etc.!

    Te asteptam cu drag, cu o oferta vasta si produse de calitate!

  • Caiete, blocuri desen, caiete tip, coperti

    Nu mai pierde timpul cautand prin magazin caiete si alte rechizite scolare! Viamond.ro iti ofera, la doar un click distanta, sute de modele de caiete scolare, coperti si blocuri de desen cu cele mai bune preturi!

    Comanda online vocabular, caiete tip I si II, caiet de matematica, caiet dictando, caiete de geografie, biologie, muzica, simple, cu spira, cu grosimi si formate diferite, etc, la cel mai bun raport calitat/pret! Acceasi calitate la preturi mici o gasesti si la coperti, caiete sau carti, invelitori Herlitz sau Donau.

    Viziteaza site-ul nostru impreuna cu copilul tau si alegeti modelul preferat de caiete, coperti, penare, ghiozdane si alte rechizite scolare! O echipa profesionista le va expedia in cel mai scurt timp!

  • Pixuri fara mecanism

    Cauti pentru cel mic un pix bun la un pret rezonabil?

    Ai ajuns unde trebuie! Viamond.ro iti ofera o paleta larga de pixuri pentru copii fara mecanism la cele mai mici preturi!

    Fie ca este vorba de pix scolar de unica folosita sau cu rezerve, pix cu guma, pix in culori neon, pixurile fara mecanism sunt intotdeauna alegera cea mai simpla! Schneider, Noki, Carioca, Stabilo sunt doar cateva recomandari!

    Comandati online la Viamond.ro pixuri scolare impreuna cu alte rechizite scolare si scapa de corvoada alergatului prin magazine! Livrare rapida!

  • Pixuri cu mecanism

    Cauti pentru micutul tau un pix ieftin dar de calitate? La Viamond.ro gasesti tot ce ai nevoie in materie de instrumente de scris pentru copii si adulti!

    Viziteaza capitolul Pixuri cu mecanism pentru copii si alege pixul potrivit nevoilor celui mic, de la producatori de top precum: Schneider, Rotring, Herlitz, Carioca, etc!

    Fie ca sunt din plastic, colorate, argintii sau cu accesorii cromate, multifunctionale, 3 in 1 sau cu diverse figurine, pixurile haioase cu mecanism sunt ideale pentru scoala sau birou!

    Nu ezita! Comanda online la Viamond.ro pixuri scolare cu mecanism impreuna cu alte rechizite si profitati de ofertele cu pret redus!

  • Pixuri cu gel

    Pixul cu gel este ideal pentru scrierea zilnica la scoala, acasa sau la birou! Prevazut cu capac sau mina retractabila, transparent sau in culori atractive, Viamond.ro comercializeaza o gama variata de pixuri pentru copii Bic Herlitz, Senator!

    Atunci cand ai nevoie de un pix scolar ieftin si de calitate, alege Viamond.ro!

  • Rollere si linere

    Viziteaza capitolul Rollere si linere pentru copii si descopera cele mai bune oferte la preturi de exceptie!

    Scrie, sterge si rescrie cu rollerul Pilot Frixion 0,5 sau 0,7 mm! Tot de aici mai poti comanda online si roller Schneider cu cerneala, cartus sau varf cu bila ori roller scolar Faber-Castell!

    Pentru un scris usor, iti recomandam fineliner-ul Adel, Stabilo, Senator, sau roller-ul Griffix Pelikan pentru stangaci!

    Viamond.ro – rollere si linnere scolare de calitate, la preturi fara concurenta!

  • Stilouri

    Pentru deprinderea unui scris caligrafic, Viamond.ro iti pune la dispozitie o paleta diversificata de stilouri pentru copii.

    Cu un design clasic sau modern, din plastic sau metal, cu motive florale, football sau diverse figurine, stiloul scolar de la Viamond.ro este o alegere inspirata. Stilouri pentru copii Bic, Schneider, Herlitz, Pelikan, etc. sunt stilouri de calitate, la preturi fara concurenta!

    Cel mai solicitat produs: Set Schneider Easy Pen (stilou+pic+carioca+6 rezerve)

    Viamond.ro – tot ce ai nevoie pentru un scris caligrafic la copii!

  • Creioane mecanice si creioane colorate

    Banalul creion HB cu radiera – un instrument ce face minuni daca este manuit de maini dibace. Fie ca este un model simplu sau creion grafit cu radiera si capac, frumos colorat sau cu puncte Grip si straluciri spectaculoase precum creionul grafit Faber-Castell creionul este o alegere potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti.

    Pentru un creion cu o durata mai mare de viata, incearca creioanele mecanice Rotring ideale pentru scris, desen sau schite!

    Tot in aceasta categorie am inclus si creioanele colorate Herlitz, Carioca, Adel, Alpino si creioanele cerate Pelikan, Stabilo, pentru ca orice desen sa prinda viata!

    Viamond.ro sustine creativitatea celor mici cu creioane de calitate la preturi fara concurenta!

  • Carioci, textmarkere si markere

    Evidentiaza esentialul dintr-un text cu ajutorul unui textmarker Faber Castell, Artline, Pelikan, Schneider sau Stabilo! Disponibile pe Viamond.ro, intr-o varietate de forme si culori, cu cerneala, fluorescente sau cu varful lat, cariocile, markerele sau textmarkerele pot fi de un real folos la scoala, acasa sau la birou pe un desen, schita sau proiect.

    Pentru desene si colorat poti alege din sute de modele popuse de noi, carioci sau markere Carioca.

    Viziteaza magazinul nostru online, alege modelul si cantitatile dorite si comanda online! Viamond.ro - produse si servicii de calitate, livrare rapida si in siguranta!

  • Acuarele, tempera si pensule

    Viamond.ro sustine creativitatea celor mici si va pune la dispozitie o paleta bogata de: acuarele, tempera, pensule sau diverse accesorii (paleta pictor, borcan pictura) de calitate, la cele mai bune preturi.

    Acuarele scolare, tempera Panda, tempera lavabila, seturi de pensule cu varf rotund sau din par de porc, alb de zinc sau guase, de la branduri de top precum Carioca, Alpino, Faber-Castell, Monocolor, Pelikan, etc. sunt doar cateva exemple.

    Viziteaza Viamond.ro, alege modelul si cantitatea dorita si comanda online acuarele, tempera si pensule!

  • Rezerve pentru instrumente de scris

    Nu scoate din uz instrumentele de scris reincarcabile, ci comanda online pe Viamond.ro rezerve pentru instrumente de scris ieftine!  Rezerva Schneider, rezerva cu gel, rezerve stilou Herlitz, rezerve mina creion Rotring de 5,7,9 mm, toate acestea asteapta sa prelungeasca viata instrumentelor de scris!

    Alege sa economisesti, alege sa protejezi mediul, alege Viamond.ro! O echipa profesionista iti sta la dispozitie gata oricand sa te indrume catre cele mai practice solutii!

  • Corectoare

    Orice scris poate fi modificat daca se folosesc corectoare de calitate!

    Incearca fluidul corector Pelikan, banda corectoare in dispenser sau roll-on Kores, pic cu rescriere Carioca, creionul corector A-series, etc. si repara orice greseala!

    Doar pe Viamond.ro gasesti corectoare de calitate la preturi fara concurenta!

  • Adezivi

    Adezivi pentru hartie, lipici cu sclipici Carioca, aracet, lipici solid stick Pelikan, superglue Kores, pastile adezive, sunt doar cateva variante din tipurile de adezive pentru copii comercializate de Viamond.ro.

    Comanda online adezivi impreuna cu alte articole de creatie pentru copii si rechizite scolare si profita de ofertele noastre!

  • Rigle, echere, sabloane si raportoare

    Viamond.ro a luat in calcul toate necesitatile celor mici in materie de birotica si papetarie si iti propune rigle, echere, sabloane si raportoare de la branduri de top, la preturi mici!

    Am inclus in oferta noastra: rigla si echer din plastic/lemn/aluminiu Faber-Castel sau Donau, sabloane si raportoare. Recomandarea noastra: set geometrie Herlitz!

    Nu ezita! Comanda tot ce ai nevoie in materie de rechizite pentru copii de la un singur furnizor! Doar la Viamond.ro gasesti cele mai atractive preturi din mediul online!

  • Compasuri, truse geometrie

    Comanda online pe Viamond.ro compasuri si truse geometrie la cele mai bune preturi!

    Compasul scolar Rotring, Alco, sau trusa geometrie Herlitz, sunt propunerile noastre! Nu uita nici de celelalte capitole: ghiozdane pentru copii, penare, pixuri, etc.!

    Viamond.ro - produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta!

  • Ascutitori

    La Viamond.ro poti comanda online diferite tipuri de ascutitori precum: ascutitoare plastic simpla/dubla Faber-Castell, ascutitoare metalica Herlitz, ascutitoare cu container, etc.

    Viziteaza site-ul nostru si descopera si celelalte produse de birotica, papetarie si mobilier de birou. Comanda intregul necesar pentru birou la Viamond.ro si profita de ofertele noastre!

  • Radiere

    Comanda online la Viamond.ro radiere din plastic sau cauciuc la cele mai bune preturi!

    Sute de modele de radiere, simple, cu capac sau frumos colorate, de la producatori precum: Faber-Castell, Carioca, Donau, Herlitz , etc., asteapta sa le descoperiti!

    Viamond.ro - calitate la preturi mici!

  • Foarfeci

    Incurajam copiii sa isi faca de cap si le oferim foarfeci pentru copii, de buna calitate!

    Foarfeca Apli, Epene, cu lama decorativa sau pentru prescolari sunt doar cateva dintre tipurile de foarfeci selectate de noi. Fie ca optezi pentru o foarfeca cu taiere dreapta, curba sau zig-zag, la noi cu siguranta vei gasi produsul cautat.

    Comanda online la Viamond.ro foarfeci pentru copii, hartie colorata sau alte rechizite scolare si beneficiaza de ofertele noastre!

  • Tablite scolare si accesorii (creta, burete)

    Pentru ca incurajam invatatul prin joc, va propunem tablite de scris magice sau tablita magnetica pentru scris cu marker-ul la preturi extrem de avantajoase.

    Tot in aceasta categorie am inclus si creta alba scolara, burete scolar si creta colorata pentru desen pe asfalt. Te invitam sa accesezi site-ul nostru si sa descoperi intreaga noastra oferta! Nu ocoli nici capitolele table scolare sau rechizite scolare!

    Viamond.ro - produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta!

  • Suporturi de birou si dispensere

    Organizeaza intr-un mod cat mai practic si placut biroul micutului tau, utilizand suporturi de birou pentru copii, de la Viamond.ro! Disponibile intr-o varietate de forme si culori, suporturile si dispenserele comercializate de noi, au cel mai bun raport calitate/pret!

    Viziteaza site-ul nostru, alege produsul dorit si plaseaza o comanda online! Nu uitati sa echipezi suportul de birou cu articole de la celelalte capitole: pixuri, stilouri, ascutitori si alte rechizite scolare!

    Viamond.ro – mereu alaturi de tine cu preturi mici chiar si pentru cei mici!

  • Plastelina

    Plastelina colorata, doua manute dibace si orice idee prinde viata. Incurajeaza copilul sa exploreze lumi nebanuite prin jocul cu plastelina, dezvoltandu-i imaginatia si motricitatea fina a degetelor in acelasi timp!

    Viamond.ro sustine creativitatea copiilor si le pune la dispozitie plastelina colorata, la blister sau galetusa, la preturi mici. Fie ca optezi pentru un blister Foska, Herlitz de 6,12,18, 24 culori, plastelina in culori neon sau cu sclipici, copiii vor fi fericiti ca pot crea ceea ce isi doresc.

    Viamond.ro iti ofera plastelina si suport tehnic pentru micii creatori la cel mai bun raport calitate-pret!

  • Hartie creponata, glase si milimetrica

    Sustine micile proiecte ale copilului tau oferindu-i hartie creponata, hartie glase, hartie milimetrica, de calitate, comercializate de Viamond.ro!

    Doar aici vei gasi cele mai bune oferte pentru hartie milimetrica, ghiozdane, penare, caiete, pixuri si alte rechizite scolare.

    Viamond.ro - o gama variata de produse ce pot fi comandate simplu si rapid!

  • Articole scolare diverse

    Etichete scolare autoadezive Apli, lupa Alco, numaratoare sau betisoare scolare sunt doar cateva dintre produsele ce se ragasesc in capitolul Articole scolare diverse. Pentru o oferta completa la rechizite scolare dar si alte articole de birotica si papetarie viziteaza Viamond.ro, magazinul online cu preturi avantajoase!

    Nu ezita! Plaseaza o comanda online sau telefonic si vei beneficia de cele mai bune oferte la: ghiozdane, penare, caiete, pixuri, etc.! 

    Cumpara inteligent, compara preturile, alege Viamond.ro!

  • Table albe si panouri pluta

    Comanda online pe Viamond.ro tabla alba 30x40 cm pentru scrierea cu marker-ul, impreuna cu alte rechizite scolare: ghiozdane, rucsacuri, caiete, pixuri  si beneficiaza de cele mai bune oferte!

    Livrare gratuita oriunde in tara pentru comenzi de min. 299 Lei!

  • Jucarii, jocuri si articole petrecere

    Party pentru cei mici? Te invitam sa descoperi o gama completa Viamond.ro de articole pentru petrecerea copiilor: lumanari, confeti, coifuri, ghirlande, servetele, pahare si tacamuri colorate si multe, multe baloane.

    Pentru timpul liber al copiilor iti propunem jocuri si jucarii educative: puzzle 3D, papusi, avioane sau jucarii de plus, telescop astronomic, binoclu, microscop, glob pamantesc, joc educativ 50 – 1250 piese, etc.!

    Nu ocoli nici celalte capitole de rechizite scolare, birotica si papetarie si profita de ofertele noastre!

  • Seturi machiaj pentru evenimente

    Pentru o transformare spectaculoasa a celor mici, atunci cand vor sa intre in pielea diferitelor personaje – incearca seturi pentru pictura fata si creioane nonalergenice, de cea mai buna calitate – comercializate de Viamond.ro! In aceasta categorie iti propunem: creion pentru machiaj Alpino diverse culori, individuale sau in set, set machiaj Alpino Carnival, Animal, Fiesta, Princess, spuma machiaj sau set pictura fata Eberhard Faber.

    Viamond.ro – mereu alaturi de tine cu produse de calitate, la cele mai bune preturi!

  • Articole creative pentru copii

    Incurajam creativitatea copiilor, incurajam lucrul manual si incurajam petrecerea timpului liber intr-un mod placut si distractiv!

    Jucati-va, petreceti, distrati-va, dragi copii, cu seturile creative Fischer Tip, seturile de lucru manual creative Pisica, Zana, Fulgi de nea, etc.! Tot aici veti gasi si ustensile Apli pentru lucru manual: perforatoare, coli de spuma cu sclipici sau fluorescente, cutii cu diverse articole creative pentru copii Alpino sau seturi Creativity Faber-Castell!

    Comanda online la Viamond.ro articole creative pentru copii de calitate dar si rechizite scolare si beneficiaza de ofertele noastre!

  • Atlase, carti de colorat si decupat

    Comanda online pe Viamond.ro Atlase, carti de colorat si decupat pentru copii, impreuna cu alte rechizite scolare si beneficiaza de cele mai avantajoase oferte!

    Caiet de colorat cu abtipild, carte de colorat cu pirati, printese, spatiul cosmic sau animalute, etc., toate acestea asteapta sa-i incante pe copii si sa-i transpuna intr-o lume de basm.

    Viamond.ro, magazinul online cu preturi mici, la dispozitia celor mici!

pe pagină
Se afişează 73-108 din 1997 articole
Se afişează 73-108 din 1997 articole
Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul 15/02/2022 10:50:06

Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul

Clasa I este o provocare nu doar pentru prichindeii care pasesc timid pe drumul vietii, ci si pentru parinti. Daca vrei ca micutul sa fie pregatit, arunca un ochi peste lista de rechizite clasa 1 si vezi ce ii lipseste. Ajuta-l pe copil sa mearga pregatit la ore si fara stres, astfel incat sa se concentreze numai pe invatat si joc. Pregatirea ghiozdanului si bifarea intregului necesar pentru desfasurarea orelor si realizarea temelor nu trebuie sa fie un stres in plus, nici pentru tine, nici pentru copilul tau. Officeclass.ro are o gama diversa de rechizite scolare din care iti poti achizitiona intreaga lista de rechizite clasa 1, solicitata de cadrele didactice. Daca vrei ca si copilul...

Vezi mai mult
Comanda-i copilului tau pachetul pentru 04/09/2020 18:47:10

Comanda-i copilului tau pachetul pentru "school from home"!

Comanda-i copilului tau pachetul pentru "school from home" de la OfficeClass! Un nou an scolar va incepe in curand, insa si acesta va fi puternic afectat de pandemia de coronavirus. In consecinta, copiii vor sta mai mult acasa, unde vor avea nevoie de un coltisor al lor, in care sa urmareasca si sa participe la lectiile online, dar si sa isi faca temele. Daca inca nu i-ai amenajat fiului sau fiicei tale un astfel de loc in camera sa, este timpul sa o faci, iar noi iti sarim, ca intotdeauna, in ajutor. OfficeClass.ro iti pune la dispozitie numeroase modele de birouri, scaune, laptopuri si rechizite scolare, din care poti alege combinatia ideala pentru micutul sau micuta ta. In...

Vezi mai mult
Siguranta inainte de toate. Ce seifuri se regasesc in oferta OfficeClass.ro? 18/02/2020 12:07:16

Siguranta inainte de toate. Ce seifuri se regasesc in oferta OfficeClass.ro?

Siguranta este una dintre nevoile de baza ale omului, pe langa cele de a se hrani si a socializa. Ne referim atat la sentimentul de liniste si incredere pe care ni-l da propriul camin, cat si la garantia ca banii si obiectele noastre de valoare sunt puse la adapost. OfficeClass.ro este magazinul de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania si, in aceasta calitate, trebuie sa puna siguranta clientilor pe primul plan. Tocmai de aceea, pe langa articole de papetarie, dulapuri, fisete si vestiare metalice, dar si instrumente de scris, rechizite scolare si sisteme de afisare precum tablele magnetice, avem in oferta noastra si seifuri. Acestea te vor ajuta sa...

Vezi mai mult