Organizare si arhivare

Viamond.ro se remarca printre cei mai importanti furnizori de birotica si papetarie din Romania! De 25 de ani, misiunea noastra este de a-ti oferi solutii optime pentru ca activitatea din cadrul biroului tau sa decurga intr-un mod organizat si afacerea ta aiba succes!

Aici vei gasi o diversitate mare de produse de birotica si papetarie pentru ca...

Viamond.ro se remarca printre cei mai importanti furnizori de birotica si papetarie din Romania! De 25 de ani, misiunea noastra este de a-ti oferi solutii optime pentru ca activitatea din cadrul biroului tau sa decurga intr-un mod organizat si afacerea ta aiba succes!

Aici vei gasi o diversitate mare de produse de birotica si papetarie pentru ca firma ta sa beneficieze de o organizare impecabila: bibliorafturi, caiete mecanice, cutii arhivare, dosare si mape din carton si plastic, mape, serviete, suporturi pentru dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier si multe alte produse pentru care beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret. 

Totodata, iti asiguram livrarea produselor in cel mai scurt timp, iar daca valoarea comenzii depaseste 299 de Lei, beneficiezi de transport gratuit!

Mai multe

Organizare si arhivare

Subcategorii

  • Bibliorafturi si accesorii

    Bibliorafturile reprezinta solutia optima pentru depozitarea si transportul documentelor unei firme. Un set de bibliorafturi de cea mai buna calitate poate schimba radical aspectul biroului, ajutandu-te in acelasi timp sa organizezi intreaga activitate intr-un mod mai eficient. 

    Pentru documentele la care trebuie sa ai acces permanent, Viamond.ro iti recomanda un biblioraft plastifiat, acesta avand o durata mai mare de viata si un grad mare de rezistenta la uzura si factori degradanti. Pe de alta parte, pentru documentele care urmeaza sa fie arhivate sau expediate se recomanda un biblioraft marmorat, deoarece are un design special conceput. 

    Viamond.ro, magazinul tau de birotica si papetarie, iti ofera solutii optime pentru birou care imbina armonios utilul si esteticul!

    Bibliorafturile din oferta noastra sunt realizate de producatori notorii la nivel mondial, precum Herlitz, Letiz, Esselte, Elba, Noki, Donau, si sunt disponibile in mai multe dimensiuni: A5, A4, 5 cm si 7,5 cm. De asemenea, poti alege intre bibliorafturi plastifiate, marmorate, de tip landscape sau portrait, disponibile la bucata sau in set. 

    La Viamond.ro esti intampinat cu preturi avantajoase, calitate ireprosabila si profesionalism. Plaseaza acum o comanda online de minim 299 Lei si iti oferim livrare gratuita si rapida!

  • Caiete mecanice

    Viamond.ro, furnizorul nr. 1 de produse de papetarie si birotica, iti ofera o gama variata de caiete mecanice, din PVC sau polipropilena, cu un design inovator si o diversitate mare de modele si culori. 

    Design-ul ergonomic al caietelor mecanice din oferta Viamond.ro, care includ buzunare pentru etichete plasate pe cotor, asigura o manevrare facila a documentelor. Astfel, organizarea si arhivarea documentelor devine mai usoara si mai eficienta. 

    Oferta noastra include caiete mecanice in formatele A4 si A5, cu 2 sau 4 inele, simple sau colorate, de la cei mai renumiti producatori: Leitz, Esselte, Elba, Donau, Alphaline, Aurora, Viquel.

    Plaseaza acum o comanda pe site-ul nostru si beneficiaza de livrare rapida si gratuita (pentru orice comanda mai mare de 299 Lei). In plus, vei primi bonusuri, vouchere si produse cadou!

  • Cutii de arhivare

    In prezent, eficienta unui business se masoara prin productivitate si un management al resurselor (inclusiv al timpului) bine puse la punct. Odata cu dezvoltarea afacerii, insa, informatiile interne devin din ce in ce mai greu de gestionat si structurat. Astfel, o firma are nevoie de solutii optime de stocare a informatiilor si depozitare a documentelor. 

    Pentru o organizare cat mai eficienta si o utilizare inteligenta a spatiului disponibil, foloseste cutiile de arhivare de la Viamond.ro, magazinul tau preferat de papetarie si birotica. Cutiile de arhivare sunt unele din cele mai simple, mai putin costisitoare si mai eficiente solutii de arhivare a documentelor utilizate rar.

    Viamond.ro iti ofera o gama variata si completa de produse de papetarie si birotica destinate organizarii si arhivarii. Cutiile de arhivare sunt disponibile intr-o varietate mare de forme, dimensiuni si culori, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. 

    Pentru a avea mereu la indemana actele si documentele importante pentru firma ta, acestea trebuie organizate si depozitate dupa mai multe criterii, ca de exemplu frecventa cu care sunt consultate. Cu ajutorul produselor de organizare si arhivare din oferta Viamond.ro, documentele vor fi depozitate in conditii optime si vei avea acces mai facil la ele. 

    De asemenea, iti punem la dispozitie si containere de arhivare. Acestea sunt fabricate din carton rezistent si sunt ideale pentru depozitarea cutiilor de arhivare. 

    La Viamond.ro, magazinul de birotica si papetarie nr. 1 din Romania, pretul, calitatea si profesionalismul sunt principalele beneficii de care poti avea parte in calitate de client. Plaseaza acum o comanda de minimum 299 Lei si beneficiaza de transport gratuit!

  • Index-uri si separatoare

    Viamond.ro iti ofera o solutie optima pentru organizarea eficienta a documentelor in bibliorafturi si caiete mecanice: indexuri si separatoare. 

    Separatoarele servesc la o organizare optima a documentelor arhivate in bibliorafturi sau caiete mecanice. In oferta noastra se regasesc separatoare A4, A5, simple, colorate sau numerotate, la cele mai avantajoase preturi! 

    Indexurile sunt ideale pentru a marca informatiile esentiale la sfarsitul, cuprinsul sau inceputul unui document, indicand paginile unde se regasesc anumite pasaje de text. Acestea au avantajul de a se repozitiona usor si pot fi inscriptionate fara a absorbi cerneala sau markerul. Mai mult, nu afecteaza suprafata la care adera si pot fi indepartate cu usurinta si fara a lasa urme. 

    Comanda acum indexuri si separatoare de la Viamond.ro, magazin online de papetarie si birotica! Iti oferim livrare rapida, in toata tara!

  • Dosare si mape din carton

    La capitolul "Dosare din carton si mape", Viamond.ro exceleaza, punandu-ti la dispozitie solutia optima pentru documentele care trebuie arhivate sau expediate. Oferta noastra include dosare de carton in diverse modele, destinate mai multor tipuri de functii: dosare cu sina, dosare incopciate, dosare plic sau dosare simple. Dosarele din carton A4 vin in diverse culori si modele. 

    Foloseste dosarele din carton de la Viamond.ro pentru pastrarea documentelor fara griji! Selectia calitativa am facut-o noi! Plaseaza acum o comanda online si cumpara dosare din carton simple sau colorate, tip plic sau sina, la cel mai bun raport calitate-pret!

    Cu Viamond.ro, furnizorul tau de incredere in materie de produse de papetarie si birotica, poti avea o colaborare de succes, gratie celor trei valori in care credem: preturi avantajoase, calitate ireprosabila si profesionalism. 

  • Dosare si folii din plastic

    Dosarele de plastic si foliile protectoare sunt exact ce ai nevoie pentru prezentarea sau transportul optim al actelor si documentelor din cadrul firmei. Iata de ce:

    - protejeaza optim documentele si confera un aspect profesional prezentarilor;

    - permit manipularea facila a documentelor fara a le deteriora;

    - sunt destinate arhivarii eficiente a documentelor perforate in orice tip de biblioraft sau caiet mecanic;

    - au coperta transparenta, prima pagina fiind astfel vizibila;

    - sunt echipate cu buzunar pentru eticheta.

    La Viamond.ro ai parte de cel mai bun raport calitate-pret la dosare de plastic cu sina si gauri, de diferite modele si culori. Aici gasesti tot ce ai nevoie in materie de mape si dosare de plastic transparente, color, cu buton, capsa, arici sau clema metalica, in format A4, A5, A6, DL precum si folii protectoare, la cele mai bune preturi. Nu mai sta pe ganduri! Plaseaza acum o comanda online de minim 299 Lei si ai livrare rapida si gratuita. 

  • Clipboarduri pentru documente

    Viamond.ro este locul in care vei gasi clipboard-ul ideal! Ti-am pregatit o gama foarte variata de clipboard-uri, simple sau duble, in mai multe culori si modele! Comanda produse la cel mai bun raport calitate-pret!

    Ai parte de bonusuri, vouchere si produse cadou, la orice comanda! In plus, beneficiezi de livrare rapida a produselor, iar la o comanda de minimum 299 de Lei, transportul este gratuit!

  • Dosare de prezentare

    Fie ca ai o intalnire cu partenerii de afaceri sau cu un client, prima impresie conteaza intotdeauna! Prezinta-te in fata interlocutorilor tai cu un dosar de prezentare sau o mapa de cea mai buna calitate si cu un design deosebit! In oferta Viamond.ro vei regasi o gama diversificata de dosare de prezentare din PVC cu 10, 20, 30, 40, 60, 80 sau 100 file, in format A4 sau A3, cu coperta flexibila sau rigida, la cel mai bun raport calitate-pret!

    Misiunea noastra este de a-ti proteja bugetul si de a-ti furniza produse de papetarie si birotica de cea mai buna calitate! Plaseaza acum o comanda pe Viamond.ro si cumpara dosare de prezentare la preturi avantajoase! Iti oferim livrare rapida prin intermediul propriului parc auto sau curierat rapid, bonusuri, vouchere si produse cadou.

  • Dosare suspendabile

    Dosarele suspendabile sunt ideale pentru clasificarea documentelor la care ai nevoie de acces facil. Dotate cu sina si cleme, dosarele suspendabile se agata de o bara speciala, protejand documentele si pastrandu-le la indemana. 

    Dosarele suspendabile fac parte din categoria de produse de papetarie si birotica pentru organizare si arhivare si sunt destinate uzului zilnic. Viamond.ro iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse, care vin cu suport pentru eticheta si sina de prindere pentru documente perforate. Poti alege dintr-o diversitate mare de culori si marci, in functie de preferinte. 

    Plaseaza acum o comanda online si dosarele suspendabile de care ai nevoie vor ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil! Iti oferim cele mai avantajoase preturi si livrare gratuita pentru comenzi de minimum 299 Lei. 

  • Suporturi pentru dosare suspendabile

    Asigura o buna organizare a dosarelor cu ajutorul suporturilor suspendabile dedicate de la Viamond.ro!

    Iti punem la dispozitie suporturi pentru dosare suspendabile intr-o varietate mare de modele si culori, din plastic sau metal, fixe sau cu rotite mobile. 

    Misiunea noastra este de a-ti proteja bugetul si a-ti oferi cel mai bun raport calitate-pret la produse de birotica si papetarie, pentru ca business-ul tau sa functioneze optim. La Viamond.ro beneficiezi de multe alte avantaje: livrare rapida, calitate ireprosabila, bonusuri, vouchere si produse cadou. Comanda acum de minimum 299 Lei si noi iti livram produsele gratuit!

  • Sisteme de arhivare tip mobilier

    Viamond.ro te intampina cu cea mai avantajoasa oferta la sisteme de arhivare tip mobilier: dulapuri, fisete si clasificatoare metalice la cel mai bun raport calitate-pret. Oferta noastra include: clasificator metalic cu 2,3 sau 4 usi (simplu sau dublu), fisete metalice cu 3 sau 4 rafturi, dulapuri metalice cu 4 rafturi si usi culisante sau de tip tambur. 

    Plaseaza chiar acum o comanda si iti oferim livrare gratuita daca valoarea acesteia este de minimum 299 Lei!

  • Mape, serviete si albume foto

    Fie ca ne aflam la birou, acasa sau in drum spre o intalnire de afaceri, mapele si servietele sunt produse ce au o utilitate incontestabila! Plaseaza acum o comanda online pe Viamond.ro si cumpara mape cu elastic si serviete din plastic intr-o diversitate mare de modele, dimensiuni si culori. 

    Iti recomandam cu precadere mapele A4 de conferinta cu bloc notes, precum si servietele compartimentate. Cumpara inteligent, protejandu-ti bugetul si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret, doar la Viamond.ro!

  • Serviete, genti si accesorii din piele

    Viamond.ro te ajuta sa te prezinti la birou cu stil! Iti oferim o gama larga de serviete pentru barbati, posete si serviete de dama din piele, rucsacuri, portofele, curele, agende si alte accesorii din piele de calitate premium!

    Alege Viamond.ro ca furnizor unic pentru toate produsele de papetarie si birotica de care firma ta are nevoie! La noi esti tratat cu profesionalism, promptitudine si livrare rapida prin intermediul propriului parc auto. In plus, beneficiezi de bonusuri, vouchere si produse cadou. Comanda acum!

  • Baghete indosariere, alonje

    Poti indosaria acum rapid si sigur cele mai importante documente, cu baghete, alonje de mica/mare capacitate sau sine pentru indosariat de la Viamond! De asemenea, vei putea comanda si folii pvc, coperti pentru sine sau manere pentru alonje de cea mai buna calitate.

    Te asteptam cu o oferta de nerefuzat! Bonusuri si vouchere, produse cadou si livrare gratuita la comenzile ce depasesc suma de 299 de Lei. Alege calitatea garantata a produselor Viamond si comanda chiar astazi!

  • Portetichete si buzunare autoadezive

    Pentru o buna organizare si ordonare perfecta a documentelor importante, alege portetichete si buzunare autoadezive de la Viamond! Calitatea excelenta si preturile avantajoase te vor convinge sa comanzi pe loc! 

    Descopera intreaga oferta de produse Viamond, lider de top in domeniul papetariei si biroticii. Cu 25 de ani de experienta in domeniu, poti fii convins ca la Viamond vei gasi intotdeauna produse si accesorii de cea mai buna calitate!

  • Agende, agende telefonice si calendare

    Viamond.ro iti vine in ajutor cu cele mai bune solutii pentru organizarea si planificarea evenimentelor de orice fel! Alege produsele de calitate de la Viamond, la preturi fara concurenta! Te asteptam cu o gama diversa de agende, calendare, agende telefonice si agende organizare, intr-o multitudine de culori si marimi! 

    De asemenea, iti stam la dispozitie cu sfaturi si detalii pentru orice produs, iar la comenzile ce depasesc suma de 299 de Lei, iti oferim livrare gratuita! 

  • Fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita

    Ai nevoie de un partener de incredere pentru business-ul tau? Alege Viamond, lider in domeniul papetariei si biroticii moderne. Te asteptam cu o varietate de solutii pentru afacerea ta, de la clasoare pentru carti de vizita, pana la produse si accesorii pentru organizarea si arhivarea documentelor importante.

    La Viamond ai parte garantat de cel mai bun raport calitate-pret. Te asteptam cu bonusuri, vouchere si produse cadou, iar pentru comenzile mai mari de 299 de Lei, beneficiezi de transport gratuit!

  • Tuburi pentru proiecte

    Proiectele si plansele tale sunt acum in siguranta, cu ajutorul tuburilor pentru proiecte de la Viamond! Vei gasi aici si tuburi din carton sau de plastic, extensibile si cu multe accesorii, pentru planse A1 sau A2. Nu uita nici de categoriile speciale, precum produse de hartie si plicuri sau instrumente de scris si corectoare.

    Alege cea mai avantajoasa solutie si fa-ti aprovizionarea de la Viamond, lider in domeniul papetariei si biroticii!

pe pagină
Se afişează 1405-1440 din 1497 articole
Se afişează 1405-1440 din 1497 articole
Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul 15/02/2022 10:50:06

Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul

Clasa I este o provocare nu doar pentru prichindeii care pasesc timid pe drumul vietii, ci si pentru parinti. Daca vrei ca micutul sa fie pregatit, arunca un ochi peste lista de rechizite clasa 1 si vezi ce ii lipseste. Ajuta-l pe copil sa mearga pregatit la ore si fara stres, astfel incat sa se concentreze numai pe invatat si joc. Pregatirea ghiozdanului si bifarea intregului necesar pentru desfasurarea orelor si realizarea temelor nu trebuie sa fie un stres in plus, nici pentru tine, nici pentru copilul tau. Officeclass.ro are o gama diversa de rechizite scolare din care iti poti achizitiona intreaga lista de rechizite clasa 1, solicitata de cadrele didactice. Daca vrei ca si copilul...

Vezi mai mult
Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile 17/07/2021 11:48:17

Cum sa amenajezi o sala de sedinte? Iata cateva sfaturi utile

Sala de sedinte este una dintre cele mai importante incaperi dintr-un sediu de birouri. In interiorul ei se poarta negocieri cu clientii, se incheie parteneriate, se iau decizii importante pentru firma si se tin sedintele.De aceea, aceasta incapere trebuie sa fie amenajata cu simt de responsabilitate si bun-gust. Ea trebuie sa inspire profesionalism si creativitate! Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei astfel de sali! Alege cu atentie mobilierul Piesele nepotrivite de mobilier le pot transmite clientilor mesaje gresite, iar in loc sa ii convingi sa apeleze la serviciile tale, risti ca ei sa refuze vehement, deoarece nu vor avea incredere in ceea ce le poate oferi compania...

Vezi mai mult
Este un dulap pentru birou ideal pentru organizarea spatiului? 18/10/2020 11:23:39

Este un dulap pentru birou ideal pentru organizarea spatiului?

Este un dulap pentru birou mobilierul ideal pentru organizarea spatiului de lucru?Cand vorbim de cele mai utile produse pentru birou, nu se poate sa nu includem si mobilierul specific, alaturi de papetarie si diverse instrumente. Indiferent de dispunerea spatiului (camere sau open-space), prezenta unui dulap in birou iti va aduce multiple avantaje! Aceste piese de mobilier sunt esentiale in orice companie sau organizatie, precum si in birourile editurilor sau ale institutiilor. Avantajul major al prezentei unui dulap in birou este ca poate acomoda felurite obiecte, de la accesorii de birou si materiale folosite in procese de prelucrare si productie pana la dispozitive, aparate,...

Vezi mai mult